Slabo pratim te karakteristike monitora i ostala cuda, pa ako moze neka preporuka za nov monitor do 100e ili neki polovan ako ste videli u oglasima ili slicno ? Hvala
Ja sam ovaj uzeo u decembru i bio je 110e. mislim da za tako male pare nema bolje da se uzme. Nema HDMI ali verujem da to nije od presudnog znacaja. LED, FullHD, 23`
Elem, to baš i nije cifra sa kojom može da se preterano bira. U tom cenovnom rangu nema egzotike, ja bih birao model sa najvećom garancijom (i eventualno, najvećom dijagonalom).
:: Slabo pratim te karakteristike monitora i ostala cuda, pa ako moze neka preporuka za nov monitor do 100e ili neki polovan ako ste videli u oglasima ili slicno ? Hval ::
Gledas sto vecu dijagonalu naravno Pa gledas da je full hd 1920x1080 Pagledas da je digitalan umesto analogni (dosta kvalitetnija slika) Onda da je LED po mogucstvu Pa gledas ako moze sto bolji proizvodjac Pa tek onda estetiku...
Da sam na tvom mestu bez razmisljanja a taman je 100e ja bih uzeo ovaj jer ispunjava sve od gore navedenih uslova
Upravu ste. Mislim da je ovaj Philips koji je Dexter predlozio najbolje resenje. To je isti monitor kao moj samo je 21.5` a ne 23`. Mislim da za te novce nema bolje, a uklapa se u njegovih 100 evropskih.
hvala puno ljudi :) Ako slucajno naletite na neki oglas ili nesto slicno da mislite ili znate da je dobro,kome nije tesko neka baci link :) I ovako moram da cekam jos 15 dana dok se ne vratim u bg...
:: Svi ostali nesto ima fali od gore navedenog, a da su u tom cenovnom rangu :: :: ili je manja dijagonala :: ili je analogni :: ili nije full hd, :: nije led, :: accer benq.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.