Kakve su vam temperature komponenti po ovoj vrucini,meni sve skocilo za 10-ak stepeni otprilike. Grafika cepa do 80 stepeni-gtx460 Hawk oc.870/1050-koliko je to ok temp. za nju? Proc je vec ok,ide do 50-52stepena pod tx3. Za chipset pokazuje u HWmonitoru i do 93stepeni-u pitanju je 760g chips.na gigashit ploci koji je i ovako dosta topao,u IDL 75 trenutno.
Imam samo vent na kucistu koji izduvava,nemam nijedan koji ubacuje vazduh,mada je kuciste i ovako dosta provetreno-Thermaltake V3.
Pa verovatno imas i bolje kuciste. Neznam dal imas i klikmu. Ja nemam. Grafika mi je juce isla 82 stepena ali fear 3 dok u drugim ide manje (msi gtx 460 oc 850 2050) procesor 54 kolko sam vido, ali maticna isto gigabajt 770 ud3 je oko 45.
Ma i meni za maticnu stoji tu oko 45-ali ona poslednja stavka TMPIN-2 je uvek visoka,min-66 a max ide do 93,reko bi da je to temperatura chipseta jer i kad se rukom dodirne,uvek je vruc.
A to da temperature komponenti nemaju veze sa ambijentalnom temperaturom se ne bih nikako slozio,nemam klimu i temp. u sobi mi je sad oko 26-7 dok je zimus temp. u sobi bila 15-20 stepeni temperature su bile kud i kamo nize,kao sto rekoh 10 stepeni u proseku
:: Pa verovatno imas i bolje kuciste. Neznam dal imas i klikmu. Ja nemam. Grafika mi je juce isla 82 stepena ali fear 3 dok u drugim ide manje (msi gtx 460 oc 850 2050) procesor 54 kolko sam vido, ali maticna isto gigabajt 770 ud3 je oko 45 :: :: :: ::
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: :: A to da temperature komponenti nemaju veze sa ambijentalnom temperaturom se ne bih nikako slozio,nemam klimu i temp. u sobi mi je sad oko 26-7 dok je zimus temp. u sobi bila 15-20 stepeni temperature su bile kud i kamo nize,kao sto rekoh 10 stepeni u prosek ::
Sta znam,kolko sam skapiro,bavi se covek servisiranjem,pa reko-valjda je ozbiljan i profesionalan :) Zato i pitam koliko su skocile temp. kod nekih od vas u kompu,polazeci naravno od cinjenice da sa ovim vrucinama temperature skacu,a i nisam dugo imao Nvidia grafu,preso sam sa 5770 na gtx460hawk atack,pa neznam koje su normalne temp. za Termi,5770 mi nije isla preko 73 oc na 950/1250,izgleda da cu morati malo zesci profil za vent da joj stavim,posto mi nije na auto i stavio sam da ne prelazi 70%
:: Stripy je bio sarkastican.. :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: :: :: :: A to da temperature komponenti nemaju veze sa ambijentalnom temperaturom se ne bih nikako slozio,nemam klimu i temp. u sobi mi je sad oko 26-7 dok je zimus temp. u sobi bila 15-20 stepeni temperature su bile kud i kamo nize,kao sto rekoh 10 stepeni u prosek :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Koje ti kucište. meni je kodigen briza tako da šta reci :) Evo sad gledam procseor je 58 stepena. Ta zadnja stavka meni uvek stoji na 81. Ni gore ni dole :) Rešenje koje uvek pali za one koji imaju loša kucista. Otvori stranicu pa nek tako radi. Leto je leto . Normalno je da su temperature vece.
