počela slika da brljavi kad skrolujem. naročito kad sam na operi, pa i na ff-u a i na Ie. a i u igricama.a i sa drugim mišem. problem rešen sa 12.7 beta.
edit: a znao je i da se restartuje dok sam yuotubetu
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
Lug batice jel kao na trenutak secne?Tj pomere se slova negde po sredini ekrana?Kao da krene da igra slika levo desno aii ne cela samo tu negde po sredini ili recimo na pc berzi ove reklame zaigraju kad skrolas ili tako nesto?Ae objasni sta je kod tebe tacno bio problem?
upravo tako nekako, kao da zatitra ceo sadržaj donje polovine monitora. onako kao da se u isto vreme i preklapa jedan preko drugog i u istovreme treperi tako preklapajući se.i sve providno. samo dok skrolujem. a probah juče i COD MW3 i na početku, dok učitava kao da zeza isto. i u igri ponekad. do tad sam mislio dato samo benavi opera. i dok npr gledam nešto na youtube, oće da se ugasi računar. dobro je da nisam razvalio miša čekićem! za džaba! za sad sa ovom betom nemam ni jedan problem, a možda je još rano za sud.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
:: :: :: :: Lug batice jel kao na trenutak secne?Tj pomere se slova negde po sredini ekrana?Kao da krene da igra slika levo desno aii ne cela samo tu negde po sredini ili recimo na pc berzi ove reklame zaigraju kad skrolas ili tako nesto?Ae objasni sta je kod tebe tacno bio problem?
E da.Kod mene je to za igranje slike...A bilo je i na yt kad pustim neki klip koji je sa slikom,znaci gde nema nikakvog video...E tad su crni delovi slike imali sneg...Svasta sam bio radio tog dana.I nista nije pomoglo.Tj jeste kad sam stavio monitor na vga.Onda je sve bilo ok.I kasnije uvece je sve radilo.Nista da zeza.Ja imam 6870 gigabyte koja je sad na 52 stepena dok nista ne radim.U sobi mi je inace rerna.Evo sedim i preznojavam se.Pa sad sumljam da nema neke veze temperatura sa time.Mada nije 53 stepena nista takoreci. Inace ploca 46, procesor 42 hdd 38. U sobi mi je trenutno 35 stepeni. Da li ma neke veze tremperatura sa ovim nasim problemom?Kakve su temperature kod tebe? I da li su ove moje previsoke?
rekao bih da su ti normalne za ambijent u kome rade..meni grafika sada oko 40C, proc 45C, ploča ne znam tačno, poprilično je vruća. sad vidim da mi ne radi crysis, nema slike, doduše probam neke modove. mrzi me da vraćam 12.6 da bih video da li je do toga..a GPUz mi pokazuje 12.6, iako sam ih pregazio sa ovom betom. bem li ga.
u toku dana radi radi pa crashuje ATIKMDG fajl sa njim nekad i dxdiag(ili nesto), i naravno window-sov ntskrnl fajl, i to mi se desava od kad sam snimio win 7 x64, na 32bitnom nema!!! izmenjao od 21.1 do 12.5 ili koji je bio poslednji pre jedno mesec dana(mozda malo manje) ali i dalje crashuje sve isto :@@
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
Kod mene nema nista da zabada drajver.Samo eto to.Ali sve radi nromalno vec nedelju dana.Tj bljesnulo mi je samo jednom danas na berzi kad sam orvarao bas ovaj post..haha.Pronasla se ova moja grafika :P !Sacekacu da izadje 12.7 pa ce da vidimo dal ce da se zabada o5 nesto.Inace sam se uplasio da nesto ne crkava.Evo kako se komp hladi.Kad napolju nije vrelo komp je led leden :) http://www.dodaj.rs/f/3u/IL/1GA6BjET/primergy-2.jpg
Znaci 2x12cm na procesoru koji hlade i plocu, ram i procesor...Jedna dvanestica trbina da zivalci...Dvanestica ispod hdd-a...Dvanestica u napajanju i na grafici njen fabricki...Pogledajte vi da nije kod vas do temperatura...sta znam.Ako nije to onda je drajver garant.
nije mi jasno nikad zasto stavljate toliko kulera!? uopste nema potrebe za tim, meni sa ovim tx 2 valjda bese kulerom na cpu po jezgru ne prelazi temp 60tak u fullu, a grafika ide do 70ak i nesto na 75%, trebam da ocistim kuler malo nego me mrzi, a zasto stavljate hiljade klera bez potreba nikad mi nije jasno.....
meni se javlja ovaj error od 12.1 pa svi do poslednjeg sto sam probao, tako da nesto tu ne pije vodu......konflikt je sa win x64 izgleda
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: Kod mene nema nista da zabada drajver.Samo eto to.Ali sve radi nromalno vec nedelju dana.Tj bljesnulo mi je samo jednom danas na berzi kad sam orvarao bas ovaj post..haha.Pronasla se ova moja grafika :P !Sacekacu da izadje 12.7 pa ce da vidimo dal ce da se zabada o5 nesto.Inace sam se uplasio da nesto ne crkava.Evo kako se komp hladi.Kad napolju nije vrelo komp je led leden :) http://www.dodaj.rs/f/3u/IL/1GA6BjET/primergy-2.jp :: :: Znaci 2x12cm na procesoru koji hlade i plocu, ram i procesor...Jedna dvanestica trbina da zivalci...Dvanestica ispod hdd-a...Dvanestica u napajanju i na grafici njen fabricki...Pogledajte vi da nije kod vas do temperatura...sta znam.Ako nije to onda je drajver garant.
Pa sta znam...Sto hladnije tomponente to bolje(po meni)Makar o tome da ne razmisljam, dal se pregreva ili ne.Ja mislim da bi kod tebe resio problem neki proveren win sa poslednjim drajverima za plocu i grafiku :)
Windows je RTM, driver najnoviji, a ubacivao sma i starije, provericu sada posto sam mu ja resio, obrisao sam mu ATI CC pa cu bas da vidim dal ce crashuje opet xD
:: :: :: :: Pa sta znam...Sto hladnije tomponente to bolje(po meni)Makar o tome da ne razmisljam, dal se pregreva ili ne.Ja mislim da bi kod tebe resio problem neki proveren win sa poslednjim drajverima za plocu i grafiku :)
Krni ti lepo jedan svež Win sa SP1 integrisanim u sebi, odradi update, stavi najnovije drajvere (za grafičku može i 12.7 beta, kažu da je trenutno najbolji drajver za AMD-ovu HD 7000 seriju, za starije ne znam), pa onda vidi kakvo je stanje. Verujem da će problemi nestati.
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647183. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.