Ima ga moj drug,uzeo ga na nekoj akciji,koristi ga povezanog na 6850 i pored njega ima i full HD 22` monitor-nije umeo da mu nasteluje sliku pa sam iso do njega da to podesim i mogu ti reci da sam odusevljen kako to izgleda kad se sve lepo nasteluje,moze da forsira i 1080p rezoluciju ali to lose izgleda,najbolje je ostaviti na 1366x768. Testirano sa Battlefield 3 i izgleda savrseno,kupuj slobodno,neces biti razocaran. Neznam koliko je pametno dati velike pare za tv. Kod jednog prijatelja koji je nedavno uzeo Sony bravia 40` tv od blizu 100000 din. se desilo da mu naisao veliki napon i spalio Tv.bukvalno sve delove u njemu,popravka kosta isto koliko i nov a od garancije naravno nema nista.
Ne mora full hd za 32 inca,da je 37 pa da trazis full hd,pre toga gledaj da je refresh rate 59/60 herca jer ces imati vertikalne linije po ekranu dok se igras, nesto kao smetnje kad mrdas sliku.
Inace na koji si ti tv na kraju mislio...?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Mala je to rezolucija za 32 inca ako misli da ga koristi kao monitor. Par ljudi sa Bencha je menjalo svoj tv za drugi u 1080p rezoluciji a ne kupuje se tv za igre svaki dan. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Ne mora full hd za 32 inca,da je 37 pa da trazis full hd,pre toga gledaj da je refresh rate 59/60 herca jer ces imati vertikalne linije po ekranu dok se igras, nesto kao smetnje kad mrdas sliku. :: :: Inace na koji si ti tv na kraju mislio... :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ja imam 42 full hd, komsija ima 32 inca hd ready kao i ovaj prvi prdlozen,
Sto se tice igara ne vidim razliku kod mene i kod njega nikakvu, nikakvi pixeli i ostalo, a slika izgleda predivno i tamo i vamo.
Jedino sto izbijaju one horizontalne crte kad krene da vrti sliku brzo tj. da se okrece, refresh rate 50 kod njega. Ja kazem sta sam video, pa sad nek covek presudi. Mada nista to nije strasno, i taj od 50 herca ce da fino radi posao.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Samo nek uzme neki LG i nek cepa...Iz licnog iskustva(a imam 37 full Hd vec 4 godine,i sluzi mi za igranje) sa doticnima ima najmanje problema.Ortaci poseduju Philips,Samsung...i svi imaju neki od problema da li su to horizontalne linije ili jednostavno ne mogu da rasire sliku preko citavog ekrana.Dodaj malo vise novca i pazari LG,to ti je moj prijateljski predlog.
Ja tih problema sa mojim Samsungom nemam niti sam imao, koje modele imaju tvoji drugari? To oko rasirenja slike, pre mi deluje kao ne znanje nego da je do tv-a... @Dexi, imace on 60Hz osvezenje u windowsu i moj je deklarisan na 50Hz pa moze da ide sve do 75Hz zavisno od rezolucije a standardno u 1080p osvezenje je 60Hz u windowsu. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Samo nek uzme neki LG i nek cepa...Iz licnog iskustva(a imam 37 full Hd vec 4 godine,i sluzi mi za igranje) sa doticnima ima najmanje problema.Ortaci poseduju Philips,Samsung...i svi imaju neki od problema da li su to horizontalne linije ili jednostavno ne mogu da rasire sliku preko citavog ekrana.Dodaj malo vise novca i pazari LG,to ti je moj prijateljski predlog :: :: ::
Za koriscenje TV-a kao monitor obavezno full HD. Imam Samsung 32` 1366x768 i LG 32` full HD, Samsung je uzas ako se koristi kao monitor. Inace jako bitna stavka je i da sam TV podrzava 1:1 pixel mapping (samo bolji modeli i naravno full HD). Ukoliko ne podrzava 1:1 tekst ce biti patnja za citati.
Ako planiras da uzmes neki TV i da ga koristis kao monitor, ili se ispruzi za jos ~100E vise, posto za oko 40tak mozes uzeti nesto sto valja, ili nemoj nista ni da uzimas. HD ready, Vox, Fox i slicni su sr*** za tu namenu. A ako planiras za neku konzolu, onda mozda i 1366x768 moze da prodje ako si dovoljno udaljen.
:: Za koriscenje TV-a kao monitor obavezno full HD. Imam Samsung 32` 1366x768 i LG 32` full HD, Samsung je uzas ako se koristi kao monitor. Inace jako bitna stavka je i da sam TV podrzava 1:1 pixel mapping (samo bolji modeli i naravno full HD). Ukoliko ne podrzava 1:1 tekst ce biti patnja za citati. :: :: Ako planiras da uzmes neki TV i da ga koristis kao monitor, ili se ispruzi za jos ~100E vise, posto za oko 40tak mozes uzeti nesto sto valja, ili nemoj nista ni da uzimas. HD ready, Vox, Fox i slicni su sr*** za tu namenu :: A ako planiras za neku konzolu, onda mozda i 1366x768 moze da prodje ako si dovoljno udaljen.
sta mu odgovara, izmedju dve rezolucije, nek uporedi dva tv-a, jedan HD drugi Full HD, iskreno mislim da bas zbog igrica i treba da ide na 1080p, jer mala rezolucija na tolikom ekranu ima svojih mana a cenovno nije velika razlika izmadju 720p i 1080p modela. Druga stvar, ako ne moze da se otvori za jos 50-100e, nek skuplja kintu lagano pa nek kupi nesto da valja a ne nekog kineza pa da se kaje posle. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Razliku neces videti na toj rezoluciji ali recimo sa 1080p na 720p tu je opet veca razlika i moze da se primeti, eh sad, ako opici neku igru jednom u nedelju dana, verovatno mu ne bi smetalo, ali ako cepa igre svaki dan na njemu, mislim da bi itekako uocio razliku izmedju 720p i 1080p na istoj igrici. To ti je kao kad bi gledao dvix film i 720p rip, na velikom ekranu, razlika je primetna dosta, na 22 inca i nije toliko, primetna jeste, ali ne upada ti u oci previse. Iskombinovacemo se jednom pa cemo zablejati. Ti bese imas 37` ili 42` ? br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647183. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.