Otvoris stranicu i usmeris sobni vent u kuciste i opadaju temperature za 15C... Ako imas sobni vent naravno...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Koje ti kucište. meni je kodigen briza tako da šta reci : :: Evo sad gledam procseor je 58 stepena :: Ta zadnja stavka meni uvek stoji na 81. Ni gore ni dole : :: Rešenje koje uvek pali za one koji imaju loša kucista. Otvori stranicu pa nek tako radi. Leto je leto . Normalno je da su temperature vece :: :: ::
Stoji ti u prvoj poruci,nisi vido. Kuciste je Thermaltake V3 black edicion,ima samo jedan vent. nazad da izvlaci vazduh,odmah iza TX3,neznam dal si vido o kom se kucistu radi,poprilicno je izresetano sa svih strana,tako da vazduh struji kroz njega i nije potrebno skidati stranicu,a kad se stavi neka dvanestica dole ili sa strane,lim pocinje da bruji,tako da ili cu morati da trazim neki kvalitetniji 12-14 kuler sa niskim brojem obrtaja 800rpm ili necu nista ni da stavljam
:: Koje ti kucište. meni je kodigen briza tako da šta reci : :: Evo sad gledam procseor je 58 stepena :: Ta zadnja stavka meni uvek stoji na 81. Ni gore ni dole : :: Rešenje koje uvek pali za one koji imaju loša kucista. Otvori stranicu pa nek tako radi. Leto je leto . Normalno je da su temperature vece :: :: ::
Imas dobro kuciste. Dovoljno je samo da otvoris stranicu i pasce za 5 stepeni mionimum. Te temperatutre su ok nemoj da se brines. Jedino pazi temperaturu procesora. Ma svima su temperature otisle nego vecina to i ne gleda. Nista ti ne koci ne secka samo se malo vise cuju ventilatori.Inace ja sam do prosle godine imao na fenom II njegov ventilator pa sam morao da otvaram stranicu jer je temperatura isla u 61-62 sto je granica. Sa ovim sto sam kupio temperatura je neznatno pala samo sto se sad manje cuje :) . Ko što reko kad su temperature visoke ni jedan ventilator u zatvorenom kucistu na temperaturama od 30 i vise bez klime ti ne pomaže. Jedino vodeno hladjenje. Najbolja investicija ti je klima :)
Nista mi nece znaciti otvaranje stranice jer je kuciste izmedlju stola i regala u dnevnoj sobi, nego reci mi,ako sam te dobro razumeo imas isto MSI Hawk 460? Moja je Talon atack verzija i sa podignutim naponom 100mw koliko afterburner dozvoljava nece stabilno preko 870-880mhz za gpu,do koliko se tvoja klokuje,ja sam se nesto kontao da ce ova ici na bar 900-920 sa ovom voltazom,u HW monitoru mi za voltazu pokazuje 0.99,cuo sam da moze to i vise,ali sa ovakvim temperaturama na ovom kloku to ne bi islo.
:: Imas dobro kuciste. :: Dovoljno je samo da otvoris stranicu i pasce za 5 stepeni mionimum. Te temperatutre su ok nemoj da se brines. Jedino pazi temperaturu procesora. Ma svima su temperature otisle nego vecina to i ne gleda. Nista ti ne koci ne secka samo se malo vise cuju ventilatori.Inace ja sam do prosle godine imao na fenom II njegov ventilator pa sam morao da otvaram stranicu jer je temperatura isla u 61-62 sto je granica. Sa ovim sto sam kupio temperatura je neznatno pala samo sto se sad manje cuje :) . Ko što reko kad su temperature visoke ni jedan ventilator u zatvorenom kucistu na temperaturama od 30 i vise bez klime ti ne pomaže. Jedino vodeno hladjenje :: Najbolja investicija ti je klima : :: ::
Imam isto kuciste Thermaltake V3 Black, sa 4 ventilatora 3 nazad i gore izduvavaju dok jedan napred uduvava (onaj svetleci sto je dosau uz kuciste).
E sad masina je iz potpisa a temperature su slecece u sobi bez klime gde je sobna 30+ (4-ti i poslednji sprat... ludilo) IDLE LOAD CPU CORE 43-45 55(game) 58(linx) CPU 38-40 47-49 MB 35-36 38 HDD 35 38 GPU 40 72-75 (game)
Kada zakljucam procesor, temperature su smesne 20-23 idle 35-38 load....
Moze li neko da mi potvrdi da li su to NORMALNE temperature ili sam se ja utripovao pa zelim da mi ni jedna komponenta ne predje 50 stepeni :D
Opusti se, temperature su normalne, ali ti nisi. Sve je ok, ako si pod nadzorom starijih.
Budale veruju u sreću.
:: Imam isto kuciste Thermaltake V3 Black, sa 4 ventilatora 3 nazad i gore izduvavaju dok jedan napred uduvava (onaj svetleci sto je dosau uz kuciste). :: :: E sad masina je iz potpisa a temperature su slecece u sobi bez klime gde je sobna 30+ (4-ti i poslednji sprat... ludilo :: IDLE LOA :: CPU CORE 43-45 55(game) 58(linx :: CPU 38-40 47-49 :: MB 35-36 38 :: HDD 35 3 :: GPU 40 72-75 (game :: :: Kada zakljucam procesor, temperature su smesne 20-23 idle 35-38 load... :: :: Moze li neko da mi potvrdi da li su to NORMALNE temperature ili sam se ja utripovao pa zelim da mi ni jedna komponenta ne predje 50 stepeni : ::
kad bi drzao pc negde na otvorenom, tj. bilo gde samo ne tu di ga ti drzis meni su sve temp skocile kad sam onomad ubacio pc u ono mesto u stolu za njega kakav poor pc desk engineering, naopako, drvo je izolator, znas!?
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.