Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ASUS ROG Matrix HD 7970
STRANA 1 OD 2  
TheBear ASUS ROG Matrix HD 7970 05.06.2012. 15:40 T46080

status: user
broj poruka: 6502
http://alturl.com/ij3uv

A tu je i Mars III za koji treba tek da vidimo sta ce se nalaziti u njemu, verovatno dve GTX 680.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
f0rever Re: ASUS ROG Matrix HD 7970 05.06.2012. 16:53 #422562

broj poruka: 3821
O cemu ti? EVGA ALL THE WAY!

CELOFAN JE IPAK U PITANJU!

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

:: http://alturl.com/ij3u
::
:: A tu je i Mars III za koji treba tek da vidimo sta ce se nalaziti u njemu, verovatno dve GTX 680.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
philaemos ... 05.06.2012. 16:57 #422563

broj poruka: 2743
Sr@nje.
Bolja je GTX680.

Snoopy- Re: ASUS ROG Matrix HD 7970 05.06.2012. 17:04 #422568

broj poruka: 6083
Ipak je to zakrzljali asus..ne znam sta da ti kazem.

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: A tu je i Mars III za koji treba tek da vidimo sta ce se nalaziti u njemu, verovatno dve GTX 680.
imarkovic Re: ASUS ROG Matrix HD 7970 05.06.2012. 17:12 #422570

broj poruka: 19022
dzaba mu to sve ako nema adekvatan backplate..

Bobi4ever Re: ASUS ROG Matrix HD 7970 05.06.2012. 17:28 #422580

broj poruka: 4881
Dok ne vidim da pise WTF Shitified, ne priznajem je kao kartu!

Devetogodisnja devojcica namazala se kremom iz Oriflame-a, koja podmladjuje 10 godina i vratila se u p***u materinu...

vladats Auuuuuuuuuuuuuuuu.... 05.06.2012. 18:19 #422599

broj poruka: 4537
Wlada polako ulazi u glavu svima.
Opasna stvar.
Ljudi pazite se.

Classified ..... 05.06.2012. 19:17 #422609

broj poruka: 728
Nju su odabrali zbog necega, ne znam zasto. Verovatno je to kazna NVIDIA za mid range. Ipak u Mars ide top. Kako bese ne racunajuci Dual
Matrix GTX285
Matrix 5870 i Matrix Platinum 5870
Matrix GTX580
Matrix HD7970

Ili slede tradiciju da jedne godine AMD jedne NVIDIA.
Da tu je i MARS III ali sada i moj favorit ima konkurenciju tome
EVGA Dual GTX680 2WIN Gemini on ce da parira MARS III.
A GTX680 Classified ponovo uzima 3D Mark 11 Extreme rekord.

U svakom slucaju ne bi AMD uzeo pa da ga EVGA napravi.

Jbt pa oni iste karte prave jbt. Zar je moguce takva klasa prakticno ista karta.
ASUSu opasno fali inovacije i neko sa idejom, ja ne znam ko je otisao tamo da li Shimano ili ne ali izgleda da je otisao u cilju Spijuna.
Ta karta ni u ludilu ne moze da parira 4 way SLI GTX680 Classified za rekord.
A mozda znaju da to ne mogu da naprave pa ajde da se ne blamiraju da prave ROG 680 kada ce EVGA 680 Classified biti bolja u svakom slucaju. ASUS ima problema da ukomponuje te zahtevne karte koje nisu stock, jako i to samo budala ne vidi.
Mozda u odnosu na GIGABYTE ne ali u odnosu na EVGA da.
Svaki njihov ROG model karte prosao je neprimetno sa jedva malo vecim skorom od obicnih i nista nije cak ni u klokovanju pokazao specijalno.
Sareni, ogromni, sljasteci, ajde da kazemo necujni ali nista spektakularno.

Ni ova nema backplate ali znam da se pravi vec za njega ako nije gotov. Ali da ljudi biraju sta odgovara.
Gledajte je cista klasika a ispod

http://i.imgur.com/irQoX.jpg

http://i.imgur.com/gFkIi.jpg

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
HARDCORE EVGA - CORSAIR FAN
Pisko Re: ..... 05.06.2012. 21:09 #422629

broj poruka: 6654
Aha, .... tako dakle.

Budale veruju u sreću.

