Prijatelj ima problem sa doticnom karticom! Konfiguracija je sledeca: C2D 6550 Gigbatyte GA-EP35-DS3P 4x1gb rama 2x500gb WD 550 Wati OCZ i doticna graficka
Problem je sledeci : desava se da komp upali moze da se pristupi njemu kroz mrezu ali slike na monitor nema! A desava se da kad upali radi bez problema 15-20 dana. Zajni put je radio bez problem skoro 2 meseca! Probao sam sve moguce testove na tom kompu, 3D mark 2006,11,Heaven DX11 Benchmark 3.0, Sve prolazi sve radi bez problema probali smo i igrice BF2, Call of Duty Modern Warfare 3 ,Need For Speed The Run,The Elder Scrolls V Skyrim,Guild Wars 2 betu,World of Warcraft, Crysis 2,Diablo III sve radi extra bez ikakvih problem graficka se ne greje 55-60 je max bilo sto sam video posle 2-3 sata igre i svih testova! Ali desi se da zaglupi evo sad nedlju dana nece da upali na njegovom kompu! Uzmem njegovu graficku probam na mom kompu: AMDx4 955 BE 2x4gb DDR3 1600 1.5tb HDD MSI 6850 OC MSI 870A-G54 LC 600 wati Na mom kompu graficka daje sliku svaki puta njegvom nece! PRobam sam moju graficku na njegovm komp reko da probam da nije do ploce ali radi sve bez problema! Posle sam probam nejgovu graficku na vise kompova do duse svi su bili sa gigabyte plocama ni na jednom nije htela da upali to ejst da da sliku! Ja kokretno sumnjam da ima neki problem sapphire grafikca sa gigbyte plocama! Jer ovo traje vec vise od 4-5 meseci i vise mi nista ne pada napamet! Ako neko mozda ima perdlog sta bi moglo da bude bio bi veoma zahvalan!
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: Prijatelj ima problem sa doticnom karticom! Konfiguracija je sledeca :: C2D 655 :: Gigbatyte GA-EP35-DS3 :: 4x1gb ram :: 2x500gb W :: 550 Wati OC :: i doticna grafick :: :: Problem je sledeci : desava se da komp upali moze da se pristupi njemu kroz mrezu ali slike na monitor nema! A desava se da kad upali radi bez problema 15-20 dana. Zajni put je radio bez problem skoro 2 meseca! Probao sam sve moguce testove na tom kompu, 3D mark 2006,11,Heaven DX11 Benchmark 3.0, Sve prolazi sve radi bez problema probali smo i igrice BF2, Call of Duty Modern Warfare 3 ,Need For Speed The Run,The Elder Scrolls V Skyrim,Guild Wars 2 betu,World of Warcraft, Crysis 2,Diablo III sve radi extra bez ikakvih problem graficka se ne greje 55-60 je max bilo sto sam video posle 2-3 sata igre i svih testova! Ali desi se da zaglupi evo sad nedlju dana nece da upali na njegovom kompu :: Uzmem njegovu graficku probam na mom kompu :: AMDx4 955 B :: 2x4gb DDR3 1600 :: 1.5tb HD :: MSI 6850 O :: MSI 870A-G5 :: LC 600 wat :: Na mom kompu graficka daje sliku svaki puta njegvom nece! PRobam sam moju graficku na njegovm komp reko da probam da nije do ploce ali radi sve bez problema! Posle sam probam nejgovu graficku na vise kompova do duse svi su bili sa gigabyte plocama ni na jednom nije htela da upali to ejst da da sliku :: Ja kokretno sumnjam da ima neki problem sapphire grafikca sa gigbyte plocama! Jer ovo traje vec vise od 4-5 meseci i vise mi nista ne pada napamet! Ako neko mozda ima perdlog sta bi moglo da bude bio bi veoma zahvalan :: :: Pozdrav!
Očisti kontakte grafulje, i sumnjaj na hladan lem - jednostavno negde gubi kontakt, ništa pametnije mi ne pada na pamet. Pogotovo ako na tvojoj ploči SVAKI puta proradi... Kad već sve probate i akate, jeste li probali tvoje LC napajanje na njegovoj konfi, čisto da to elminišemo..
vec je probano sve oko zamene komponenti ..pocev od napajanja memorije hard diska ..i procesora cak je stavljana u druga kucista.. kao sto sam napisao gore vec.
Uradi BIOS update ploce i graficke kartice, za pocetak.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: :: ko moze da proveri dali ima negde hladan lem na grafickoj ako je to u pitanju! Posto mu je samo to preostalo da proveri ostalo je sve pregledano :: ::
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Jednom plocom ili sta vec nego sa komplet Gigabyte. Probao sam na 12 racuanra sa gigbyte plocama nece ni da proba na mom sa MSI iste sekudne upali! A i upadetvao sam bio sa njegovoj ploci! A na grafickoj neznam dal smem da odradim! I ako moze link za bios sapphire 4850 512 ddr3 :: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=568&pid=178&psn=&lid=1&leg= :: :: ::
Koja je ovo glupost bas ovog trenukta ubacujem u moj komp njegovu graficku i bez problema upali! Vratim je u nejgov komp nece da ga je... . Sad ce probma taj bios ako ni to ne bude ja stvarno neznam sta moze da bude!
Hm.. neka nekompatibilnost ocigledno postoji. Ako je flesovan bios na ploci i grafici a problem ostao, nek zameni graficku za neku drugu.
:: Uspeo sam da flesujem ali i dalje ista situacija. Graficka radi ali ne na onom kompu kome treba da radi vec na mom :: :: Sapphire.HD4850.512.090622.rom verizja bios koji sam stavio! :: Izgleda cu mortai da trazim macolu!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.