Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Novi nvidia Forceware 304.79 BETA (podrž. TXAA)
STRANA 1 OD 1
PhatPhuck Novi nvidia Forceware 304.79 BETA (podrž. TXAA) 03.07.2012. 22:39 T46518

status: user
broj poruka: 1886
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=2947

New in 304.79 Drivers:

Adds support for NVIDIA TXAA

NVIDIA TXAA is new film-style anti-aliasing technique designed specifically to reduce temporal aliasing (crawling and flickering in motion) through a combination of hardware AA, custom CG film style AA resolve, and a temporal filter. The Secret World is the first game to support TXAA (support will be enabled in an upcoming patch). TXAA is supported on GeForce GTX 600-series Kepler-based GPUs.

New SLI Support - Adds or updates the following SLI profiles:

The Secret World - added
End of Nations - added
Nexuiz (also provided earlier via NVIDIA update)
Tom Clancy`s Ghost Recon Future Soldier (also provided earlier via NVIDIA update)
Tornado Force - added
Tribes: Ascend - updated

Key Fixes

Fixed a compatibility issue with Civilization V and GeForce 400/500 series GPUs
Fixed instances of flickering or missing mouse cursor when hardware cursor is enabled (reported with Aion, World of Warcraft, Eve Online and
others).
Fixed instances of very low frame rates in Deus Ex: Human Revolution (DX11).
Fixed an issue that caused a PC reboot instead of a PC shut down.
Fixed an issue that led to a black screen after driver installation.
Power management mode settings now persist across driver over installs.

New in R304 Drivers (Introduced previously with 304.48 drivers):

Performance Boost – Increases performance for GeForce 400/500/600 Series GPUs in several PC games vs. GeForce 301.42 WHQL-certified drivers. Results will vary depending on your GPU and system configuration:

GeForce GTX 680:

Up to 18% in Batman: Arkham City
Up to 15% in Dragon Age II
Up to 10% in S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Up to 60% in Total War: Shogun 2 (fixes performance issue with latest game patch)

GeForce GTX 560:

Up to 14% in Batman: Arkham City
Up to 5% in Battlefield 3 with SLI
Up to 4% in Dragon Age II
Up to 8% in The Witcher 2: Assassins of Kings with SLI
Up to 7% in Lost Planet 2

Key Fixes
Fixes an intermittent vsync stuttering issue with GeForce GTX 600-series GPUs.
Fixes an issue where some manufacturer’s factory overclocked cards default to and run at lower clocks.
Fixes a performance issue in Total War: Shogun 2 with the latest game patch.

Supported:

GeForce 600 Series

GeForce 500 Series

GeForce 400 Series

GeForce 300 Series

GeForce 200 Series

GeForce 100 Series

GeForce 9 Series

GeForce 8 Series

GeForce 7 Series

GeForce 6 Series

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Perfektno radi vec citav jedan dan (03. 06.). A kad vec instalisete 04.07.2012. 00:41 #429080

broj poruka: 10999
odlican drajver, zaobidjite fiziks, pa posle instalisanja ``ubacite`` 9.12.0613 (build je noviji od onog koji se nalazi u sklopu drajvera).

http://goo.gl/iJbbw

http://goo.gl/5U2lJ
PhatPhuck Ja i govorim da `BETA` ne znači uvek `nestabilan, loš, itd`... 04.07.2012. 01:52 #429092

broj poruka: 1886
... Ali mi neki ljudi ne verovaše.

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano

imarkovic Re: Ja i govorim da `BETA` ne znači uvek `nestabilan, loš, itd`... 04.07.2012. 07:21 #429101

broj poruka: 19012
ovo je bilo na moj racun, ma ne kazem ja da su nestabilne, nego da su beta, a uvek bolje sacekati full drajver nego beta, brate izlazi nakon nekoliko dana, ti si istripovao izgleda da full drajveri ne valjaju vec beta

:: ... Ali mi neki ljudi ne verovaše
::
:: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran
tortojed Sanse da nesto NE RADI kako treba, kao i sanse da to isto nesto 04.07.2012. 08:44 #429107

RADI, potpuno su jednake. Vazi kako za drajvere tako i za BILO KOJU drugu vrstu softvera - programcice, igre, krupne programske pakete, pa cak i operativne sisteme.
Skoro da nema Linux-a i m$window$-a koji, odmah po izlasku ``official`` release-a nisu dobili ``revizije kernela`` to jest ``fixes`` to jest ``critical updates`` to jest ``patches``? Koliko se puta desilo da ljudi downgrade-uju drajvere za karte NV/ ATi ili neki drugi hardver, ``vracajuci se`` na prethodnu betu? Mnogo, mnogo puta. Isuvise se cesto desava da bi moglo da prodje nezapazeno...
imarkovic Re: Sanse da nesto NE RADI kako treba, kao i sanse da to isto nesto 04.07.2012. 09:59 #429116

a koji to ljudi? Ja to npr. nikad u zivotu nisam uradio, niti sam imao problem neki sa nekim drajverom, niti sam stavljao alpha, beta itd.

:: RADI, potpuno su jednake. Vazi kako za drajvere tako i za BILO KOJU drugu vrstu softvera - programcice, igre, krupne programske pakete, pa cak i operativne sisteme
:: Skoro da nema Linux-a i m$window$-a koji, odmah po izlasku ``official`` release-a nisu dobili ``revizije kernela`` to jest ``fixes`` to jest ``critical updates`` to jest ``patches``? Koliko se puta desilo da ljudi downgrade-uju drajvere za karte NV/ ATi ili neki drugi hardver, ``vracajuci se`` na prethodnu betu? Mnogo, mnogo puta. Isuvise se cesto desava da bi moglo da prodje nezapazeno..
Bobi4ever Re: Re: Sanse da nesto NE RADI kako treba, kao i sanse da to isto nesto 04.07.2012. 10:29 #429118

broj poruka: 4879
Same here...
Zaista nikada u zivotu nisam downgrade-ovao driver niti instalirao beta drajver, bez obzira da li je to bila Nvidia ili ATI.
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: a koji to ljudi? Ja to npr. nikad u zivotu nisam uradio, niti sam imao problem neki sa nekim drajverom, niti sam stavljao alpha, beta itd
tortojed Bravo za Imarkovica i Bobija! Vi ste sreckovici, ubedljiva manjina. 04.07.2012. 14:52 #429174

Sanse da sve bude u najboljem redu sa svakim official release-om, a bete da su kilave, otprilike i jesu tolike: 2 prema ∞...

imarkovic Re: Bravo za Imarkovica i Bobija! Vi ste sreckovici, ubedljiva manjina. 04.07.2012. 15:06 #429179

pa ne ozbiljno, ne vidim razlog zasto uopste i probati beta drajver kada onaj prethodni whql radi extra i bez problema.. a nisam bas sreckovic

:: Sanse da sve bude u najboljem redu sa svakim official release-om, a bete da su kilave, otprilike i jesu tolike: 2 prema ∞..
Milos22 re 04.07.2012. 21:52 #429282

broj poruka: 1720
Kad izlazi The secret world?

HAF 912 Plus
I5 3570k
Z77A-GD55
2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz
Corsair H60
Seasonic 620GM
2TB WD Green
Mushkin Chronos 180GB
GTX 580

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647183.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs