AMD Radeon 5750 MSI 1GB/DDR5,/DualDVI/HDMI/DP-128bita da li vredi uzeti za 40 jevreja 1 god garancije i kako ce da se slaze sa mojim x2 4400 4 giga rama mushin na 1600 sve to na ploci Gigabyte GA-M68MT-S2 v3 uz bedno napajanje ms 450
Retko se srece tako neskladan komp - visikokvalitetna memorija sa bedom od procesora i jadnim napajanjem (kakvu li kartu sada imas, kada ti 5750 predstavlja apgrejd?). Neki 4-jezgreni Athlon ili Phenom bi ti vise popravio konfiguraciju. Ali, ova 5750 bi radila sa ostatkom, nije da ne bi...
trenutno sam na integrusi a napajanje je najbolnija stavka bice uskoro zamenjeno zato nokakvu igricu i nemam na kompu da li bi ova mogla da potera nesto od novijih naslova ne mora hide monitor(tv 20-incni)
Sve moze da potera,jedina igra koju sam probao kod drugara na hd 4850(koja ti je kao ta hd 5750)koja je bila ama bas neigriva su bili heroji VI. Nismo probali bf 3 multi al msm da bi moglo da se na low igra posteno.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Naravno da vredi. Znam coveka sa slicnom konfiguracijom koji i danas dan igra sve igre sa njom na 1080p monitoru sa srednjim\NIskim podesavanjima. Istina je da da karta nije neki veliki potrosac ali ja bi to napajanje odmah promenio. Ako bas nisi pri parama trenutno ili ti se ne ulaze odmah onda ga kontrolisi koliko se greje,tipa pusti igru i otvori stranicu na kucistu i nadgedaj koliko je vruce napajanje i posebno obrati paznju i koliko se greju kablovi. Ako vidis da stvari izmicu kontroli i da ne moze da se izbori onda nemas izbora sem da kupis novo.Bilo kako bilo,slatko ces se ti naigrati sa tom 5750 :)
:: AMD Radeon 5750 MSI 1GB/DDR5,/DualDVI/HDMI/DP-128bit :: da li vredi uzeti za 40 jevreja 1 god garancij :: i kako ce da se slaze sa mojim x2 4400 4 giga rama mushin na 160 :: sve to na ploci Gigabyte GA-M68MT-S2 v :: uz bedno napajanje ms 450
... je dobitna za (samo) toliko para. Ima toga što bi trebalo menjati, i dobio si redosled - napajanje pa procesor, ali, opet, prava je istina da ćeš se u dobroj meri naigrati i na ovome. Gde naiđeš na ograničenja, potrebno je znatno, znatno više para.
Sa integruse na 5750 bice orgomna razlika. 40e + garancija je ok cena.
Starije igre ce da tera bez problema Ove relativno novije na medijum/low u nizim rezolucijama A najnovije/zahtevne, low u nizim rezolucijama vecina ce biti relativno igrive
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
to je taj sepi sada grafa a u najskorije vreme naoajanje narucio sam je u win winu bice valjda sve ok hvala na odgovorima
:: Vredi. Pretpostavljam da je to otkljucani Sempri 140? Ako je tako, radice to ok. . :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.