Dakle imam OCZ MODXTREAM PRO 600W. Da li smem grafiku Gigabyte AMD Radeon 6970 2gb da nakacim na ovo napajanje uz AMD Athlon ll x4 640, Asus m4a88t-v evo usb3, WD Blue 500gb koji se napaja pomocu jednog molexa, i jos 4x 12cm kulera koji su ubodeni na plocu.Da napomenem da se ploca napaja sa osmopinskim konektorom koji je trenutno nakacen.A napajanje za grafiku ima 1x 6-pin i 1x-8pin sto ova graficka kartica i trazi.Napajanje je staro oko 2 ipo god.I to bi mi bilo resenje za najvise pola godine.Da li je ovo bezbedno? Hvala
Do sad je bila na 1000w chieftec pa sam se zbog toga plasio, da ovo nije malo....Inace da li je ok cena od 23 000? polovna, stanje kao novo jos 2 god u garanciji...?
nije to neko napajanje, najbolje da ga zamenis za LC :P
:: Dakle imam OCZ MODXTREAM PRO 600W :: Da li smem grafiku Gigabyte AMD Radeon 6970 2gb da nakacim na ovo napajanje uz AMD Athlon ll x4 640, Asus m4a88t-v evo usb3, WD Blue 500gb koji se napaja pomocu jednog molexa, i jos 4x 12cm kulera koji su ubodeni na plocu.Da napomenem da se ploca napaja sa osmopinskim konektorom koji je trenutno nakacen.A napajanje za grafiku ima 1x 6-pin i 1x-8pin sto ova graficka kartica i trazi.Napajanje je staro oko 2 ipo god.I to bi mi bilo resenje za najvise pola godine.Da li je ovo bezbedno? Hvala
Cena za polovno,stavise to je luda cena. Pogledaj sta imash za 23 000(i manje) novih od cooler mastera,chiefteca,silverstona...
Ako ne gresim ti imash cieftec aps-1000c model,posto je on najzastupljeniji kod nas,drugi koji se pojavljivao kod nas je nitro 88,ali dosta je redji,jel taj aps model?
Ako jeste taj aps novi kosta oko 16k dinara,znaci realno mozesh da trazish 11-12k.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Nisam se ja dobro izrazio sve komponente vec imam, sem grafike! A vas pitam da li je ok cena za 6970 2gb u garanciji jos 2 god stanje kao novo.Da li je ok cena za nju 23 000?
Nisam se ja dobro izrazio sve komponente vec imam, sem grafike! A vas pitam da li je ok cena za 6970 2gb u garanciji jos 2 god stanje kao novo.Da li je ok cena za nju 23 000?
20 k bi mozda bilo ok,iz prostog razloga sto hd 7870 moze da se kupi za 250e.
Evo npr,ovo ti je najjeftinija hd 7870(koja je oko 15%-20% bolja od hd 6970,plus trosi 30% manje)josh se radi,mozda i o najboljem modelu dostupnom kod nas :
Liku je tesko da je da za manje od 23k jer je on nju platio preko 30k pa mu se sad nikako ne daje za manje od 23k.Ne znam na koji nacin da ga ubedim.A legla bi mi ti 6970 samo tako :)
pa sta ces mu ti ako mu je tesko, da mu titras, boli te bas uvo, potrazi malo bolje videces bolje ponude po oglasima, sta si se uvatio bas za tu
:: Liku je tesko da je da za manje od 23k jer je on nju platio preko 30k pa mu se sad nikako ne daje za manje od 23k.Ne znam na koji nacin da ga ubedim.A legla bi mi ti 6970 samo tako : :: :: ::
Stavi moci ces, neces imati lufta jel sam ja zabelezio 571W. Ali u 10W koliko mi je kalkulator rekao. Naravno verujem da mogu vise ako opteretim graficku jace. HD6970 trosi vise od moje. Ali moci ce to da se napajanje full optereti i tako radi. 390W imam zabelezeno dok ne palim igrice a obicno oko 320W. Zavisno sta radim na kompu. Za igrice vise.
i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW(First on Balkan)5870 2GB- KHX1600 2x2GB- CORSAIR Force GT120 -Kingston V+64GB-WD500AAKS-CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310- EVGA NEX1500W Classified/ ThanX to EVGA (First on Balkan) classified011@hotmai
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.