Viewsonic Prvi koji sam kupio je bio Samsung, vracen posle mesec dana i dobijen nov koji se pokvario posle 6 meseci, u zameni dobijem Philipsa i sa njime je bilo problema pa sam uzeo LG koji je bio sasvim ok, u to vreme se pojavio Viewsonic 24`, prodam LG, dodam jos 10E i kupim Viewsonic VA2413wm koji je za klasu bolji od svih koje sam do tada imao!!! To je bilo pre 3 godine, boje, kontrast, odziv, ugao, zvucnici,... sve je na vrhunskom nivou, jedina zamerka je sto nema DVI ulaz ali to ne umanjuje njegov kvalitet. Idi u neku od prodavnica koje imaju ove monitore pa ih uporedi sa ostalima, videces o cemu sam ti pisao! Pozzz
slicno sam i ja prosao... imao prvo samsung pa rikno ko i vecini.. pa sam preshao na Viewsonic. VA serija je entry, ja sam uzeo VX seriju tacnije VX2433wm i odusevljen bio njim.. dobio 3 god garancije na 1 mrtav pixel itd sto samsung nije tada nudio a i ne bi ga uzeo i da je nudio.. Posle toga sam i burazu preporucio Viewsonic, no on je uzeo VA seriju i isto tako bio prezadovoljan... za te pare mislim da ti je Viewsonic najbolji izbor. Mozda bi i prodao ovaj moj posto nije radio vec vise od godinu dana (ali moram jos razlismiti da li da ga ostavljam kao backup za svaki slucaj) jer sam uzeo della u2312hm pa se mozda i mozemo dogovoriti nesto ako si zainteresovan. U svakom slucaju gledaj tako nesto od VS-a da pazarish i neces biti razocaran. Pozdrav!
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.