Ajde molim Vas... A sta cemo sa svim silnim oglasima npr. 6850 od po 100e??? A kao 6770 vredi 60e?? Molim vas... Pa meni lik nudi 40e za HD5770 u garanciji!!! Pa `oces moj... :)
gtx 550 ti i amd 6770 su tu negde a ako je 6790 bolja za nekih 10-15 posto od 6770 a ista slabija za 20 procenata od 6850 , znaci bolja je za nekih 30-35 posto od te dve karte. Plus 6850 se za razliku od 6770 i 6790 dosta bolje overklokuje pa razlika onda ide i preko 40 posto. 550 ti se malo bolje overklokuje od 6770 i 6790 ali ovu karticu nisam bolje upoznao :). Ipak se 550 ti dosta bolje overklokuje pa dostize 6790.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: gtx 550 ti i amd 6770 su tu negde a ako je 6790 bolja za nekih 10-15 posto od 6770 a ista slabija za 20 procenata od 6850 , znaci bolja je za nekih 30-35 posto od te dve karte. Plus 6850 se za razliku od 6770 i 6790 dosta bolje overklokuje pa razlika onda ide i preko 40 posto. 550 ti se malo bolje overklokuje od 6770 i 6790 ali ovu karticu nisam bolje upoznao :) :: Ipak se 550 ti dosta bolje overklokuje pa dostize 6790 :: ::
Nemoj da je dajes za 40e ni u ludilu,ja sam moju saphire 5770 bez garancije prodao pre dvadesetak dana za 7000k din. a uzo sam gtx460hawk talon za 10000k i po meni su to OK cene za te karte,niti bi ovu platio vise,niti bi moju dao za manje,sacekao sam par dana sa oglasom i onda kad se dogovorio sa covekom da mu saljem,zvalo me jos par njih,jedan tu u blizini koj bi odmah doso po nju. Stavi lepo oglas sa realnom cenom i sacekaj par dana.
:: Ajde molim Vas... A sta cemo sa svim silnim oglasima npr. 6850 od po 100e??? A kao 6770 vredi 60e?? Molim vas... Pa meni lik nudi 40e za HD5770 u garanciji!!! Pa `oces moj... :) :: :: EDIT: 6850 je bolja za oko 20% od GTX550Ti ::
Cekam ja, nije mi hica. Doduse nisam dao oglas na berzu, samo na benov cmar...
:: Nemoj da je dajes za 40e ni u ludilu,ja sam moju saphire 5770 bez garancije prodao pre dvadesetak dana za 7000k din. a uzo sam gtx460hawk talon za 10000k i po meni su to OK cene za te karte,niti bi ovu platio vise,niti bi moju dao za manje,sacekao sam par dana sa oglasom i onda kad se dogovorio sa covekom da mu saljem,zvalo me jos par njih,jedan tu u blizini koj bi odmah doso po nju :: Stavi lepo oglas sa realnom cenom i sacekaj par dana :: :: :: :: Ajde molim Vas... A sta cemo sa svim silnim oglasima npr. 6850 od po 100e??? A kao 6770 vredi 60e?? Molim vas... Pa meni lik nudi 40e za HD5770 u garanciji!!! Pa `oces moj... :) :: :: :: :: EDIT: 6850 je bolja za oko 20% od GTX550Ti :: ::
ti sto nude su mi najjaci, gledaju samo kako da prodju najjeftinije moguce.. da sve radi savrseno i da stanje bude kao da je iz radje izasla ali cena mora da bude zadovoljavajuca za kupca tu nema govora..
