Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
LG 22` LED LCD monitor E2241S-BN
STRANA 1 OD 1
AaAa LG 22` LED LCD monitor E2241S-BN 31.08.2012. 20:40 T47373

status: user
broj poruka: 661
Ovo mi deluje vise nego primamljivo.Za par dana planiram,da od plate kupim monitor full HD..E sad,nisam strucnjak,pa me interesuje kakav je ovaj monitor?Imam 11000din pa nemam pojma sta je dobro?Treba mi za igrice i filmove :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Plamen re 31.08.2012. 20:56 #438661

broj poruka: 2836
drug je bash prekljuce uzeo isti... Iskreno nesto nisam ocaran velicinom, ja kuci imam 19` 4:3 i mogu ti reci da je veci, jeste da je wide malo siri, ali ipak kad gledam ovaj moj deluje mng veci i pregledniji...

Ako vec uzimash wide msm da ispod 24` je malo, bar za mene...

Ipak ako ti monitor stoji na metar, metar ipo od tebe, 22` je ok...

Pardon nije isti, nego ovaj E2251S-BN
AaAa Nisam stavio link,a nameravao sam :) 31.08.2012. 20:58 #438662

broj poruka: 661
http://www.tehnomanija.rs/monitori/lg-22-led-monitor-e2241s-bn.html
Hvala plamen,znaci mi odgovor.Nisam ga video uzivo,ali svakako cu da pogledam.Bitno mi je da je lepa slika,boja..Ma uzeo bih ja i 27`,al sam ogranicen sa kintom :).11000din

srdoch Re: Nisam stavio link,a nameravao sam :) 31.08.2012. 21:10 #438665

broj poruka: 1260
Skroz korektan monitor za te pare, zaista. U tom cenovnom rangu svakako nećeš naći ništa bolje.

:: http://www.tehnomanija.rs/monitori/lg-22-led-monitor-e2241s-bn.htm
:: Hvala plamen,znaci mi odgovor.Nisam ga video uzivo,ali svakako cu da pogledam.Bitno mi je da je lepa slika,boja..Ma uzeo bih ja i 27`,al sam ogranicen sa kintom :).11000di
::
gilopile ... 31.08.2012. 23:35 #438696

broj poruka: 9459
A jesi li razmisljao o 24`? Ne znam, ali ako ti nije bas hitno, ustekaj od iduce plate jos oko 5k din i uzmi neki jeftiniji 24 inch. Koristim 22` fullHD i nisam bas zadovoljan njegovom native rezolucijom, jer je sve suvise sitno. Mislim na desk ikonice, browser se mora zoom-irati na 150% da bi se nesto moglo procitati na metar daljine...Za ostalo je ok. Zato kazem da razmotris 24` i bice sve ok. Drugar mi ima DELL 24` i uvek se odusevim kad vidim kako je sve pregledno, a ne moras da se nabijes na metar od njega. Za film i igrice je suvisno i pricati...

To je neko moje razmisljanje, a ti sam odluci...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs