Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
monitor
STRANA 1 OD 1
stiv87 monitor 28.07.2012. 10:08 T46853

status: user
broj poruka: 56
ovako ja od prosle godine imam monitor samsung bx2335 23`. skoro mi je crkla graficka karta pa sam uzeo drugu i noviju sapphire 7850. Kada odigram igrice onda mi se javljaju ravne linije od gornjeg dela do donjeg dela monitora ali samo kada mi je scena u igrici tamna a kada je svetlija onda nema linije....u ulazu monitora mi je samo dvi tako i graficka samo dvi. imam kabal dvi-vga pa ih povezujem preko konektora vga na dvi... u cemu je problem sa linijama? da li treba da uzmem kabal dvi na dvi da bih se resio ove linije?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Bobi4ever Re: monitor 28.07.2012. 11:06 #433608

broj poruka: 4879
Probaj DVI na DVI, batali te dodatke vga na dvi i ta sranja, oni i prave takve probleme.
Probaj pa javi da li i dalje imas isti problem.
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: ovako ja od prosle godine imam monitor samsung bx2335 23`. skoro mi je crkla graficka karta pa sam uzeo drugu i noviju sapphire 7850. Kada odigram igrice onda mi se javljaju ravne linije od gornjeg dela do donjeg dela monitora ali samo kada mi je scena u igrici tamna a kada je svetlija onda nema linije....u ulazu monitora mi je samo dvi tako i graficka samo dvi. imam kabal dvi-vga pa ih povezujem preko konektora vga na dvi... u cemu je problem sa linijama? da li treba da uzmem kabal dvi na dvi da bih se resio ove linije?
VMARC A jel imas TV kartcu... 28.07.2012. 11:19 #433612

broj poruka: 9425
Ili kablovski internet?
Ako imas, iskljuci antenski kabl, pa vidi da li imas linije i dalje.

F650GS Dakar

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs