Danas sam seo da igram malo wot i posle svakih 2-5min restatuje se komp ... stavim staru 9800 gx2 i sve ok ... vratim gigabyte 6850 oc i ponovo restart... o cemu se radi .
Orazlozi ovo izvadim 6850 pa stavim 9800 gx2 ........ ????
Jel cistis ti drajvere dubinski , ili samo roknes jedno na drugo ? ? ?
JEl imas instalirane i AMD i NVIDIA drajvere ?
Znam ljude koji su to radili i koji je to problem... Meni je pravilo problem samo sto nisam cistio repove kad sam 9800 gx 2 zamenio sa 5770... Haos koji sam tad imao sa kompom bili su razlog sto sam prodao 5770. Kasnije sam izvalio da sam se zajebao jer je problem bio u DRAJVERIMA ! ! !
Nisam koristio ni drajver sweeper ni nista, a to je velika greska. Naravno ni registry baze nisam odrzavao...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
:: :: Danas sam seo da igram malo wot i posle svakih 2-5min restatuje se komp ... stavim staru 9800 gx2 i sve ok ... vratim gigabyte 6850 oc i ponovo restart... o cemu se radi .
A sto mislis da ja pucam na napajanje? Pitam samo coveka, koje napajanje ima.
:: Ako mu sve radi sa gx2 koja vise trosi od 6850, sigurno nij do njega. :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Kakvo imas napajanje :: :: :: :: :: ::
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: :: Danas sam seo da igram malo wot i posle svakih 2-5min restatuje se komp ... stavim staru 9800 gx2 i sve ok ... vratim gigabyte 6850 oc i ponovo restart... o cemu se radi .
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: A sto mislis da ja pucam na napajanje? Pitam samo coveka, koje napajanje ima :: :: :: :: Ako mu sve radi sa gx2 koja vise trosi od 6850, sigurno nij do njega. :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: Kakvo imas napajanje :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Bolje prodaj tu 6850 i 9800 i kupi neku gtx i iz 5xx serije, Lakse je tebi to da prodas nego da svi mi krenemo da ponavljamo Milunkin post, da bi se ti najzad odlucio da uradis sta treba...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
testiraj graficku pomocu Furmark-a recimo.. ako se restartuje nesto se gadno desava sa njom.. probaj je na drugom kompu
Ne verujem da je kupio bas iz one fals serije gde smo jedva izvukli RMA. Pisali smo svuda po forumima da je bas taj model Gigabyte bio uvezen neispravan.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: testiraj graficku pomocu Furmark-a recimo.. ako se restartuje nesto se gadno desava sa njom.. probaj je na drugom komp :: :: :: :: :: :: Danas sam seo da igram malo wot i posle svakih 2-5min restatuje se komp ... stavim staru 9800 gx2 i sve ok ... vratim gigabyte 6850 oc i ponovo restart... o cemu se radi .
:: Jeste, imao si sreće :: :: :: Budale veruju u sreću. :: :: :: :: :: :: :: taj prvi uvoz tih grafickih nisu valjale mnogima,ja sam imao srece sa drugim uvozom ,tako da ja nemam problema sa Gigabyte 6850 :: ::
Pa verovatno sam imao srece!Tek kad sam je narucio sam video temu na bench, Gigabyte 6850 blokira komp!
:: Jeste, imao si sreće :: :: :: Budale veruju u sreću. :: :: :: :: :: :: :: taj prvi uvoz tih grafickih nisu valjale mnogima,ja sam imao srece sa drugim uvozom ,tako da ja nemam problema sa Gigabyte 6850 :: ::
:: Pa verovatno sam imao srece!Tek kad sam je narucio sam video temu na bench, Gigabyte 6850 blokira komp :: :: :: :: Jeste, imao si sreće :: :: :: :: :: :: Budale veruju u sreću. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: taj prvi uvoz tih grafickih nisu valjale mnogima,ja sam imao srece sa drugim uvozom ,tako da ja nemam problema sa Gigabyte 6850 :: :: ::
Pa sta da vam radim kada pljujete EVGA sto povlaci GTX670. Da se ne bi desilo nekome tako nesto kasnije ili odmah. Lepo se zna falicnih nema vise i gotovo. Ono sa HD6850 je bilo pojeo vuk magarca kako je uvek sa tajvancima i kinezima. Ispade samo CORSAIR, EVGA I Intel grese, svi drugi perfektni. A ostali samo jave znaju za problem i pokusace da to isprave u narednom periodu i to se zavrsi tako sto se svadjas sa prodavcima i dobavljacima a proizvodjac cuti. Pa sta ima da se razmislja cim proizvodjac ponovi problem kod sebe odmah se povlaci kao falicno a ne da ispravlja nesto tj dobija na vremenu sto je tipicno za Kina-Taiwan gde bi za 10$ ugrozili porodicu a ne ukaljali ugled necega. Oni to nadoknadjuju napadacki marketingom na mladje generacije koje jos nisu iskusile to. GIGABYTE I ASUS ja vam se kunem se pre u stanju da gledaju kako ih ljudi pljuju nekome da zagorcaju zivot i da nastave da cute i odbijaju reklamaciju gde god mogu nego da stisnu muda i povuku seriju necega.
.... čisto da ne bude neprimećeno - Gigashit je odmah nakon brljotine sa 6850, imao i istovetne probleme i sa 460 od nvidije.... tako da je baš trebalo imati muda (dobro, ko je neobavešten...) i uzeti njihovu grafičku - bilo koju.. Tako da kolega `sa srećom`... videćeš kada je budeš prodavao polovnu - moraćeš da nađeš isto tako nekog srećkovića inače, neko ko poznaje materiju, teško da će se odlučiti ili će tražiti znatno nižu cenu (a gigashit drži skoro najviše cene kod nas iako je ozloglašeniji od powercolora npr.). To su upravo, ako izvršite analizu ponuda grafičkih kartica MLAĐIH od godinu i po, na našim oglasima i oglasima benčmara kao i IT sveta - oko 80% ponude ako ne i više, modela 6850 i 460 (neosakaćena verzija, čini mi se da je samo ona patila od problemosa)... Gomila gigashitova sa garancijom i papirima i m labudowima, samo da ih se vlasnik reši, pa u to ime daje ponudu 10€ nižu od moguće - i proda, naravno. I sve tako dok ne dođe kod nekog koga je sramota što se zajebao i ćuti, pa se čini da je problem nestao.
A vidite ja imam GIGABYTE HD5870 2GB i stvarno me dobto sluzi karta. Toliko da se meni sve ovo ne prodaje sada Crosshair 4 i X4 I 5870 nego bi dao kevi jel ona nema komp sada, ima moj neki stari. Sta ja mogu da dobijem para za to njoj ce ovo raditi 5 godina. Sa druge strane fale mi pare za neku dobru grAficku NVIDIA ali ne iz serije 570 i 670 ni manje.
:: A vidite ja imam GIGABYTE HD5870 2GB i stvarno me dobto sluzi karta. Toliko da se meni sve ovo ne prodaje sada Crosshair 4 i X4 I 5870 nego bi dao kevi jel ona nema komp sada, ima moj neki stari. Sta ja mogu da dobijem para za to njoj ce ovo raditi 5 godina :: Sa druge strane fale mi pare za neku dobru grAficku NVIDIA ali ne iz serije 570 i 670 ni manje ::
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647183. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.