Ovako, igrao sam sinoc igru MAFIA II, i komp mi je zabo u trenutku, pa posto nije reagovao na gasenje na dugme, ja ga iskljucih tako shto sam drzao dugme 5 sec. Sada, sve radi OK, ali mi je ekran u BIOS-u (na P8P67) u rezoluciji 4:3, a ranije je bio preko celog ekrana. Meni licno ne smeta, ali da li treba jos o necemu da brinem osim o samoj rezoluciji?
Nema sta da brines...Ili imas u BIOS-u podesavanje da ti razvuce preko celog ekrana ili si na monitoru ukljucio 4:3 tj. auto, pa kad naidje na takvu rez. sam prilagodi.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Nema sta da brines...Ili imas u BIOS-u podesavanje da ti razvuce preko celog ekrana ili si na monitoru ukljucio 4:3 tj. auto, pa kad naidje na takvu rez. sam prilagodi :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Nisam nesto preterano brljao po BIOS-u, a u win 7 mi je sve normalno, tj nije razvucheno. Necu nista da zezam, nego reko da pitam strucnije da budem siguran...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.