Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Savet u vezi s garancijom
STRANA 1 OD 1
Krecky Savet u vezi s garancijom 09.09.2012. 12:33 T47500

status: user
broj poruka: 393
U pitanju je monitor koji sam reklamirao zbog fleka po sredini koje su vidljive iz ostrijih uglova. Posle 40 dana dobio isti monitor sa zemenjenim panelom. Nisam mogao da verujem jer po meni je to, po njih neisplativo. Ipak sam ocekivao zamenu u vidu novog. Elem, postolje monitora su nacisto izgrebali i opet se po sredini vidi fleka od oko 10 cm duzine ali samo odozgo, sto mi izaziva sumnju da uopste nista nije ni menjano (jer se pojavila na potpuno istom mestu). Tako je i u pocetku bilo, prvo mala fleka a na kraju ogromna. Nerviram se jer ce ga opet slati u servis, ovi tamo zakrpiti, jos vise izgrebati i tako sve u krug. Ili da zahtevam nov. btw, u petak sam ga pokupio. U pitanju je kimtek servis i cuveni tehnomarket.

Nadam se da cete mi dati neki dobar savet ili podeliti vase iskustvo sa mnom,
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
eVGABandit ... 09.09.2012. 13:56 #440218

broj poruka: 409
Rekao sam da pre slanja u servis sve slikate da vas ne bi nabedili da ste nesto vi uradili.
Napomeni da se pojavilo ponovo i da neces vise da ti menjaju monitor nego da hoces drugi model. A kao prilog stavi i to sto su ti postolje potpuno unakazili i vise tvoj Monitor koji si platio da izgleda lepo ne lici ni nasta, da ga oni lepo zadrze, a tebi da daju drugi model u vrednosti plus minus 100 din od fiksnog racuna.
Ja uvek trgovcima dam dve opcije pre nego sto trazim pare, a nijedna nije skuplja od iznosa koji sam ja platio za to, ali je obicno skro potpuno identicna iznosu na racunu, isto, ono sto meni odgovara jel sam ja kupio u istoj vrednosti onoga sto sam platio, a ako nece jednu, nece drugu ne mogu da ja kao kupac pristanem na ono sto njima odgovora. A ako oni ne mogu nasta meni pare i cao.

i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW(First on Balkan)5870 2GB- KHX1600 2x2GB- CORSAIR Force GT120 -Kingston V+64GB-WD500AAKS-CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310- EVGA NEX1500W Classified/ ThanX to EVGA (First on Balkan)

Krecky @eVGA in my heart :) 09.09.2012. 14:20 #440220

Sve bi to bilo dobro da su mi zamenili monitor nego su zamenili panel (navodno). I onda se ponovo pojavila fleka samo manje vidljiva, na potpuno istom mestu. Pa da sam najveci maler na svetu sumnjam da bi se tako nesto desilo. Ma, doplaticu za skuplji model samo da se otarasim ovog. Ne volim da mi uvaljuju nesto sto su oni sjebali i pritom ne radi kako treba. Istekne mi garancija a onda fleka po celom ekranu. Hvala na podrsci protiv nasih prodavaca :)

codeus ... 09.09.2012. 14:21 #440222

broj poruka: 4054

kakava je slika kad sedis ispred monitora ? vidi se fleka ?

a kakva je sika kad si iza monitira ?

sta koji djavo gledas iz ugla od 15% .. pa to je van pameti ..

Krecky @codeus... 09.09.2012. 14:37 #440228

Da. Obicno volim da visim s plafona i gledam u monitor. Narocito sada kada je betmen postao vrlo popularan. btw, iza monitora mi je uvek ista, nikako ne mogu da zamenim onaj crni wallpaper :)

Fora je u tome sto se isto tako, ta mala fleka, prosirila i na kraju bila vidljiva iz bilo kog ugla (po sredini ekrana imas crnu fleku, kao da je nagoreo). Uveren sam da ce se i sada, vremenom, tako nesto desiti. Druga stvar, kada ti uredjaj dodje iz servisa ne zelis da bude skroz izgreban kao da je u ratnim uslovima popravljan.

Hvala ti u svakom slucaju na utrosenom vremenu...

eVGABandit ... 09.09.2012. 14:56 #440230

broj poruka: 409
Pa ne razumem se u monitore da nije nesto unutra zeznuto pa da se tako reflektuje.
A imas recimo proizvode serije kojima se zna sta je falicno i u 90% slucajeva ce da se reflektuje na neki nacin.
Zavisno sta je u pitanju trgovci ce posle reci pa mi vam menjamo to kod vas nesto nije u redu....
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW(First on Balkan)5870 2GB- KHX1600 2x2GB- CORSAIR Force GT120 -Kingston V+64GB-WD500AAKS-CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310- EVGA NEX1500W Classified/ ThanX to EVGA (First on Balkan)

jumperjack Hm, kimtec... 09.09.2012. 15:11 #440232

broj poruka: 497
Sve najgore mogu reci za kimtec kao firmu koja distribuira it (i ostalu) opremu a pogotovo za servis, do skoro su mi drzali stampac dva i po meseca i nisu reagovali na pozive kao satro ne javlja se niko u servisu, zauzeto je stalno pa posaljite nam mail i ostale budalastine sve dok nisam seo u auto, otisao tamo i nacestitao im se nove godine i ostalih praznika da bi posle kafe odmah i dobio potpuno novi stampac i veliko izvinjenje ali ne narucujem nista vise od njih ako ima kod drugih uvoznika...

VMARC Nigde ne pominjes koji je model monitora 09.09.2012. 17:17 #440258

broj poruka: 9425
Ako je neki lowcost model, onda ti je to to, pomiri se sa mrljama. Ako je neki iz profi serije, vrati im i zahtevaj drugi, dobices bez problema.

F650GS Dakar

Krecky @vmarc 09.09.2012. 17:35 #440265

u srednjem segmentu je. 24-incni Samsung monitor sa tn panelom , led pozadinskog osvetljenja. U redu je za probijanje svetlosti i losije uglove ali bas mrlje nisu normalna stvar. Hvala svima na odgovorima. Videcu sutra sta je i kako je s njima. Nadam se da ce mi izaci u susret.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs