koliko mogu da dobijem za ovu kombinaciju kada bi prodavao. karta je u garanciji jos 10meseci(imam istu) i kutiju. cooler je isto sa svom pratecom opremom. problem je sto nisam instalirao cooler na kartu a sad hocu da prodam i jedno i drugo. pa koliko mogu realno da dobijem za ceo paket jer odvojeno mi se ne isplati da prodajem....
inace jedan veliki pozdrav za Berzashe nije me bilo dugoo...
Re: Da li ovo ili ono (Asus GTX470 i artic cooling)
14.07.2012. 03:16
status: user broj poruka: 3821
Za gtx470 moz` da trazis 120 eura.
Za ovo drugo, vec ce neko da ti kaze.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: koliko mogu da dobijem za ovu kombinaciju kada bi prodavao. karta je u garanciji jos 10meseci(imam istu) i kutiju. cooler je isto sa svom pratecom opremom. problem je sto nisam instalirao cooler na kartu a sad hocu da prodam i jedno i drugo. pa koliko mogu realno da dobijem za ceo paket jer odvojeno mi se ne isplati da prodajem.... :: :: inace jedan veliki pozdrav za Berzashe nije me bilo dugoo.. :: :: http://www.youtube.com/watch?v=gVPjsWoiY9 ::
Lakse ce cak da ode odvojeno, sumnjam da ce neko dati 140-150e za kombinaciju ako za te pare ima da nadje 560Ti, koja je cak nesto jaca, imala bi sa stock kulerom jednako dobre temperature a manje bi grejala okolinu. Ponudi kartu za 120 i kuler za 20 (otprilike, ne rece koji je model) i na istom si.
Ipak, gtx470 i 480 i dalje bije glas da su `strasne strvine kojima je jedina mana sto se mnogo greju` (iako odavno vise nisu strvine kakve su nekad bile), tako da mozda i nadjes nekog neobavestenog da mu zavuces.
:: Ali da se razumemo,onaj na koji msm da je(twin turbo)kosta u altiju 2400 dinara nov :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
A twin turbo je kompatibilan i sa njom i sa gtx 470.
Odnosno,nisam se lepo izrazio,zvanicno po specifikacijama najjace(najnovije)karte na koje pasuje su hd 6870 i gtx 560ti,al znam da se lagano montira i na gtx 470,od drugar rodjak(radi u servisu)to uradio,kaze slicno kao i za gtx 560ti,montaza.
Al,mi vrlo moguce pricamo o pogresnom hladnjaku :) edit:Jovane nape,pogle google talk :) Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Ako mozes vratis fabricki cooler da se ne primeti i greje preko 90c probaj reklamiras , ortak je reklamirao jel bez oc mu greje na nekih 92-93c i sad cek da mu zamene za gtx 570 ili 670. http://imageshack.us/f/444/kompx.png/
vratio sam stock. igram neke igre ma dovoljo je i 1min temp je u afterburneru 92max izmerio e sad zavisi da li ce me pogledati ko budalu ili prihvatiti reklamaciju. za ovu imam garanciju u direct link... ne znam kakvi su oni povodom reklamacija
Ovo nije losa ideja, iako ce obraz malo da istrpi al ko ga jebe. Za maksimalan efekat kazes da se tako greje od pre par dana, navodno primetio si da se kuler cuje jace nego obicno, proverio temperature kad ono medjutim, `a ranije nije prelazila 80 ni po najvecoj vrucini`, `ne moze dete da mi spava od graficke`, i tako dalje.
:: Ako mozes vratis fabricki cooler da se ne primeti i greje preko 90c probaj reklamiras , ortak je reklamirao jel bez oc mu greje na nekih 92-93c i sad cek da mu zamene za gtx 570 ili 670 :: http://imageshack.us/f/444/kompx.png :: ::
Kolega, loša su ti očitavanja (kao i Nonejmovom ortaku). Eno Torta se hvali pre neki dan da mu se temperature njegovog GTX470 kreću od 70-80 stepeni dok igra video igre. Ako je kod njega tako, onda kod vas nešto nije u redu.
Dexter kada kupujes EVGA GTX670??? Napravices nikad bolji posao sa onom sto je pola bela. To ce biti pravi zasluzeni skok na svake 2-3 generacije. Sada je vreme jel ima dobra ponuda.
i7-3770k - EVGA Z77 FTW(First on Balkan)-CORSAIR H70(GT AP-15 PP) HD5870 >*C L A S S I F I E D* - KHX 2X2 XMP 1 + CORSAIR Airflow2- Seasonic X-750 (Force GT 120GB + CORSAIR H100 next week)- Logitech G510/G700/C310 Samsung P2450H - CORSAIR Obsidian 650D
:: vratio sam stock. igram neke igre ma dovoljo je i 1min temp je u afterburneru 92max izmeri :: e sad zavisi da li ce me pogledati ko budalu ili prihvatiti reklamaciju. za ovu imam garanciju u direct link... ne znam kakvi su oni povodom reklamacij :: :: :: ::
nego da se vratim ljudima sa sivom masom u mozgu(dosta sam pricao objektu sa rozom masom). to za 70-80c moze samo ako bije 100 ventova u nju i ako je ledomat iznad da baca komade preko i sta ti ja znam jos. ova moja je stock da vise ne moze driveri sa nv sajte najnoviji jednostavno u tri razl. programa bije oko 90-92c dok picim igre tipa crysis(iako u zadnje vreme i ne igram igre) i da juce sam stavio novu pastu Matrix skoro da nema efekta jednostavno vuruna je vuruna
Mislim da je realno da izvuces nekih 150 euroa, po meni bi to bila lepa kupovina . Tiha i brza karta, mislim da preko ne moze jer ima po oglasima GTX 480 za 160 yura .)
Asus Maximus Extreme-Z Intel ® Core™ i7-2700K Silver Arrow SB-E Mushkin Redline 2x4gb 1866MHz 1.5v ASUS GTX 580 DC II SSD Crucial M4 128gb Seasonic X-Series 660W CM 912+ Dell U2312HM
Ja sam se jezio kada vidim 85c na mom Radeonu 5850 u FurMarku, a zamisli tek 92c... kako izdrzavaju te karte nije mi jasno. Sada sa AC Twin Turbo Pro ne ide preko 65c.
@VozD1912 Stavi u istom oglasu i jedno i drugo sa odvojenim cenama, pa mozda neko uzme obe stvari.
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647183. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.