To su sve 12V naponi... postoje i adapteri sa 4 pina na 6 i sa 4 pina na 8... napravio sam prepravku 4 pinskog konektora i radilo je OK... varijanta je 24 pina + 4 pina... kod ova 4 pina sam ogolio žice, skinuo sa crknutog napajanja 4 pinski konektor, i nalemio na ova postojeća 4... dobio sam ovako nesto (ovo je adapter, ali suština je ista) kad sam vid`o ovu sliku sam `skont`o` kako mogu da napravim http://www.i-imagehost.com/uploads/831e5a7cb5.jpg
ako ne možeš da nađeš adapter, a imaš imalo spretne ruke (i ne daj Bože još i lemilicu uz sve to...) URADI SAM :)))
Ja sam taj kabl dobio uz karticu, sluzi za one koje imaju starija napajanja, ja imam novo pa ga ne koristim, ali mislim da moze da se kupi posebno. Pogledaj u trznom centru u Balkanskoj ulici, na 2 spratu nalazi se prodavnica u kojoj ptodaju razne kablove i adaptere za PC komponente, oni i prave te kablove.Trebalo bi da tamo nadjes taj kabl.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.