Pa lepo, eto konkurenta 7870, kod nas će cena verovatno biti oko 250e i to je sasvim ok... al kurac moj, mora to sve još mnogo, mnogo niže. Šta će onda 650Ti ili šta god izbace da bude 180e? Za mid-low segment? HA! Još da bocnu u ponudu GT640 za bratskih 120e i biće mašala.
Ove performanse mogu inače da se dobiju klokovanjem 7850 kojoj je jako fino pala cena ovih dana, mnogo je da se doplati 80-tak evra za tako malu razliku.
Ja bi u svakom trenutku izabrao pre GTX580 Classified nego GTX660Ti. U stvari 580 Classified bi izabrao i pre nego GTX670. Ali je kasno za njega kada je 100$ skuplji GTX 680 Classified.
Nije mi jasno, ako vec vidi da apsolutno svi clanovi foruma misle i objasnjavaju mu da se ponasa kao bolid kako ne stavi prst na celo i kaze `*ebote pa ako mi svi kazu da nisam nesto u redu onda mora da je tako, korigovacu ponasanje koliko mogu`...to je valjda i najsmetenije funkcionalno ljudsko bice u stanju da uradi...
Decko stvarno nije mentalno zdrav pije neke teske lekove za psihu, ali brate mili opet, ako ume da pise onda mu nije toliko lose trenutno, onda ume i da komunicira, al ne vredi...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ma da, ti si sve first class. Primas se na neki potrosni materijal, na koje samo lud covek dozivljava orgazam. Mi ovo ovde shvatamo kao alat. Nekome za igranje, nekome za rad. Ali, sve ti je to, brajko moj, potrosni materijal. Uvek ce izlaziti i bolji i brzi, ma koja god kompanija je u pitanju. Sve se svodi na ovce, zaludne ovce, koje se prze na par Hz vise.
Da li si ti svestan, cak da uzmemo u obzir da imamo savrsen OS i savrsene drajvere, da ni jedna graficka karta, da ni jedan procesor nije iskoriscen do maksimuma, samo zbog jednogodisnjeg, sada vise setomesecnog, menjanja gaca?
Hiperkonzumacija i zavist prema drugima, je strasan unistitelj umova.
EVGA jeste vrhunski proizvodjac, tu nema dileme, ali kad se nadje neki troll automatski unistava renome fabrike. isto bi tako bilo i sa bilo kojom drugom kompanijom kada bi bila toliko hvaljena i dizana u nebesa od strane nekog trola. Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
A iskreno ne bi me cudilo da cena bude kao i 7870, preko 660Ti i 7950 cenovno su iste, a 7950 je opet brza karta. Ako bude tih 200e 660 to ce biti super kupovina, ali iskreno, tesko mi je da poverujem u to. P.S. Who gives a fuck about EVeGA... br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Vec sam objasnio kako se lik leci od pajda, i kako ste svi u paketu smesni sto mudrujete i analizirate coveka, koji nije svoj! I DUSA I TELO MU PRIPADAJU SAMO JEDNOJ SUPSTANCI, stvarno se ponasate kao deca neka... Ili, je forum postao boranija, pa vam dodje kao neki vid zabave?
:: Nije mi jasno, ako vec vidi da apsolutno svi clanovi foruma misle i objasnjavaju mu da se ponasa kao bolid kako ne stavi prst na celo i kaze `*ebote pa ako mi svi kazu da nisam nesto u redu onda mora da je tako, korigovacu ponasanje koliko mogu`...to je valjda i najsmetenije funkcionalno ljudsko bice u stanju da uradi..
...samo neko na lekovima bi uzeo sporiju kartu umesto brže zbog nekih umišljenih ideja a da nije budžet u pitanju. Ti bi pre dao 350 evra za GTX580 nego 290 za 660Ti koji je brži. __________________ Scourge of PCBerza
daume, ne GTX570, nego GTX570 CLASSIFIED, veliki je to razlicak
:: ...samo neko na lekovima bi uzeo sporiju kartu umesto brže zbog nekih umišljenih ideja a da nije budžet u pitanju. Ti bi pre dao 350 evra za GTX580 nego 290 za 660Ti koji je brži :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Ja sam markerom napisao CLASSIFIED EVGA na svojoj kartici i mogu da kazem da dobijam izmedju 10-25% vise FPS u svim igarama, naravno da ces se sloziti sa mnom Wlado.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.