:: Nemoj da je dajes za 40e ni u ludilu,ja sam moju saphire 5770 bez garancije prodao pre dvadesetak dana za 7000k din. a uzo sam gtx460hawk talon za 10000k i po meni su to OK cene za te karte,niti bi ovu platio vise,niti bi moju dao za manje,sacekao sam par dana sa oglasom i onda kad se dogovorio sa covekom da mu saljem,zvalo me jos par njih,jedan tu u blizini koj bi odmah doso po nju :: Stavi lepo oglas sa realnom cenom i sacekaj par dana :: :: :: :: Ajde molim Vas... A sta cemo sa svim silnim oglasima npr. 6850 od po 100e??? A kao 6770 vredi 60e?? Molim vas... Pa meni lik nudi 40e za HD5770 u garanciji!!! Pa `oces moj... :) :: :: :: :: EDIT: 6850 je bolja za oko 20% od GTX550Ti :: ::
Na Kupujem prodajem sam je ja prodao,i svi koji su me zvali su tamo vidli oglas,bila i na Benchu al tamo nije bilo neko interesovanje. Doduse i na limunu ce ti otici za minimum 6000k,pa ti vidi od hitnosti situacije,ako je hitno na Limun,ako ne na kupujem uvaljujem:)
:: Cekam ja, nije mi hica. Doduse nisam dao oglas na berzu, samo na benov cmar.. :: :: :: :: Nemoj da je dajes za 40e ni u ludilu,ja sam moju saphire 5770 bez garancije prodao pre dvadesetak dana za 7000k din. a uzo sam gtx460hawk talon za 10000k i po meni su to OK cene za te karte,niti bi ovu platio vise,niti bi moju dao za manje,sacekao sam par dana sa oglasom i onda kad se dogovorio sa covekom da mu saljem,zvalo me jos par njih,jedan tu u blizini koj bi odmah doso po nju :: :: Stavi lepo oglas sa realnom cenom i sacekaj par dana :: :: :: :: :: :: :: Ajde molim Vas... A sta cemo sa svim silnim oglasima npr. 6850 od po 100e??? A kao 6770 vredi 60e?? Molim vas... Pa meni lik nudi 40e za HD5770 u garanciji!!! Pa `oces moj... :) :: :: :: :: :: :: EDIT: 6850 je bolja za oko 20% od GTX550Ti :: :: ::
Limun ne preferiram. Ja ne ocekujem da dobijem 7k za HD5770, jer je puno po meni, ali za 6k bih je dao. @markovic, nema veze da li je novo ili ne, da li je kao da je glanc iz radnje, polovno je polovno. Drugo je kad bi npr. bilo samo testirano, ali nije isto kad ti kaze malo korisceno bla bla, svega 10sati npr.!!! Ajde molim te, kao da je stopericu ukljucio svaki put sa kompom... :D
ali ,kad se prodaje ne postoji bolje mesto od limuna, uvek sam dobijao 10-15% vece ponude od realne i uvek sam bio zadovoljan kao i kupac, a prodao sam ceo svoj komp u delovima lagano, 1 po 1 za svaki upgrade komponentem kao i Dunjin stari komp + od jos par prijatelja stari kompjuteri.
Tamo su ljudi manje informisani ili nisu zaludjenici da prate da li neka karta ima 2 ili 3 frejma vise ili 3 ili 4 stepena se vise greje od neke druge. Zabole ih.
Sve u svemu pravac limun, ako imas dobr rejting bez negativnih i neutralnih zagarantovana dobra prodaja.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
ps. i kad se kupuje od pouzdanih clanova sa dobrim rejtingom,nema greske
:: Ja ne znam sto bezite od tog limuna, :: :: ok kad se kupuje i ja to izbegavam :: :: ali ,kad se prodaje :: ne postoji bolje mesto od limuna, uvek sam dobijao 10-15% vece ponude od realne i uvek sam bio zadovoljan kao i kupac, a prodao sam ceo svoj komp u delovima lagano, 1 po 1 za svaki upgrade komponente :: kao i Dunjin stari komp + od jos par prijatelja stari kompjuteri :: :: Tamo su ljudi manje informisani ili nisu zaludjenici da prate da li :: neka karta ima 2 ili 3 frejma vise :: ili 3 ili 4 stepena se vise greje od neke druge. Zabole ih :: :: Sve u svemu pravac limun, ako imas dobr rejting bez negativnih i neutralnih zagarantovana dobra prodaja :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Pogledajte aukcije kako su se zavrsavale, neke starije neke novije, nesto je imalo garanciju, nesto ne, ali da sam npr ovde dao sa tim cenama nikad ne bih prodao...
Takvih ima tamo nazalost dosta, ja nikad ne stavim za bilo sta NEISPITANO, od toga poludim, ili radi ili ne, pokvareno ili ispravno sa tom i tom manom, nema izmedju.
Al to je navlaka za ovce...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: :: Mislim da si savrseno savladao onaj jezik ::
Mada ako je neko bas tolika ovca... K`o na buvljaku, prodaje zena stari radio, lep. Ja pitam jel` ovo ispravno, ona kaze ne znam. Rekoh, pa jel` vi prodajete? Da. A ne znate da li radi? Ne. I samo sto mi se ne nasmeje sto uopste pitam, verovatno unutra nema ni jedne lampe :p Da sam kupio verovatno bih i zasluzio...
:: Takvih ima tamo nazalost dosta, ja nikad ne stavim za bilo sta NEISPITANO :: od toga poludim, ili radi ili ne, pokvareno ili ispravno sa tom i tom manom :: nema izmedju :: :: Al to je navlaka za ovce... :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: :: :: :: :: Mislim da si savrseno savladao onaj jezik :: ::
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.