Ha, ha, ha! Kao u pesmi: niceg novog nema, sve po starom ide.
15.08.2012. 19:38
status: user broj poruka: 10999
Deka i dalje prodaje brave (kljucevi se isporucuju posebno, to je ``optional``), a svoje ``proizvode`` tretira kao ``bundled hardware``, to jest, prodaje hardver kao DODATAK SOFTVERU, odnosno programima koji, je li, za zadatak imaju da doticni hardver ucine ``konkurentnim``... Ama, ne vredi - od gowana se pita ne pravi. Zapravo, pravi se, ali ne pita-guzvara nego pita-govnara...
Ja reko` još jedan GHz Edition, pa da svojski razguze novog `zelembaća`, kao što su uradili sa 7970 GTX-u 680, a ono samo 925MHz. Očigledno da je i to dovoljno.
Očekivao sam ovo, kad su već izbacili 7970 GHz edition nema smisla da 7950 ostane ko siroče a ima potencijala pa ovo natezanje neće ni da oseti. Za kupce odlično, bilo bi bolje samo kad se ne bi dobijala za iste pare već za manje.
Dade mi šlagvort, Lola moja Sremacka (DMaster), onim ``razguze``.
15.08.2012. 21:52
Elem, pojavi se nova, mlada kurawa na lokalnom asvaltu, a stara, da bi ``ostala konkurentna``, kupi tešnje (za dva broja manje od onih koje joj pašu) hulahopke od likre. ``Neka, hvala``, rekao bih ja, ``radije cu onu mladju, gologuzu``...
`De ste berzasi!!! Stigo VicePresidente... Muahahahahhahahahahhahahahaha :P Flomaster je samo cekao kad cu se javiti 100%... Nego gde ti je drug milos? Pozdrav za druga milosa, ako cita ovo... Samo toliko... Muahahhahahahhaha
Gledaj majku, biraj cerku. To sto je ``mama`` nabacila stikle duze
16.08.2012. 00:21
za par santima e da bi vise guzu izbacila, na to mogu samo edipovci da se pale... Nvidia proizvede ``derivat`` svoga chip-a (ćerčicu Zelene majčice, 680-ice) a Deka uradi ``fejslifting`` staroj koki, pa sad ti vidi sta je tu ``sintetika`` a sta je ``ostalo``...
Ti ako se ne javiš sa svojim idiotskim `Muahahahahhahahahahhahahahaha`, tema nije interesantna.
@Torta Dok nVidija izbaci sve svoje naftne derivate, AMD će da izbaci HD 9000 seriju. Kasne u startu 3-4 meseca, a onda na svakih pola godine po jedan derivat. A iz naslova prethodnog posta, vidim i da pratiš ove novokomponovane emisije naučno popularnog karaktera.
Re: @Krele ``Muahahahahhahahahahhahahahaha`` Džons
16.08.2012. 01:00
status: user broj poruka: 4187
Znam, zato se javljam... :P muahahahahaha..... Padam u bedak kad vidim oko cega se raspravljate... smrc, smrc! :D
:: Ti ako se ne javiš sa svojim idiotskim `Muahahahahhahahahahhahahahaha`, tema nije interesantna :: :: @Tort :: Dok nVidija izbaci sve svoje naftne derivate, AMD će da izbaci HD 9000 seriju. Kasne u startu 3-4 meseca, a onda na svakih pola godine po jedan derivat :: A iz naslova prethodnog posta, vidim i da pratiš ove novokomponovane emisije naučno popularnog karaktera :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jp :: :: ::
Ne placi, Mixer-e, evo nam se blizi jutro (jutro ce promijeniti sve).
16.08.2012. 02:52
Krenuce se sa nekim boljim temama. Od bedaka do meraka...
@LolaSremacka (naucno, pa jos i popularno): sta da se radi - medjugradskim autobusom, tamo-amo. Maltene, svakodnevno. Leti ne radi klima, zimi ne radi grejanje, ali RADIO radi li, radi, nikako da se pokvari (kao da ga je Deka napravio, he, he!). Inace, serija 9xxx ce biti HHD (ha, ha, de...bre!).
Re: Re: Re: @Krele ``Muahahahahhahahahahhahahahaha`` Džons
16.08.2012. 10:22
Muahahhhahahahhaha.... Barem sam uradio dobro delo, sredio mojima auto. A sta ti? Kad prodas tvoju prepecenicu(muahahhahaha) mozes da uradis sta? Zamenis jedva dve gume, i to polovne... muahahahahha Sad najozbiljnije sto bi rekao moj drug, odjavljujem se sa teme, mlatim praznu slamu.
Re: Re: Re: Re: @Krele ``Muahahahahhahahahahhahahahaha`` Džons
16.08.2012. 10:54
status: user broj poruka: 6102
Zar ti ne reče da zarađuješ neke silne pare? Kakav si ti to buržuj onda kad moraš da prodaš komp da bi sredio roditeljima Kadeta? Da je neka Mečka u pitanju, pa ajde, skupi delovi. A ovako, samo Kadet, koji je verovatno podosta stariji od tebe. Stvarno težak bedak.
Re: Re: Re: Re: Re: @Krele ``Muahahahahhahahahahhahahahaha`` Džons
16.08.2012. 11:08
Opet si jadan, padas na nivo da se bavis na ovakvom forumu tudjim licnim stvarima.. :P I mozes samo da postujes ovde, da se punis zadovoljstvom... da si kao pametan! A u stvari si sitna riba bre...
:: Zar ti ne reče da zarađuješ neke silne pare? Kakav si ti to buržuj onda kad moraš da prodaš komp da bi sredio roditeljima Kadeta? Da je neka Mečka u pitanju, pa ajde, skupi delovi. A ovako, samo Kadet, koji je verovatno podosta stariji od tebe. Stvarno težak bedak :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jp :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Re: @Krele ``Muahahahahhahahahahhahahahaha`` Džons
16.08.2012. 11:48
status: user broj poruka: 6102
Pa ti si se prvi hvalio kako zarađuješ mnogo više od jedne matore konjine, a sada ti smeta kad sam to pomenuo. Trtljaš previše, a posle se grizeš za svoj dugački jezik.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: @Krele ``Muahahahahhahahahahhahahahaha`` Džons
16.08.2012. 11:55
Ne grizem se... uopste... :) Opet si glup... A hteo je da bude paaaametan. :) Ugrizes me za dzep... Muahahaahaaahha ae zdra`o ...
:: Pa ti si se prvi hvalio kako zarađuješ mnogo više od jedne matore konjine, a sada ti smeta kad sam to pomenuo. :: Trtljaš previše, a posle se grizeš za svoj dugački jezik :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jp :: :: :: ::
As near as we can tell, the power requirements for boosting are so high that the 7950B simply cannot maintain that boost for any significant period of time
Puca likrena hulahopka na vremesnoj komsiki, sve po šavovima, uzduz i popreko. Srce hoće, al` dupe klokoće!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.