Imao sam pre nvidia kartice ATI sa kojom je radio `dual monitor` tj. primarni monitor rachunara i sekundarni tv. Sada sam ubacio nvidia 8500gt i imam problem sa treperenjem na tv-u. Povezivanje je isto, svideo sa kartice i chinch na tv, Windows 7 x86 sp1. Zna li neko kako da reshim problem treperenja?
konfigurisi na TV-u standard PAL_B ili neki drugi i bice ok
:: Imao sam pre nvidia kartice ATI sa kojom je radio `dual monitor` tj. primarni monitor rachunara i sekundarni tv :: Sada sam ubacio nvidia 8500gt i imam problem sa treperenjem na tv-u. Povezivanje je isto, svideo sa kartice i chinch na tv, Windows 7 x86 sp1. :: Zna li neko kako da reshim problem treperenja ::
nema tih podeshavanja na tv-u. Nisu mi ni trebala za ATI kartu, napominjem, dok sam podesio Pal B u nvidia control panel. ATI CCC je imao u sebi flicker remover, ako se secam, kod n vidia nema nishta takvo.
I josh jedna stvar, mozda najvaznija, nece da zapamti izlaz sa karte kada namestim na svideo vec i pritisnem apply, vec ostavlja na composite.
Imas neki prastari crt tv, ok. imas takodje prastaru graficku i sve to radi lepo.
Sto si menjao, sta se desilo?
ja sam pre oj ha godina pri povezivanju na tv koristio jos neki programcic ne samo podesavanja u drajverima, negde je morao taj progamcic, negde ne, ako se setim kako se zove bacim ti ovde.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
pusti sad ccc, sad nemas vise ati, ta podesavanja ce ti najlakse biti dostupna kada stavis nvidiu da se vidi u system tray, pa kad prebacis sliku na TV, u opcijama pronadji TV standard i podesi kao PAL_B, to je jednostavno neophodno na nekim televizorima sto doprinosi mnogo lepsoj sslici, ne znam kako to funkcionise kod atija, ja sam to samo jedno radio kod njega davne 2000-te godine i zadavalo mi je mnogo muka, sto nije bio slucaj sa nv drajverima
:: nema tih podeshavanja na tv-u. Nisu mi ni trebala za ATI kartu, napominjem, dok sam podesio Pal B u nvidia control panel. ATI CCC je imao u sebi flicker remover, ako se secam, kod n vidia nema nishta takvo :: :: I josh jedna stvar, mozda najvaznija, nece da zapamti izlaz sa karte kada namestim na svideo vec i pritisnem apply, vec ostavlja na composite :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647183. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.