Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
original CD for MEDION Tuner 7134 fax/modem CTX918 SAA7134HL
STRANA 1 OD 1
hemfri original CD for MEDION Tuner 7134 fax/modem CTX918 SAA7134HL 12.06.2012. 13:31 T46195

status: user
broj poruka: 18
Da li neko zna gde ovo mugu pronaći,jer na Dscaleru neradi kao ina drugim sličnim programima, SVE SAM PROBAO,imam Win 7 32,sistem je karticu prepoznao ali nemam odgovarajuću softver za nju,ako neko zna ili ima ovakvu neka se javne pa napiše par slova za ovu kartu,HVALA UNAPRED!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zxcvbnm Koliko se secam 12.06.2012. 16:17 #424528

broj poruka: 183
Da bi radio i TV tuner i modem moras karticu staviti u poseban COMBO PCI slot na MEDION ploci (to je onaj PCI slot obojen drugacijom bojom). Ako stavis u obican PCI slot radice samo TV tuner

Inace drajvere za TV karticu lako mozes naci na netu, ako ne nadjes mislim da ih ja imam pa mi samo daj mail i poslacu ti ih.

Softver za TV karticu mislim da sam koristio POWER CINEMA i njega lako mozes naci

Pozdrav

hemfri original CD for MEDION Tuner 7134 fax/modem CTX918 SAA7134HL 12.06.2012. 21:28 #424604

broj poruka: 18

Hvala puno na pomoći u međuvremenu sam našao drajvere radi nekako!!!Hvala još jednom:)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647183.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs