Postavio sam vec slike 690 SIGNATURE na temi GTX680 Classified. Fino izgleda, ali videcete 680 Classified HydroCooper ili zamislite kada bi napravili vodeni blok za Gemini Dual GTX680 2WIN. To bi bio MARS III sa vodenim blokom i garancijom za klokovanje. I to bi bila od postojanja grafickih karti najelitniji primerak ikada napravljen. Roswell vec ima neki racuna sa EVGA SR-X i EVGA DUAL GTX680 GEMINI gotov sklopljene konfiguracije mali broj u ponudi. Moguce da ce biti vodeno hladjenje. Kojia Hardware a ne ono kada izadje 680 a svi kace stockmodele kao juuu kakva marcina, kakav bog, kakva zver. Nego ovo odvaja obicne od elite.DirectCU II od klase.
Naravno ko ce drugi vodeno nego EVGA. Jel dobijaju Srbi neke poklone od ASUS za to sto im izlaze magarace usi po forumima jel ucestvuju da Srpska nacija ima najgoriu HW za ulozene pare 90% gora opcija je izbor yu Srbiji jel bolja nema i ako je ista cena.
Ajmo sad lepo solju mleka pa na spavanje i da si miran sve dok se ne pojavi u prodaji...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Postavio sam vec slike 690 SIGNATURE na temi GTX680 Classified :: Fino izgleda, ali videcete 680 Classified HydroCooper ili zamislite kada bi napravili vodeni blok za Gemini Dual GTX680 2WIN. To bi bio MARS III sa vodenim blokom i garancijom za klokovanje. I to bi bila od postojanja grafickih karti najelitniji primerak ikada napravljen :: Roswell vec ima neki racuna sa EVGA SR-X i EVGA DUAL GTX680 GEMINI gotov sklopljene konfiguracije mali broj u ponudi. Moguce da ce biti vodeno hladjenje :: Kojia Hardware a ne ono kada izadje 680 a svi kace stockmodele kao juuu kakva marcina, kakav bog, kakva zver. Nego ovo odvaja obicne od elite.DirectCU II od klase :: :: Naravno ko ce drugi vodeno nego EVGA :: Jel dobijaju Srbi neke poklone od ASUS za to sto im izlaze magarace usi po forumima je :: ucestvuju da Srpska nacija ima najgoriu HW za ulozene pare 90% gora opcija je izbor yu Srbiji jel bolja nema i ako je ista cena :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
Nisam rekao sigurno nju. Mozda bude i 580. Zavisi koliko bude kostala a i mnogo ljudi ceka kartu vec su neki ja video prodali obicne GTX680 da sacekaju nju. A ljudima koji p[rodaju 580 Classified pise da prodaju da bi presli na nju. Rekao sam ako ikako bude 680 nece biti ni FTW od 4GB nego Classified. Ako ne bice 580 Classified. Pa i tako nesto kada bi videli ako ja ne uzmem. Ako budem uzimao bice otprilike Semptembar.
Jednom sam se zaleteo na referentni dizajn i imao 100C na 6970. Vise nikada. Jeste da je referentni najlepsi ali nikada ne znas sta moze posle da dodje 20-30e skuplje samo. Da te spase 3 godine brujanja i zujanja. Jeste referentno je najlepse ali jos lepse kada je referentno a ispod naponska sacuvaj boze a to ima samo EVGA. Njima je sve zatvoreno i ja mislim da su prvi poceli da zatvaraju skroz grafike. Jos dok je ASUS imao jedan kulercic u sredini a okolo kapacitore
A šta li onda znači ovo tvoje `Sta su kapacitori i da li ti umes srpski da pricas/pises?`? Hteo si da napišeš možda: `Šta su kapacitori i da li ti umeš srpski da pričaš/pišeš? Da li znaš da aktiviraš srpsku tastaturu?
:: Sta su kapacitori i da li ti umes srpski da pricas/pises :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: ::
Naravno djoko, mogu da posavetujem ljude, ali Wladu tesko! Wlado, sta nam naprica, da ljudi prodaju GTX680 da bi uzeli GTX580??? To tamo u tvojoj EVGA drzavi, jel?
Jesi ti zdrav, prodaju referentnu GTX680 i GTX580 Classified jel izlazi GTX680 Classified. Na to sam mislio kako bi ja inace video svoju priliku u tome da drugacije nesto rade.
Ko su debili ljudi koji prodaju GTX680 stock za GTX680 4GB sa 14 faza Classified. Ili oni koji prodaju 580 classified da kupe 680 Classified. Koji su debili osim debilnog balkana mesta gde je najvise para u istoriji HW baceno na lose opcije i kupi ono sto ima. Ko??? Mogu da zamislim nasta vi njima izgledate samo. Nacija zvana kupi sta smo doneli sa p[ojeftinjenja.
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647183. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.