evo sad me neki ortak nesto nabedjuje da nema bolje kartice od njegove x800xt all-in-wonder, original ATI... Agp 8x, 256MB gddr(3?)... Kaze da mogu sa bilo kojom drugom da je uporedim, da po dodatnoj opremi, izlazima i specifikacijama nijedna ne moze da joj parira, kao i na testovima je odlicna, a plus je jos i all-in-wonder... Sta tacno znaci all-in-wonder? I jel to sve istina, ili je on `malkice` pristrasan?...
Mislim, nesto mi je ipak suvise kratak naziv za tako `extra` karticu, da ne spominjem i da je sad izasla serija 2xxx od atija sa DirectX 10, a takodje DX10 ima i nVidija...
citat: `ma ni ta 8800, ni 2900, i bilo koja druga, nisu toliko dobre koliko ova...`
To je odlicna kartica,ali je daleko ispod novijih kartica..Kartice pocev od 7600gt pa nadalje su mnogo bolje,a o novim 2xxx ati serijama i 8xxx karticama ne treba ni pricati...Slobodno reci tvom drugu da mu je kartica sto se tice agp asortimana jedna od najkvalitetnijih,a ako se poredi sa pci-e karticama onda i nije nesto..Takodje all-in-wonder je proizvodjac kartica,a ne neka posebna serija kartica..
On je cak i rekao da je njegova kartica bolja i od PCI-E verzije... To ne znam, mozda je tacno, posto kaze da postoje valjda samo GT i jos neka verzija, koje se vode kao slabije... Ma odmah sam mu rekao da je tako nesto nemoguce, ali onda je i drugi ortak(koji je njemu i nasao karticu) poceo da me ubedjuje u isto i sta onda ja da kazem?...
Mrljo, hvala za url, mogu reci da sam umro od smeha kad sam video koliko doooooooole je doticna ispod 8800gtx! Jedva mi zajedno staju u okvir ekrana Poslacu im url na mejl, pa da konacno svate da i ja znam nesto.....D
:: ...obicno imaju na sebi integrisan tv i radio tuner i ako ima jos nesto neka me neko dopuni.. :: :: Ovakve kartice pravi iskljucivo ATI ...Ako ti je prodaje za 300 E razmisli malo...`Ajd u zdravlje
a zbog daljinskog se posebno prsi... Ma ima ne znam ni ja koliko ulaza i izlaza, sta mi sve naprica, verovatno sve sto ti padne na pamet... Inace, kupio ju je za 150 evra, i jos kazu da je digao cenu jer je bio poslednji primerak... Nikolas
...Elem Ati kao jedan od dva kreatora grafickih kartica ima i svoje proizvodne pogone... Priozvodnju obicnih kartica Ati ustupa drugim proizvodjacima kao sto su Sapphire,Powercolor,HIS itd. , dok sa druge strane u svojim pogonima priozvodi all-in-wonder kartice i kartice fire serije (namanjene grafickim radnim stanicama)...Odredjeni (obicno mali ) broj obicnih kartica biva ponekad proizveden i u ATI-jevim pogonima...Ete toliko, `ajd u zdravlje!
...pa moram dopune ovako da pisem...(jel` vidish mrljo ,koga zmija ujede on se i gustera plashi) ELEM P.S.: obicno Ati izabere neki osnovni model(obicna kartica ) i na nju doda tv,radio tuner i obavezni daljinac i to posle krsti kao xxxxx all-in-wonder (gde je xxxx model kartice. u slucaju tvog druga x800xt) Cini mi se da je trenutno najjaca x1900xt all -in-wonder (ovo proveri ili neka me neko ispravi) ...`Ajd u zdravlje!
Graficka koja u sebi ima tv tuner i video izlazi u ulaz. Nekad su bile skoro duplo skuplje od iste takve za ali bez tih dodataka sdad je to sve isto. Do skoro je moglo da se nadju da se mkupe kao nove sada jedino da nabasa na neki polovni primerak..
Nisu nesto!!!!!!! Sada ima dosta jacih kartica kao sto su 7600GT pa na vise i 1650xt ili 1650 proda ne pricamo o 8XXX i 2XXXX..
Dobra je ali nije nesto posebno da bi dizao toliku prasinu!!!!!
ma taj ti je neki klasican kompleksas pun mi k...c tih likova koji misle kako je njihovo nesto najbolje a bilo je najbolje pre godinu dana ali je danas siaset boljih kartica na trzistu, teraj tog iskompleksiranog u 3 p.m. taj video da moze pa ti prodaje muda za bubrege pa kao ajde... u sto meni neki takav ne dodje pa u pedu bi mu tu karticu nabio... skot!!! I kako moze da se usudi da kaze da je bolja od x2900? sramota sta ljudi sebi daju za pravo.
:: ma taj ti je neki klasican kompleksas pun mi k...c tih likova koji misle kako je njihovo nesto najbolje a bilo je najbolje pre godinu dana ali je danas siaset boljih kartica na trzistu, teraj tog iskompleksiranog u 3 p.m. taj video da moze pa ti prodaje muda za bubrege pa kao ajde... u sto meni neki takav ne dodje pa u pedu bi mu tu karticu nabio... skot!! :: I kako moze da se usudi da kaze da je bolja od x2900? sramota sta ljudi sebi daju za pravo :: :: Licence to kil :: :: Amin Brother .)
Dyca: `Takodje all-in-wonder je proizvodjac kartica,a ne neka posebna serija kartica..`
Da li si siguran da si hteo da ova rečenica ovako ispadne? All-in-Wonder nije baš serija, ali ni vrsta - to je grafička karta sa TV/FM tjunerom i sa mogućnošću (skromnog?) video editinga. Proizvođač...? Teško.
Ja imam tu karticu (i full opremu koja dolazi uz nju). Stvarno je jaka i zadovoljan sam kako me sluzi, ali s obzirom kad je izasla i na tempo razvoja komponenti, siguran sam da su noviji modeli superiorniji. Mislim da se ne mora biti genije za informatiku da bi se doslo do ovakvog zakljucka.
:: jel all-in-wonder atijev proizvodjac kartica, ili atijev brend pod kojim prodaje svoje kartice?.. :: Nikola :: ::
All-In-Wonder NIJE nikakav proizvodjac kartica. AIW je ATIjev brend za graficku karticu koja ima SVE na sebi, dakle sve ulaze, sve izlaze i + TV Tuner i sve sta uz njega sleduje.
Dakle, AIW kartice prave vise proizvodjaca. Ima ih u izdadi HIS, Sapphire, Gigabyte...
:: :: jel all-in-wonder atijev proizvodjac kartica, ili atijev brend pod kojim prodaje svoje kartice?.. :: :: Nikola :: :: :: :: :: :: All-In-Wonder NIJE nikakav proizvodjac kartica. AIW je ATIjev brend za graficku karticu koja ima SVE na sebi, dakle sve ulaze, sve izlaze i + TV Tuner i sve sta uz njega sleduje :: :: Dakle, AIW kartice prave vise proizvodjaca. Ima ih u izdadi HIS, Sapphire, Gigabyte..
To sam bas i rekao gore..Da sam mogao ispravio bih onaj prvi post u kome pise da je aiw proizvodjac..Ne zelim da dodje do neke zabune ..Znaci Ati-proizvodjac a all-in-wonder-poseban brand koj se istice od konkurencije jer uglavnom ima vise ponudjenih mogucnosti..Pozzz
gde cesh bolje?? nema bolje... voleo bi i ja da se tako dobro utripujem i da proglasim moju trenutnu 6600 za najbolju svih vremena... pomoglo bi mojim finansijama...
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.