Niti je pao, niti treba da padne (takav dogovor). Obavesteni ste
27.08.2012. 21:45
status: user broj poruka: 10999
pa ko hoce, taj ce isprobati, ko nece - ne mora... Svet PC-ja je pun i prepun alfa, beta, gama...omega verzija raznoga softvera, pa zasto ne bi i device driver-a...
Po xxx put objasnjavam (i tvrdim, a na osnovu PREBOGATOG iskustva): ``beta`` NV drajver moze isto tako lepo da radi sa tom i tom kartom kao sto WHQL moze da pravi probleme sa tom istom (ili nekom drugom) kartom, itd. itd. Isto vazi i za druge proizvodjace grafickih karti i drugih uredjaja....
... nek` izvoli. Svakako onaj koji ima nekih problema sa kartom ili nekom od igara, može da proba. A onima kojima zine zagu, oni će ionako. Ko koristi i ima nerava za neki ghosting softver, ne rizikuje ništa. Nije to baš ni toliko `beta` tj. skroz-naskroz upitno, već, skoro gotova stvar.
Re: Niti je pao, niti treba da padne (takav dogovor). Obavesteni ste
28.08.2012. 10:37
status: user broj poruka: 19012
ali je i dalje WHQL stabilniji drajver od prethodne bete koja je u razvijanju dok ne dostigne nivo WHQL, mozes imati iskustva, i ja ga imam podosta, ali ni ja ni ti nemamo vise od nVidia-e
:: pa ko hoce, taj ce isprobati, ko nece - ne mora... Svet PC-ja je pun i prepun alfa, beta, gama...omega verzija raznoga softvera, pa zasto ne bi i device driver-a.. :: :: Po xxx put objasnjavam (i tvrdim, a na osnovu PREBOGATOG iskustva): ``beta`` NV drajver moze isto tako lepo da radi sa tom i tom kartom kao sto WHQL moze da pravi probleme sa tom istom (ili nekom drugom) kartom, itd. itd. Isto vazi i za druge proizvodjace grafickih karti i drugih uredjaja... :: :: ::
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: ali je i dalje WHQL stabilniji drajver od prethodne bete koja je u razvijanju dok ne dostigne nivo WHQL, mozes imati iskustva, i ja ga imam podosta, ali ni ja ni ti nemamo vise od nVidia-e ::
:: Pa nije dzabe beta.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: :: :: ali je i dalje WHQL stabilniji drajver od prethodne bete koja je u razvijanju dok ne dostigne nivo WHQL, mozes imati iskustva, i ja ga imam podosta, ali ni ja ni ti nemamo vise od nVidia-e :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.