E sad ima li neko iskustva s ovim kombinovanim cudima , kakav je tjuner itd ili predlog za neki 3 model u slicnom cenovnom rangu . Tv signal je analogni SBB ako nesto znaci .
koji imas vec za neku hiljadu vise, a 23` i 32` ne treba uopste porediti. Moj kum ima neki prastari lg monitor od 19` i u kombinaciji sa total tv-om funkcionise sasvim ok
32 mi je veliko za malu sobu i za sedenje blizu za klinca a o tv kartici ni ne razmisljam - imam 1 u fioci vec godinama . Ova kombinovana cuda mi extra odgovaraju samo mi trebaju iskustva ko to ima da nebacim 30k dinara na nesto sto nece raditi kako valja ni kao tv ni kao monitor .
Ma radice to ok, a sto ne bi? Ili tu combo varijantu ili mon+neki tv box. I ja bih zaobisao TV karte, jer i koliko god da su kvalitetne, ipak je ovo bolja varijanta + ne mora da ti drci i greje comp kad gledas tv.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Vredi uzeti, evo na poslu imam dva samsunga i jedan lg, od toga jedan matori i dva od po 1.5 godine. Mogu da ti kazem da na tv kartici je apsolutno nemoguce postici ovaj kvalitet slike koji imaju ovi monitori, ima ugradjene mnoge opcije u samom hardveru, od redukcije suma preko ostrine slike, znaci nemoguce je dobiti to tv karticom, bar ovim obicnim do 5k dinara...
neki od ta dva modela i ne sekiraj se nista, zavrsice ti posao 100%. Sto se tice kvalite slike ne bih se slozio sa Jamire-om. Od 2002 imam Pinnacle PCTV Pro TV karticu i kvalitet slike je odlican tj.ne vidi se apsolutno nikakva razlika u odnosu na klasicni TV.
ake se uzima obicna kablovska(ne digitalna ne HD) nema neke razlike u kvalitetu slike preko TV karte ili direktno preko monitora-TV-a, ima komsa 32` tv u koj ide direktno kablovska, i kvalitet je isti ili jos gori nego na mom monitoru od 20` preko tv karte.
Ti druze bacices pare na monitor sa tunerom kad mozes da koristis preko tv karte, naravno kao sto napisah ako se ne koristi HD ili digital signal...... prtpostavljam da tu u sobi ima i racunar......
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
Ja imam externi TV tjuner Pixel view oznake bogatipitaj vec 4-5 god zakacen na monitor i zadovoljan sam. Probao sam monitor sa tv tjunerom Samsung 23` na istoj kablovskoj sa isitim kablom i Samsung ima bolju sliku + ima sve poznate prikljucke sto tv tjuneri obicno nemaju. Ako kesh nije prob idi na monitor sa ugradjenim tjunerom. Trazio si savet to ti je moj
edit i da sa externim tv tjunerima ces vrlo verovatno imati problema sa interferencijom jer ja sa mojim imam na svakoj lokaciji gde sam ziveo
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.