:: Nju su odabrali zbog necega, ne znam zasto. Verovatno je to kazna NVIDIA za mid range. Ipak u Mars ide top. Kako bese ne racunajuci Dua
:: Matrix GTX28
:: Matrix 5870 i Matrix Platinum 587
:: Matrix GTX58
:: Matrix HD797
:: Ili slede tradiciju da jedne godine AMD jedne NVIDIA
:: Da tu je i MARS III ali sada i moj favorit ima konkurenciju tome
:: EVGA Dual GTX680 2WIN Gemini on ce da parira MARS III
:: A GTX680 Classified ponovo uzima 3D Mark 11 Extreme rekord
:: U svakom slucaju ne bi AMD uzeo pa da ga EVGA napravi
:: Jbt pa oni iste karte prave jbt. Zar je moguce takva klasa prakticno ista karta
:: ASUSu opasno fali inovacije i neko sa idejom, ja ne znam ko je otisao tamo da li Shimano ili ne ali izgleda da je otisao u cilju Spijuna
:: Ta karta ni u ludilu ne moze da parira 4 way SLI GTX680 Classified za rekord
:: A mozda znaju da to ne mogu da naprave pa ajde da se ne blamiraju da prave ROG 680 kada ce EVGA 680 Classified biti bolja u svakom slucaju. ASUS ima problema da ukomponuje te zahtevne karte koje nisu stock, jako i to samo budala ne vidi
:: Mozda u odnosu na GIGABYTE ne ali u odnosu na EVGA da
:: Svaki njihov ROG model karte prosao je neprimetno sa jedva malo vecim skorom od obicnih i nista nije cak ni u klokovanju pokazao specijalno
:: Sareni, ogromni, sljasteci, ajde da kazemo necujni ali nista spektakularno.
:: Ni ova nema backplate ali znam da se pravi vec za njega ako nije gotov. Ali da ljudi biraju sta odgovara
:: Gledajte je cista klasika a ispod
:: http://i.imgur.com/irQoX.jp
:: http://i.imgur.com/gFkIi.jp
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA
Mortificat Re: ..... 05.06.2012. 22:07 #422648

broj poruka: 3519
Zaboravio si GTX 260 Matrix, 4850 i 4870 Matrix, odvlači ti EVGA pažnju, posveti se malo više ASUS-u :)

:: Nju su odabrali zbog necega, ne znam zasto. Verovatno je to kazna NVIDIA za mid range. Ipak u Mars ide top. Kako bese ne racunajuci Dua
:: Matrix GTX28
:: Matrix 5870 i Matrix Platinum 587
:: Matrix GTX58
:: Matrix HD797
:: Ili slede tradiciju da jedne godine AMD jedne NVIDIA
:: Da tu je i MARS III ali sada i moj favorit ima konkurenciju tome
:: EVGA Dual GTX680 2WIN Gemini on ce da parira MARS III
:: A GTX680 Classified ponovo uzima 3D Mark 11 Extreme rekord
:: U svakom slucaju ne bi AMD uzeo pa da ga EVGA napravi
:: Jbt pa oni iste karte prave jbt. Zar je moguce takva klasa prakticno ista karta
:: ASUSu opasno fali inovacije i neko sa idejom, ja ne znam ko je otisao tamo da li Shimano ili ne ali izgleda da je otisao u cilju Spijuna
:: Ta karta ni u ludilu ne moze da parira 4 way SLI GTX680 Classified za rekord
:: A mozda znaju da to ne mogu da naprave pa ajde da se ne blamiraju da prave ROG 680 kada ce EVGA 680 Classified biti bolja u svakom slucaju. ASUS ima problema da ukomponuje te zahtevne karte koje nisu stock, jako i to samo budala ne vidi
:: Mozda u odnosu na GIGABYTE ne ali u odnosu na EVGA da
:: Svaki njihov ROG model karte prosao je neprimetno sa jedva malo vecim skorom od obicnih i nista nije cak ni u klokovanju pokazao specijalno
:: Sareni, ogromni, sljasteci, ajde da kazemo necujni ali nista spektakularno.
:: Ni ova nema backplate ali znam da se pravi vec za njega ako nije gotov. Ali da ljudi biraju sta odgovara
:: Gledajte je cista klasika a ispod
:: http://i.imgur.com/irQoX.jp
:: http://i.imgur.com/gFkIi.jp
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Daum Auuuuuuuuuuuuuuu 05.06.2012. 22:22 #422652

broj poruka: 12798
EVGA GTX680 Classified nema backplate??? SVET ĆE GORETI!

