Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Gde ide ovaj svet i mi sa njima!!!!????
STRANA 1 OD 2  
kuglice Gde ide ovaj svet i mi sa njima!!!!???? 12.07.2012. 09:10 T46635

status: user
broj poruka: 391
http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/238758/Vrsac-Devojcice-vikale-upomoc-niko-nije-verovao-da-umiru
NEMOJ DA ME NEKO PITAO STO NISAM SKRATIO LINK NECU!
Da li postajemo roboti poput glupih Amerikanaca ili sta se vise desava u Srbiji nekada zemlji dobrih prijatelja i veselih prica a danas losih ljudi i tuznih prica.Pa zar dva zivota da se izgube zato sto je 5000a ljudi mrzelo da proveri sta se desava!!!Mislili su da se sale pa zar od 5000 ljudi niko da proveri pa i da skoci lako ce posle isamarati ako su folirali ma sve ode u qrc.....sta i vama pisem kad vas bole brige bitnije je da li nvidia ili ATI........
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tristram Re: 12.07.2012. 09:35 #430712

broj poruka: 1872
E vidis bas je to sto nismo roboti, uvek prvo posumnjamo na zajebanciju.

Dexter013 e jbg... 12.07.2012. 09:42 #430713

broj poruka: 17093
Stvarno tuga.

Gomila ljudi je gledala i u principu niko nije hteo da ispadne glup da se kao polomi i pomogne
a ono deca se sprdaju sa njim i prave ga majmunom.

Problem je nesto sto se zove kolektivna svest.

A ako je i bilo onih koji su stvarno pomislili da se deca dave, svako od njih je razmisljao na sledeci nacin, sto bas ja? Ma gle koliko ljudi neko ce drugi vec da pomogne , ne moram da to budem bas ja, pa neko drugi ce da reaguje...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus .... 12.07.2012. 10:12 #430718

broj poruka: 4054

tuzna vest ... ali bas kako kaze dex niko nije hteo da ispadne glup..

davljanje nemozes da `fejkujes` ako si blizu i jasno vidis grimase i pokrete lako mozes da razlucis sta je zajebancija sta nije ..

ja bi licno skocio u oba slucaja .. makar samo da ih izvatam

ivanstojko @codeus 12.07.2012. 10:52 #430731

broj poruka: 400
O kakvom vatanju ti pricas majke ti? Devojcice se udavile a ti pominjes vatanje. Zajebancija ti je na mestu svaka ti cast. Jos jedan dokaz da je Srbija odavno postala Sodoma i Gomora.
Stripy Užas! 12.07.2012. 10:58 #430734

broj poruka: 4163
Upravo sam pročitao tekst i nisam mogao da verujem da se ovo zaista desilo.

DmasteRNo1 Niko nije hteo da ispadne glup??? 12.07.2012. 11:06 #430737

broj poruka: 6102
Po meni su na taj način dokazali da su/smo svi glupi ko noć, jer da nije tako barem neko bi se napravio pametan pa pokušao da im pomogne.

http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jpg

Mirko78 re 12.07.2012. 11:58 #430749

broj poruka: 419
Pa da jezero nema spasioca, nije za kupanje jer se ne vidi dno i tako dalje. Predsednika opstine na panj pa sekirom u vrat...jedini nacin u srbiji napraviti red i zakon.

imarkovic >> 12.07.2012. 12:12 #430751

broj poruka: 19012
nije mi jasno kako niko od toliko mumija nije videlo da se devojcice UTAPAJU, TONE

codeus Re: @codeus 12.07.2012. 12:41 #430754

vacarenje jeste zajebancija .. sad izvini sto nepokazujem osecanja prema nekom koga nisam poznavao .. jeste tuzan slucaj i to sam rekao .. ali ako cemo da drecimo na svaku nevinu zrtvu ajd da onda drecimo svakih 45 sekundi .. na koliko umire po jedno dete od gladi u africi ! starving marvin

ima ona prica o vuku i cobanu .. nebi verovao .. u mestu gde zivim,radim ... koje je kao i svaka urbana sredina bilo gde u svetu .. okruzena soliterima, fakultetima, shumama, studentskim domovima i sl .. u ovo vreme ... vreme leta to je popularno steciste raznih tinejdzerskih baraba i klinki svih vrsta .. svako vece u gluvo doba noci se cuje naglas.. `upomoc` .. pa ` silovanje` minimum 10 x nedeljno .. nekad i vise ..

u pocetku se cimas ko idiot .. trcis dole sa bezbolkom .. pa te klinci napuse i sl ..

jednom sam sisao dole da nashamaram glupu 15togodisnju bicarku jer mi je isla na qrac sa dozivanjem i dranjem .. i decki su umalo dobili po njokalici ..

niko se vise ne obazire na tako nesto ukoliko je glas tinejdzerski !!!

i opet kazem da se kojim slucajem u neposrednoj blizini tih nesrecnih sestara nasao neko malo stariji (20g i vise) .. lokalac koji zna gde se nalazi dubina .. ukapirao bi da nije zajebancija !!

:: O kakvom vatanju ti pricas majke ti? Devojcice se udavile a ti pominjes vatanje. Zajebancija ti je na mestu svaka ti cast. Jos jedan dokaz da je Srbija odavno postala Sodoma i Gomora.
ivanstojko Re: Re: @codeus 12.07.2012. 12:57 #430758

Od tebe niko ne trazi da pokazes nikakvo osecanje i po meni je skroz nebitno da li si ih poznavao ili ne. Neumesno je to sto si rekao i ovde nije rec o osecanju vec o postovanju koga na zalost vise i nema
codeus ... 12.07.2012. 13:09 #430760

nemoj da se lazemo i utupo moralisemo ... nesrece se desavaju svaki dan .. i nebiraju koga ce ..

kao sto rekoh svakih 45s umre dete od gladi ..

f0rever sadad 12.07.2012. 13:16 #430761

broj poruka: 3821
Ja sam bas juce bio u Vrscu.

I cekam sam na stanici autobus za Veliko Srediste, kada sam cuo ovo od mestana.

Tuzno, zaista..

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

ivanstojko Re: ... 12.07.2012. 13:19 #430762

Na zalost u potpunosti si u pravu sto se tice nesreca i umiranja. Hocu samo da ti kazem da po meni nije u redu segaciti se sa takvim stvarima
toothless @IvanStojko: 12.07.2012. 13:38 #430775

broj poruka: 3241
U potpunosti se slažem sa Codeus-om.Njegova crna šala je više ironija našeg društva.
Da su se dve klinke skinule i kupale bez gornjeg dela kupaćeg, najmanje 50 majmuna bi odmah skočilo u vodu kod njih.Mislim da je to hteo da kaže.Mali milion puta sam video na Lidu te fore sa šatro davljenjem, i mali milion puta su se `žrtve` smejale naivnim ljudima dobre volje koji bi skočili za njima.Ja bih u takvim slučajevima uvek ispao budala, pa makar nalupao šamare budalama koje se prave da se dave.

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: Na zalost u potpunosti si u pravu sto se tice nesreca i umiranja. Hocu samo da ti kazem da po meni nije u redu segaciti se sa takvim stvarima
ivanstojko Re: @IvanStojko: 12.07.2012. 13:48 #430782

Ne znam sta je mislio i sta je hteo da kaze, znam sta je rekao. Ruzna je sala jer su ta deca bila necije cerke, sestre.
kuglice NESRECE SE DESAVAJU 12.07.2012. 14:37 #430798

broj poruka: 391
ALI OVO JE CISTA GLUPOST I MRZOVOLJA I IZGUBLJENA SU DVA ZIVOTA NAJBITNIJA U JEDNOJ porodici zamisli kako je tim roditeljima,moja porodica je izgubila dva clana,izgubio sam i brata u udesu i sestru greskom doktora ali sam mojima ostao barem ja da im dam neku itehu iako je tu nema a zamisli njima koji su izgubili oboje dece i ostali sami kakav je horor....ne mogu vec 15 god da se naviknem na tugu u ocima mojih roditelja,mogu da zamislim samo kako je tim ljudima koji su ostali sami....

Nema cuvara zbog para zato je bitno da gradonacelnik prima 200.000 sto se zna i jos ko zna koliko PA JEBAO BI IM MAJKU MAJCINU
SRBIJA JE Show moju sestru su doktori ubili a sve sto su odgovarali je 6 meseci odsustva sa posla i to j e to posto je Javnog tuzioca boleo kurac a mi nismo tada imali para za privatnu tuzbu e to je Srbija

ConemaX Uzas blagi uzas! 12.07.2012. 16:20 #430820

broj poruka: 314
Nema od nas ljudi vise nista...

Snoopy- - - 12.07.2012. 16:56 #430827

broj poruka: 6083
Moram da se slozim sa ivanom- codeusova, sta god da je, sala ne da nije bila na mestu, nego je morbidna u najmanju ruku. Ovako nesto se desi, a njemu smajli u naslovu poruke. I ne znam sto pomiinjes decu u africi kad te i za njih boli dupe? Ako nemas nista pametno da kazes, bolje cuti. Zamisli sebe u ovakvoj situaciji kao roditelja i onda vidis nekog dokong kako prica o izvatavanju i to sa sve smeskom. Moze da bude neko i 20 godina na forumu, to mu ne daje za pravo tako nesto da izvali i da ostane ziv. I tutles me iznenadio isto. Kakva ironija? Dal jednom da budemo ljudi? Samo sebe postavite u situaciju u kojoj su njihovi roditelji pa onda pricajte.

A sto se tice ljudi koji im nisu pomogli, njih ne osudjujem jer stvarno se cesto desava da se deca tako izmotavaju. Splet okolnosti..

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

toothless Čime sam te iznenadio? 12.07.2012. 17:14 #430828

Pa žalosno je to što smo postali toliko sebični i sjebani da nas boli dupe za bilo šta.
Milion puta sam video da čovek padne na ulici, a da ga ljudi zaobilaze i zgražavaju se.
Neki se zgražavaju zbog pomisli da je pijanac u pitanju, a neki zbog straha da je `smrt prelazna bolest`...

Pa jel` su pre neki dan vozači GSP-a tukli onog klinca zbog toga što je slikao razbijeno staklo na autobusu?! I niko da pomogne?! Ta stanica je bre uvek krcata ljudima, tu je kej, kafići, trafike,... ej bre!

Jel` treba još primera?

Svaki drugi dan neko zgazi pešaka kolima i pobegne, i niko ne priđe da pomogne!
Dokle?

Što se tiče plaže, činjenica je da bi pola plaže dotrčalo u vodu za bilo koji ženskim stvorom da nema gornji deo kupaćeg, a druga polovina bi snimala sve mobilnim i smejala se...

Uostalom, nisam video da je neko od vas uopšte reagovao kad su ovde bili mnogo gori i bolesniji komentari na koje sam ja skretao pažnju! Šta je onda bilo? Dokle lažno moralisanje?
Čovek je rekao da bi skočio u oba slučaja, da je bilo ko tamo razmišljao bar malo kao Codeus, devojke ne bi bile mrtve!
Lako je da seremo svi a na ulicama ćutimo kad treba da se reaguje!Ja sam 100 puta pomagao ljudima na ulici i par puta spasao život, dok su me ljudi koji su prolazili gledali kao budalu! Zabole me baš kurac kako me oni vide, meni je bilo drago da sam nekome pomogao.

Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: Moram da se slozim sa ivanom- codeusova, sta god da je, sala ne da nije bila na mestu, nego je morbidna u najmanju ruku. Ovako nesto se desi, a njemu smajli u naslovu poruke. I ne znam sto pomiinjes decu u africi kad te i za njih boli dupe? Ako nemas nista pametno da kazes, bolje cuti. Zamisli sebe u ovakvoj situaciji kao roditelja i onda vidis nekog dokong kako prica o izvatavanju i to sa sve smeskom. Moze da bude neko i 20 godina na forumu, to mu ne daje za pravo tako nesto da izvali i da ostane ziv. I tutles me iznenadio isto. Kakva ironija? Dal jednom da budemo ljudi? Samo sebe postavite u situaciju u kojoj su njihovi roditelji pa onda pricajte
::
:: A sto se tice ljudi koji im nisu pomogli, njih ne osudjujem jer stvarno se cesto desava da se deca tako izmotavaju. Splet okolnosti.
:: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
:: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll
Snoopy- @T 12.07.2012. 17:22 #430830

broj poruka: 6083
Ovo me je iznenadilo: `U potpunosti se slažem sa Codeus-om.Njegova crna šala je više ironija našeg društva.`

U ovakvim situacijama ne da ne mogu da se slazem sa takvim izjavama kao sto je izvatavanje, nego najstroze osudjujem. Niko ne treba da moralise lazno, niti bilo ko nekoga tera da bude tuzan il sta ti ja znam, ali bar da se suzdrzi od ovakvih izjava. Toliko.

