Sremac to ti je FB degenerativnost, no ukoliko je suvise mlad da kupi cigare samostalno na trafici, oprosten mu je ovaj prvi i poslednji ispad ove vrste
Za sve ostalo vezano za temu slazem se sa tvojom konstatacijom.
5.000 din. je malo para za graficku kartu. Bilo sta da ti polovno uleti sa garancijom tipa 9800 gtx+,ati 4870,gts 450,5750, itd.. uzmi. Na garanciju sam mislio usmenu posto te karte svakako vise nemaju pismenu [ zgazilo ih vreme ]
I da,javice se sigurno jedan pilicar-preprodavac u ovoj temi koji ce da kontrira mom misljenju. Ladno ga iskuliraj.
Ako će vać da skuplja 100 evra, onda sigurno ne treba da kupi tu šklopociju od nVidije. Jer za te pare može da kupi novog 6750, 6770 ili 7750 i da mu ostane kusur, a za 10 evra više i 7770.
A sta mislite o HD 6570 naravno novu da kupim. Ne treba mi za igranje igara nesto specijalno nafurana grafika a mislim da je ova solidna za taj novac a i naravno bolja nego tenutno sto imam 8600 gts 128mb/128 bita.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.