Danas mi stigla 9800 GT 1gb kupljena preko oglasa placena 3500 dainra + PTT! Kupljena je od: dejan milosavljevic nis,mramorska 5 Phone: 0621535128 Mobile: 0621535128
Graficka kad je ubacim u komp samo pisti! Sumnjam da joj ima leka! Sad se ne javalja na mobilni iskljucio ga ili je bacio karticu! Rekao je radna garancija 15 dana ali od toga koliko vidim nema nista! Decko prodaje i 9600 GT 1 gb da se neko ne opece ko ja! Pozdrav!
E pa decko... sad lepo sedi u kola i idi na doticnu adresu. Evo mene ako ne bih to uradio... Em ga prebijes, em mu uzmes pare, em ispraznis energiju na djubre od coveka... Samo tako sa olosom!!! I da, nema veze da li je 3k ili 30k... Ti si (verovatno) posteno radio za te pare, koliko god bile male ili velike... A sljam i djubre treba sta? Da ti ih uzme? Saaamo batina... Kazem, bilo bi ti dobro da uradis to... Ne moras da se bijes ako nemas muda, povedi nekog drugog...
Pa ko garantuje da je prava i ime i adresa! CIm se ne javlja na mobline! Mogao je da stavi bilo koju adresu i ime! Niko ti danas ne trazi licnu ili bilo sta da ostavis!
Pazi sad ovo. Posle stotog put grafika je uaplila daje sliku sa ljubicastim plavim isprekidanim linijama. Kad ocitava na pocetku samo slova po celom ekranu!
popucali su hladni lemovi na GPU chipu ako imas onaj fen sto guli nalijenice malo produvaj chip da se kuglice ispod chipa sjedine il je ispeci u rerni 10min na 200C
CPU: AMD Athlon II 445 GPU: Gigabyte 5870 SOC MBO: ASUS Sabertooth 990FX RAM: KINGSTON 8GB (2x4GB) 1866MHz DDR3 PSU: Cooler Master GX-550W HDD: 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0 CPU COOLER: Cooler Master V8 HP CASE home mod
:: popucali su hladni lemovi na GPU chipu ako imas onaj fen sto guli nalijenice malo produvaj chip da se kuglice ispod chipa sjedine il je ispeci u rerni 10min na 200
To moze biti slucaj, a sta da je i sam prodavac to radio i opet u krug. Glupo je da da pare pa da mora da se igra i pece, bolje nek ispece zu zu. Pitanje koliko bi mu to trajalo mesec,dva pa opet da pece.
Do grafike jebs grafiku. Nego je problem kako je covek smrad kako da se tome stane na kraj da mu se neda vise na forum da priviri! Da nikad vise nista nemoze da proda! To me kopka! A moguce je vrlo da mu i zakucam na vrata kako sam se iznervirao!
Zaista čudno, ali dotični ima dosta pozitvnih ocena na jednom drugom sajtu za prodaju. Iskreno se nadam da je po sredi neki nesporazum i da će se naći adekvatno i zadovoljavajuće rešenje.
To znači da je pokvarena grafika, nemaš šta dalje da sumnjaš. Ako možeš na limundu ili negde da ga nadješ pa se požali ljudima ili ga ispljuj. Nauk da ti bude i svima drugima da se grafika bez garancije isprobava pre kupovine, a ne tako napamet, pogotovo toliko stara generacija. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: :: :: Pazi sad ovo. Posle stotog put grafika je uaplila daje sliku sa ljubicastim plavim isprekidanim linijama. Kad ocitava na pocetku samo slova po celom ekranu!
Jbg, to je tako kada se kupuje na nevidjeno od nepoznatih likova. Svako ko na taj nacin pazari, desice se takvo ili slicno sra*e, pre ili kasnije. sve to moze da se izbegne...da ne palamudim...zna se kako.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
https://www.kupujemprodajem.com/57614-1-tseller-dejan-ocene.htm Evo ga smrad na kupujem prodajem! Ima i drugi telefon 0616302332! Malopre sam se cuo sa njim pozeleo mu dobro jutro! Ma nisam ja to! Da lik sa isto adresom i istim imenom samo drugi mob! 0621535128 0616302332
Mozda tamo radi kako treba i preko pcberze valja skart! Pa ko mu prodje prodje ako da samo zdravo! Ja mu reko da cu mu dodjem dole evo ga saljem mi jedno 20 pretecih poruka kako ce da mi doje da mi pokaze koliko je jak, da me vuce sa kolima kroz grad a ne sme da mi se javi na mob!
hahaa pa zapalio bi ga da je to meni uradio,ja obicno cim prodam kartu straru trazim drugu a da ne budem bez karte, ma sve bi mu iz kuce pokupio i izlomio na sred ulice i seo u kola i otisao kuci boze kakvih debila ima
Asus Maximus Rampage Intel Core 2 Quad 6600 3.6Ghz Thermalite ifc 14 Saphire 4890 1gb 2x2Gb 1066 Black Dragon Samsung F3 1Tb SilverStone 500w
sto volim ovakve badze preko neta,a u stvarnosti mnogi bi se razbezali kao misevi :D Nego evo ti dobar savet: Ako imas nekoga policajca koga znas zamoli ga da podje sa tobom na njegovu adresu,tako sam ja par puta uradio i povratio svoje pare. Ako pak nemas povedi par dobrih drugara i razalujte lopurdu...
do not fear CuMsHot is here :D
:: hahaa pa zapalio bi ga da je to meni uradio,ja obicno cim prodam kartu straru trazim drugu a da ne budem bez karte, ma sve bi mu iz kuce pokupio i izlomio na sred ulice i seo u kola i otisao kuci :: boze kakvih debila ima :: :: Asus Maximus Rampag :: Intel Core 2 Quad 6600 3.6Ghz :: Thermalite ifc 1 :: Saphire 4890 1g :: 2x2Gb 1066 Black Drago :: Samsung F3 1T :: SilverStone 500 :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.