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

toothless Može da napiše sada šta hoće...kad njih više nema... 12.07.2012. 17:44 #430832

Ponoviću, razumem potpuno šta je on hteo da kaže i žao mi je što neko sa bar gramom mozga nije bio tamo.
Isto kao i sa onim `oficirom` koji je doneo granatu i ubio koleginicu.Poštujem to što je on bio oficir i što je on nečije dete, ali ukoliko se dokaže da je stvarno to uradio, onda je debil, pa bio on mrtav sto puta...1000 puta mi je žalije ted devojke koja je ni kriva ni dužna stradala od nekoga ko je nju ubio ne razmišljajući...a svima su puna usta žalosti za budalom koja je donela granatu...

U ovom slučaju u Vršcu je bilo 5000 debila koji nisu ništa uradili da spasu život...i mi sada možemo da pričamo šta hoćemo.Po čemu se Codeus-ov komentar razlikuje od bilo kog vica crnog humora?Nije prikladno, složiću se, ali je to bilo po sistemu `šta bi bilo kad bi bilo`, tačnije, da je iko bar od njihovih vršnjaka imao 2 čiste u glavi, devojke bi sad bile žive.

:: Ovo me je iznenadilo: `U potpunosti se slažem sa Codeus-om.Njegova crna šala je više ironija našeg društva.
:: U ovakvim situacijama ne da ne mogu da se slazem sa takvim izjavama kao sto je izvatavanje, nego najstroze osudjujem. Niko ne treba da moralise lazno, niti bilo ko nekoga tera da bude tuzan il sta ti ja znam, ali bar da se suzdrzi od ovakvih izjava. Toliko
:: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll
codeus Re: - - 12.07.2012. 17:45 #430833

snupi ni tebe nije pogodila ta tuzna prica .. vise te pogodilo moj smajli .. koji eto uvek stavljam jer mi je def. evo sad necu staviti smajlic ..

vecina vas konta da su te dve jadnice pola sata vikale i derale se .. jel ?

mene su vadili iz reke kad sam imao 4 godine .. na istu foru sam pao .. pad na plazi od 60-70cm .. pravac u 1.2m ..

odrastao sam na kanalu i nebojim se vode .. pa me PANIKA nije uhvatia vec sam stojao u mestu i skako uvis uzimajuci vazduh svaki minut ..

2 momka su bila tamo i trebalo im je 5-6 min da ukapiraju da se ne zajebavam vec da se davim i da mi treba pomoc .. iako su bili 1m od mene !!! spasili su mi zivot iako im neznam imena..

da si nekada spasavao nekoga iz reke .. POJEDINCA .. znao bi da imas 10s za to .. panika i strah potapaju ljude .. da se opuste plutali bi !

kada imas 2 davljenika koje uhvati panika i uhvate se jedno za drugo - 3-5s i nema ih .. verujem da su svega 2-3 puta viknule .. to je bilo dovoljno da nekome skrene paznju ali ne i da uoci ODAKLE .. u mutnoj vodi..

pali ste na clanak nekog usranog novinarcica koji je bezmalo naduvao pricu .. deca su se davila u prepunom olimpijskom bazenu sa obezbedjenjem i prozirnom vodom !

vadio sam ljude iz vode .. i zahvalni su mi za to .. a i skakao sam za klincima pa sam popusio `foru` .. spasavao sam devojke od silovanja pa sam popusio `foru` ..

okruzeni smo nesrecama svaki dan ... pre 10tak dana 100m od mene su momak i devojka motorom naleteli na golf2 .. razbili su se tesko .. kad sm naisao i video lezali su nepomicno ..po 5 ljudi je zbrinjavalo svakog povredjenog a 50 ljudi je to posmatralo iscekujuci rasplet.. prisao sad na 15m da vidim da mi nije neki drugar ili poznanik ..nije na svu srecu ..
da li mi ih je bilo zao . NE .. apsolutno me boleo qrac .. nisu imali kacige i nisu postovali pravo prvenstva prolaza .. naucili su lekciju na tezi nacin ..

