Imam jedno malo pitanje vezano za grafiku 7770. Pre nekoliko dana smo drugar i ja poceli da sklapamo jednu konfiguraciju kao poklon. E sad, sve smo zivo sklopili i ostala je samo grafika.
Posle svih pregleda nekako smo za tih 130 evra nasli da je ovo najbolja ponuda. Kartica je narucena i stize uskoro.
Ono sto mene zanima je kakva su iskustva ljudi sa njom , da li je dovoljno jaka da gura nove naslove. Cini mi se da je porucena MSI 7770. Ici ce uz Intelov core 2 duo proc na 3.0 GHz i 4 gb dd3 memorije. Ploca je cini mi se neka MSI.
Da li je ova kartica ok resenje da se fino poteraju noviji naslovi , malo me brine sto ima 128 bita?
Ako si je porucio znaces i sam cim stigne, a za taj core2duo sam malo skeptican ako je novo, gde ga nadje i sto ne uze neki phenom sa tri cetiri jezgra...?
Dobra je karta, malo troši, većina se ne greje mnogo i ne diže galamu, tu negde sa 6850 ili malčice slabija, ići će dobro i uz dual core. Možeš da igraš šta oćeš, ponešto ne baš na maksimumu maksimuma ali ni mnogo daleko od toga.
Jedino što ste možda mogli i jeftinije da je iskopate, MSI varijanta je 115e.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.