Zver! The |Beast! :) Sta je drugo za ocekivati od ovakvog cipa, i ovog proizvodjaca. Savrsen sklop HW-a. Doduse, oprosti Wlado, EVGA valja i te kako, ali moj no.1 je upravo ovo...
Ma sta ja imam da vam oprostim nekome je No 1 i Leadtek, kakve to ima veze, nekome ASUS ROG koji ove godine nije smeo sa ROG da udje u takmicenje sa EVGA Classified nego napravio AMD ROG. Ali vi mozete da vam se svidja sta hoce. Ja znam samo da kazu da ASRock stize ASUS sve vise po kvalitetu a da to niko jos ne priznaje ovde. Vec osvajaju istok i postaju prvi po prodaji ploca. Oni imaju cilj da postanju najbolji i prvi. Kod jedne generacije im to nece ni uspeti koja je navikla na ROG jel se to tesko menja. Ali ako nastavi ovako sve vise ce mladjih fanova dobijati upravo ASRock recimo. Ja bi plocu pre njihovu smeo nego MSI recimo.
Svako ima nesto svoje sto mu se svidja. Bice jos modela ali se zna koja je najbolje odradjena i ko je prve cipove dobio -EVGA za Classified.
Nema njihove one Maximus 5 Formule, 4-5 puta je kao izbacuju pa nista. Dotle ASRock mlati pare svuda u skorovima sve na njihovim plocama Z77 postignuto. Pa pazi za 400e moze da se uzme Intel platforma nikad bolja. ASRock Z77 Extreme 4 moze sve sto nam treba za 140e i 2600k moze da se nadje od 180-250e. Zavisno da li nov ili polovan. Moze ako se potrudi neko da nadje za 180e neki primerak koji nije klokovan mnogo i ako mu neko da da stvarno proveri CPU na koliko je stabilan za 350e sa memorijom nikada jaca platforma Intelova za naredne 3-4 god. Vise vredi u takav Intel uloziti pare sa novom plocom i polovnim CPU nego na nov Bulldozer ici da te izadje jace od toga. Ovo je nikada pogodniji trenutak za suve performanse Intela. Ko zatvori kuciste i ono da ne gleda nista, da nabije 16GB Kingston Grey ili Black Edition za 350e eto sa polovnim 2600k.
MSI je imao neke dobre primerke karti i pre ali su meni ruzne brate mnogo. Cekajte Lightening je model a kuler se zove Twin Froze jel tako???
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Nema njihove one Maximus 5 Formule, 4-5 puta je kao izbacuju pa nista :: Dotle ASRock mlati pare svuda u skorovima sve na njihovim plocama Z77 postignuto :: Pa pazi za 400e moze da se uzme Intel platforma nikad bolja. :: ASRock Z77 Extreme 4 moze sve sto nam treba za 140e i 2600k moze da se nadje od 180-250e. Zavisno da li nov ili polovan. Moze ako se potrudi neko da nadje za 180e neki primerak koji nije klokovan mnogo i ako mu neko da da stvarno proveri CPU na koliko je stabilan za 350e sa memorijom nikada jaca platforma Intelova za naredne 3-4 god :: Vise vredi u takav Intel uloziti pare sa novom plocom i polovnim CPU nego na nov Bulldozer ici da te izadje jace od toga. Ovo je nikada pogodniji trenutak za suve performanse Intela :: Ko zatvori kuciste i ono da ne gleda nista, da nabije 16GB Kingston Grey ili Black Edition za 350e eto sa polovnim 2600k. :: :: MSI je imao neke dobre primerke karti i pre ali su meni ruzne brate mnogo :: Cekajte Lightening je model a kuler se zove Twin Froze jel tako?? :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
Ovoga puta nisam aludirao na Miksera, nego sam samo pretpostavio (iako nisam pregledao test, nego samo sliku sa prve strane) da i ovaj TwinFrozr kuler može uspešno da ohladi GTX680 (verovatno nasviranu), a ne da kao ASUS stavljaju rugobe od hladnjaka koje zauzimaju tri slota i naprave krmaču od karte (što bi reko Torta).
Ne, imam kreativan um za razliku od tebe. Jel te jos nesto interesuje?
:: Jesi li ti to sam smislio sa svojim mozgicem ili ti je neko pomogao :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: Evo ga nas AM(asturbator)D.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: :: :: :: :: ::
Ko je rekao da ja hocu Vertex 4, ja ne znam ni sta je Vertex 4 niti me zanima. Vertex 4, pazi to, ko grom iz vedra neba. Ja to i ne zelim vidite potpis drugo mi ne treba. Stize novi SSD sa Toshiba Toogle Mode-NAND kontrolerom zabole me za Vertex 4.
:: Ko je rekao da ja hocu Vertex 4, ja ne znam ni sta je Vertex 4 niti me zanima :: Vertex 4, pazi to, ko grom iz vedra neba. Ja to i ne zelim vidite potpis drugo mi ne treba. :: Stize novi SSD sa Toshiba Toogle Mode-NAND kontrolerom zabole me za Vertex 4 :: :: :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
Pazi to uzmi 2 jezgra manje i duplo goru plocu zbog SSDa koji se razlikuju digitron ih ne bi razlikovao a ne ja. Tek tako vidis koliko su neki ljudi spremni da se zajebu da urade takvu stvar. Nema sada uzmi ovo i ono, gotovo je ja kada se dogovorim sa ljudima to je tako. Samo do jutra cu znati koji CPU cu imati. 3770k je kao novina ali ga se bojim iskreno 2770k sam siguran da ce da radi na 60C-70C na 4.0-4.5GHz. To jedino razmisljam i o Dominatoru GT. O SSDu bi razmisljao da imaju sinhroni NAND od CORSAIR firme umesto asinhroni koji je pravio BSODove.Ali opet ni to ne bi nikako uticalo na plocu i procesor. Pa tacno sada da mi se pojavi GTX580 Classified i znam da je necu uzeti ja dogovor za sutra moram da ispostujem. Eto da mi kazu ili ili GTX580 Classified ili Z77 FTW, uzeo bi plocu jel sam se dogoviro tako i neko se cimao da ja to dobijem posle dve nedelje od lanisranja. Da bacim to u vodu za Vertex 4, Ej smesno mi da izgovorimi dva Intelova jezgra. To je kao ceo AMD.
:: Ko je rekao da ja hocu Vertex 4, ja ne znam ni sta je Vertex 4 niti me zanima :: Vertex 4, pazi to, ko grom iz vedra neba. Ja to i ne zelim vidite potpis drugo mi ne treba. :: Stize novi SSD sa Toshiba Toogle Mode-NAND kontrolerom zabole me za Vertex 4 :: :: :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.