:: Moram da se slozim sa ivanom- codeusova, sta god da je, sala ne da nije bila na mestu, nego je morbidna u najmanju ruku. Ovako nesto se desi, a njemu smajli u naslovu poruke. I ne znam sto pomiinjes decu u africi kad te i za njih boli dupe? Ako nemas nista pametno da kazes, bolje cuti. Zamisli sebe u ovakvoj situaciji kao roditelja i onda vidis nekog dokong kako prica o izvatavanju i to sa sve smeskom. Moze da bude neko i 20 godina na forumu, to mu ne daje za pravo tako nesto da izvali i da ostane ziv. I tutles me iznenadio isto. Kakva ironija? Dal jednom da budemo ljudi? Samo sebe postavite u situaciju u kojoj su njihovi roditelji pa onda pricajte
:: A sto se tice ljudi koji im nisu pomogli, njih ne osudjujem jer stvarno se cesto desava da se deca tako izmotavaju. Splet okolnosti.
toothless Ponovo se slažem sa tobom... 12.07.2012. 17:52 #430835

Mada, kao u onoj priči o bežanju od ljudi kojima pozli na ulici, ne bi me začudilo i da je cela plaža gledala bez ikakve reakcije...

S druge strane, ne razumem roditelje koji puštaju decu tako.Evo, pre neki dan onaj dečko 13 god iz Kovilova se udavi na Adi.Pustili ga mama i tata sa sestrom?!
I sad će sestru da krive za to, a ona će jedna ceo život da nosi brata rođenog na duši, i daj Bože da ne završi u Lazi.NIKADA ne bih pusti dete na reku, jezero, bazen,... bez nadzora.
Koja sestra, drug, kurac, palac? Koliko ima njegova sestra?Sigurno nema osećaj za brigu kao što imaju roditelji, i nema instinkte koji ograničavaju šta treba da dozvoliš detetu.Đavo nikad ne spava, i vidite kako jedno `mama, možemo li na kupanje sami?` može da zavije porodicu u crno.

Ja još uvek nisam roditelj, ali sam bolesno oprezan kada su deca u blizini mene.Stalno se bojim da im se nešto ne desi, i pizdim kad roditelji ne brinu od bezbednosti svoje dece.
U salonu, na poslu, milion puta debili puste dete od 3 godine da trčkara po salonu, i stalno moram da jurim ja za detetom, jer uvek, po nekom nepisanom pravilu, dete krene ka stepenicama gde bi moglo da polomi vrat 100%.I reakcija ljudi je `iju, vidi ga gde je krenuo?Ne smeš sine tamo...` - misliš da su napravili korak da ga spreče?Ne razmišljaju uopšte jer su uništene generacije bez mozga...

