Karticu iz naslova teme imam u konfiguraciji MB Asus Commando CPU Intel C2D 6600 RAM KHX 4X1GB na 800Mhz HDD WD500AAKS TFT ViewSonic VX1940w (1680X1050, 2ms) PSU Enermax Liberty 500W (pred crkavanjem je ali ce takodje doci neko kvalitetnije 500-600W) Moje konkretno pitanje je:`Da li bih mogao pomenutu karticu da klokujem i koliko i sta bih dobio tom operacijom?` Recimo da mi je klokovan i procesor na nekih 3Ghz. Na kompu se uglavnom igraju igre tipa PES, WoT, CoD, AC, PoP i sl.
Mogao bi. Klokovanjem bi dobio 10 do 15%, zavisi koliko se kartica klokuje.. Kakav je primerak.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Karticu iz naslova teme imam u konfiguracij :: MB Asus Command :: CPU Intel C2D 660 :: RAM KHX 4X1GB na 800Mh :: HDD WD500AAK :: TFT ViewSonic VX1940w (1680X1050, 2ms :: PSU Enermax Liberty 500W (pred crkavanjem je ali ce takodje doci neko kvalitetnije 500-600W :: Moje konkretno pitanje je:`Da li bih mogao pomenutu karticu da klokujem i koliko i sta bih dobio tom operacijom?` Recimo da mi je klokovan i procesor na nekih 3Ghz. Na kompu se uglavnom igraju igre tipa PES, WoT, CoD, AC, PoP i sl.
Imaš u zadnjih nedelju-dve nekoliko tema nesrećnih vlasnika nvidija kartica te generacije (8xxx, šatro 9xxx) čije su karte riknule prerano, uz ne navođenje overkloka. Pečenje karte ili reballing ili servisiranje, stvari su koje te ne trebaju zanimati. Kartica radi ok takva kakva je napravljena i moli se bogu da to potraje, s obzirom na ne baš pohvalnu dugotrajnost savršene tehnologije.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.