Zna li neko kakve su nove kartice iz serije 8500GT DDR3?Posto imam ponudu da je uzmem za 80-85eura.Sada imam 7300GT DDR3 Leadtek.Da li vredi prelaziti na 8500 ili cekati i kasnije uzimati nesto jace.Kakvi su vasi utisci?
Neces osetiti nikakvo pooljsanje sa tom karticom u odnosu na tvoju sadasnju..8500 je dno 8xxx serije i nije vredna kupovine..ako mozes uzmi sada 8600gt ili jos bolje gts model jer ces sa njima imati visnu razliku,ali najbolje bi ti bilo da ustekas jos para i kupis sebi 8800gts karticu kaja je trenutno best buy iz 8xxx serije..Pozz
Imao sam i ja 7300Gt pa sam preso na 8500GT i zesce sam se zeznuo, graficka je sporije radila, igrice sporije...graficka je dno. Posle sam uzeo 7900GS i tek sa njom sam video neku razliku!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.