:: snupi ni tebe nije pogodila ta tuzna prica .. vise te pogodilo moj smajli .. koji eto uvek stavljam jer mi je def. evo sad necu staviti smajlic .
:: vecina vas konta da su te dve jadnice pola sata vikale i derale se .. jel
:: mene su vadili iz reke kad sam imao 4 godine .. na istu foru sam pao .. pad na plazi od 60-70cm .. pravac u 1.2m ..
:: odrastao sam na kanalu i nebojim se vode .. pa me PANIKA nije uhvatia vec sam stojao u mestu i skako uvis uzimajuci vazduh svaki minut ..
:: 2 momka su bila tamo i trebalo im je 5-6 min da ukapiraju da se ne zajebavam vec da se davim i da mi treba pomoc .. iako su bili 1m od mene !!! spasili su mi zivot iako im neznam imena.
:: da si nekada spasavao nekoga iz reke .. POJEDINCA .. znao bi da imas 10s za to .. panika i strah potapaju ljude .. da se opuste plutali bi
:: kada imas 2 davljenika koje uhvati panika i uhvate se jedno za drugo - 3-5s i nema ih .. verujem da su svega 2-3 puta viknule .. to je bilo dovoljno da nekome skrene paznju ali ne i da uoci ODAKLE .. u mutnoj vodi.
:: pali ste na clanak nekog usranog novinarcica koji je bezmalo naduvao pricu .. deca su se davila u prepunom olimpijskom bazenu sa obezbedjenjem i prozirnom vodom !
:: vadio sam ljude iz vode .. i zahvalni su mi za to .. a i skakao sam za klincima pa sam popusio `foru` .. spasavao sam devojke od silovanja pa sam popusio `foru` .
:: okruzeni smo nesrecama svaki dan ... pre 10tak dana 100m od mene su momak i devojka motorom naleteli na golf2 .. razbili su se tesko .. kad sm naisao i video lezali su nepomicno ..po 5 ljudi je zbrinjavalo svakog povredjenog a 50 ljudi je to posmatralo iscekujuci rasplet.. prisao sad na 15m da vidim da mi nije neki drugar ili poznanik ..nije na svu srecu ..
:: da li mi ih je bilo zao . NE .. apsolutno me boleo qrac .. nisu imali kacige i nisu postovali pravo prvenstva prolaza .. naucili su lekciju na tezi nacin ..
:: :: Moram da se slozim sa ivanom- codeusova, sta god da je, sala ne da nije bila na mestu, nego je morbidna u najmanju ruku. Ovako nesto se desi, a njemu smajli u naslovu poruke. I ne znam sto pomiinjes decu u africi kad te i za njih boli dupe? Ako nemas nista pametno da kazes, bolje cuti. Zamisli sebe u ovakvoj situaciji kao roditelja i onda vidis nekog dokong kako prica o izvatavanju i to sa sve smeskom. Moze da bude neko i 20 godina na forumu, to mu ne daje za pravo tako nesto da izvali i da ostane ziv. I tutles me iznenadio isto. Kakva ironija? Dal jednom da budemo ljudi? Samo sebe postavite u situaciju u kojoj su njihovi roditelji pa onda pricajte
:: ::
:: :: A sto se tice ljudi koji im nisu pomogli, njih ne osudjujem jer stvarno se cesto desava da se deca tako izmotavaju. Splet okolnosti.
:: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
:: :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll
Tristram Re: - - 12.07.2012. 18:02 #430837

broj poruka: 1872
Ne mogu da se postavim u situaciju roditelja koji je pustio na divlju i neobezbedjenu plazu decu koja ne znaju da plivaju. Ja kad nisam znao da plivam nisam smeo da pomislim ni na lavor. Na `udji siso bar da se brckas` moze samo da sledi odgovor `pusi kurac, necu`, ako nije tako kriv je samo roditelj.

Jeste citali ono kad je nedavno beba umrla jer su je naglo izneli iz klimatizovanih kola na ulicu, kazu da je razlika u temperaturi bila 25 stepeni. Ako si idot, kad-tad ces da se kajes zbog necega. Ljudi, ne budite idioti, nece drugi da cuvaju vasu decu i imovimu.

:: Samo sebe postavite u situaciju u kojoj su njihovi roditelji pa onda pricajte
toothless +10000 12.07.2012. 18:08 #430838

Kada bi mene danas-sutra dete pitalo da ide samo na plažu(i to neobezbeđenu), sledeovalo bi samo `Nemoj da ti jebem ja malo mater da odeš!`.

Neobezbeđena ili ne, divlja ili pitoma, bazen ili montažni bazen, reka, kurac, palac, odgovornost je uvek i zauvek RODITELjA!NE SMEŠ dete ni sekund ispustiti iz vida dok ne budeš siguran da zna da se stara o sebi!

Roditelji su debili.Ne želim nikome tako nešto da doživi, ali nek jedu govna kad su dozvolili da izgube dva deteta u istom danu zbog nepažnje!Nije njih odnela poplava nego su ih oni pustili u smrt.Isto kad kada vidim klince da voze skutere koje im kupe roditelji.Bolje odmah sanduk da im kupe...

Razumem ja i tebe, Snupi, ali nisi shvatio poentu priče.Nebitno je, mlad si, shvatićeš...

:: Ne mogu da se postavim u situaciju roditelja koji je pustio na divlju i neobezbedjenu plazu decu koja ne znaju da plivaju. Ja kad nisam znao da plivam nisam smeo da pomislim ni na lavor. Na `udji siso bar da se brckas` moze samo da sledi odgovor `pusi kurac, necu`, ako nije tako kriv je samo roditelj
:: Jeste citali ono kad je nedavno beba umrla jer su je naglo izneli iz klimatizovanih kola na ulicu, kazu da je razlika u temperaturi bila 25 stepeni
:: :: Samo sebe postavite u situaciju u kojoj su njihovi roditelji pa onda pricajte
:: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
:: :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647183.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs