Zanimljivo ali ružno rešenje što nije ništa čudno jer MSI izbacuje najružnija hladjenja. Kakve su performanse 7770 u odnosu na 6xxx seriju, nisam pratio testove a mrzi me da tražim? Ako je u rangu sa 6850 onda je odlično ako se sagleda da se verovatno dobro overclockuje jer je na 28nm. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
@Daum Pa nije u rangu 6850, vise u je u rangu 6790, slabija je od 6850 ali ne nesto mnogo. @Dexi i meni se bas svidja ova fora sa ventovima, cudo da se ranije nisu dosetili, jbga, cena je i dalje veca od 6850, ali nece 6850 biti doveka u magacinima, morace oni kad tad da spuste cenu 7000 seriji.
Blago meni, lepo je što pratite novotarije, ali, onda pratite do kraja. AMD 6850 više ne postoji. Osim polovno, a to je drugi par opanaka. Dakle, govorimo o fantomskoj dilemi. 7770 su tako, postale ok rešenje jer ih ima sa skresanim (ali i dalje i sa bezobrazno blesavim cenama).
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647179. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.