Dakle, na laptopu imam standardni analogni (plavi) VGA izlaz, imam monitor na koji bi da prosirim desktop i na njemu DVI kabal (beli). E sad kupio sam konverter koji na sebi ima zenski DVI i muski AVG port (jer imam DVI kabal).
To sam povezao monitor -> dvi kabal -> konvertor -> AVG na laptopu
Isao sam na podesavanja i tamo namestio multiple displays : extend these displays, ali nista se ne desava, na monitoru i dalje ide ona standardna poruka check signal cable, kao da nigde nije utaknut...
Prvi put ovo izvodim pa nisam siguran da li dobro radim, ali uglavnom nista se ne desava.... Svaka pomoc dobrodosla.
Koliko ja znam moguće je sa DVI porta preći na VGA ali obrnuto ne znam, probaj na neki drugi VGA monitor da se nakačiš,možda je greška u drajverima ili laptopu ili samom portu, kablu ili šta već
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.