Burazer hoce da kupi ovu karticu MSI N560GTX-Ti-M2D1GD5/OC (nova za 180e) da li da ceka 660ti ili da uzme ovu jer maximum koj moze da izdvoji je 220e. Citao sam o 660ti i ako ne lazu super je ali sumnjam da ce da bude ispod 250e sta vi mislite?
Pozdrav.
i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
Kad se bude pojavila gtx 660,ce biti (po meni)cenovno rangirana kao i hd 7870,verovato i malo vishe. Znaci neki ubogi referentni model mozda za 250e,msi twin frozr i asus DC i do 300e,tako ja bar msm.
Nzm,ako nema te pare nema sta da ceka,moj savet je da pogleda i oglase,posebno benchmark,uvek se nadje sjajna ponuda polovnjaka sa 2 godine garancije(cesto i vishe). Npr.skoro bila ta tvoja msi gtx 570 twin frozr III za 170e,prodata za 5 sati. Pre neki dan gtx 460 twin frozr za 90e,prodata za 7 sati.
Da menjam sad kartu,ozbiljno bih razmislio da uzmem od nekoga polovnu,naravno sa garancijom.Ponuda je trentno po meni nikad bolja.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Tacno si upravu to sto se tice polovnih kartica ja nisam mogao da verijem kakve su cene. Hvala na savetu i na obavestenju skroz sam zaboravio na oglase.
Pozdrav,
i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
:: Kad se bude pojavila gtx 660,ce biti (po meni)cenovno rangirana kao i hd 7870,verovato i malo vishe :: Znaci neki ubogi referentni model mozda za 250e,msi twin frozr i asus DC i do 300e,tako ja bar msm :: :: Nzm,ako nema te pare nema sta da ceka,moj savet je da pogleda i oglase,posebno benchmark,uvek se nadje sjajna ponuda polovnjaka sa 2 godine garancije(cesto i vishe) :: Npr.skoro bila ta tvoja msi gtx 570 twin frozr III za 170e,prodata za 5 sati :: Pre neki dan gtx 460 twin frozr za 90e,prodata za 7 sati :: :: :: Da menjam sad kartu,ozbiljno bih razmislio da uzmem od nekoga polovnu,naravno sa garancijom.Ponuda je trentno po meni nikad bolja :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Niti pametnog među nama da u nešto bude siguran i tvrdi to. Zbog toga su upravo povoljne i cene polovnih karti koje su u stvari dovoljno nove - ako nisu akane vmodom i overklokom preko svake mere... U cenu 660Ti tako povoljnu, svak bi voleo da veruje, ali, što je babi milo... tako da to ne mogu da kažem kao verovatnu ili možda moguću, već, poprilično čudo od verovatnoće ako tako bude (a i sledi potres na tržištu onda)... MEĐUTIM, šta će se pojavom novih 660xx desiti sa starim 560xx, to bi moglo da bude - padanje cena i rasprodaja... ali opet, radi se o zelenom taboru gde je to poprilično neverovatno - rasprodaja se u poslednje vreme dešavala sa karticama 5850, 6850 i 5870 iz AMD tabora, i to ko nije oklevao i zinula mu zagu da još padnu cene, taj je mogao da kupi novo, izigra se i proda polovno za bar isto toliko para.... Tako da, prati oglase i pazari ako baš nešto iskrsne sa garancijom, a u suprotnom, ništa ne žali(te) jer će izbacivanje 660Ti možda dovesti do skaliranja cena 560Ti kartica, pa opet dobro.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.