Classified ... 05.06.2012. 23:04 #422666

Pravi se bre backplate, ni jedna nema gotov na njoj, to je na volji kupca da stavi ili ne.
Uz prve porucene se dobija besplatno odvojeno u kutiji.
Bar mogu da skinem sve svakih 3 meseca i da ocistim prasinu zamenim pastu i ne brinem o garanciji.

Blueberry :D 05.06.2012. 23:05 #422667

broj poruka: 1272

Najveca fora ce biti kad ljudi zaduzeni za marketing , snabdevanje ii ostali zaposleni u `EVGA d.o.o` prostim ukucavanjem 4 magicna slova u internet pretrazicac ,uvide koliko je EVGA pominjana u Srbiji, te mozda odluce da otvore ovde svoj jEVeGA centar. xD
Vaskev Re: :D 05.06.2012. 23:20 #422669

broj poruka: 1673
Ma moraju kad imaju ovoga hardcore-a ovde

WOT Nick: Vaske

:: Najveca fora ce biti kad ljudi zaduzeni za marketing , snabdevanje ii ostali zaposleni u `EVGA d.o.o` prostim ukucavanjem 4 magicna slova u internet pretrazicac ,uvide koliko je EVGA pominjana u Srbiji, te mozda odluce da otvore ovde svoj jEVeGA centar. xD
SkyFire Asus ,good choice! 05.06.2012. 23:27 #422670

broj poruka: 18472
Drago mi je da postoji Asus,MSI i sl jer bi ATI blistao u kineskom stilu a najvise bi odskakao u powercolor shit izdanju.

Ovo je jos jedna karta u nizu Asus rog serije kako dolikuje.
Classified ... 05.06.2012. 23:31 #422675

Nema sanse veruj mi Znas koji zahtevi postoje iz Australia, UK, sta vam je znaju ljudi da cene HW jbt, Ne mozes prevariti Engleza i Amera kao Srbina na daj sta das. Pa tamo se ne zajebavaju nego kupuju a uverili su se u ASUS isto kao ja.
Pa jedva dobijaju. Problem je sto EVGA pravi malo a trazena je mnogo. To nije takvo milionsko stancanje bez kontrole kao ASUS.
Ovde je narod poludeo skroz kome veruje. Da smo svi pritisli i da ste hteli lakse bi bilo ovako ko zna koliko cu ja platiti ovu plocu na kraju za uvoz iz Nemacke ili od nekle. Ali posle dabogda mi caletov grob raskopali ako bilo sta budem u Srbiji kupio, steticu ovoj zemlji na svakom malom sitnom koraku raditi stvari koje ona mora da placa a nista necu kupovati Srpsko, i hranu cu jesti Hrvatsku i Slovenacku a ne da kupujem ASUS HW.

GTX680 Classified 4 way SLI Ready for New Record.

http://i.imgur.com/Dl7gL.jpg

Kapirate da ovde ja koji kupujem vecimo pricam sa ljudima koji ne kupuju a koji mogu imati korist zavisno sta ja kupim.
Pre ce dileri kazem i kurve dobiti kes nego ASUS.
Zna EVGA da u Srbiji ima ljudi kojima treba Z77 FTW i nista vise i samo to su spremni da kupe i znaju da imamo distributera za EVGA.
Pomenuo sam to 5 puta jel ako ima distributer EVGA U Srbiji nema razloga da se ne donosi onaj HW koji znaju da hoce da kupe ljudi ovde.

SkyFire ... 05.06.2012. 23:47 #422683

broj poruka: 18472
Vlado postojao je uvoznik za eVGA za srbiju,zaboravih sad tacno ko,neko ce me dopuniti ali su im generalno karte bile precenjene,bar kod nas,mnogo skuplje od standardnih modela,referentnih modela.
Inace da te ne podsecam da su referentni modeli svi isti i da vecinu njih upravo pravi eVGA.
Razdvajaju se po nalepnici i mozda po jos nekim elementima,zavisi kakav protokol prate..

Sve je dobro pa i Asus koji toliko ne volis dok je na njima nV chip. :)
Tortojed ce ovo moje izlaganje potvrditi u potpunosti.
imarkovic Re: ... 05.06.2012. 23:56 #422686

sada je PIN

:: Vlado postojao je uvoznik za eVGA za srbiju,zaboravih sad tacno ko,neko ce me dopuniti ali su im generalno karte bile precenjene,bar kod nas,mnogo skuplje od standardnih modela,referentnih modela
:: Inace da te ne podsecam da su referentni modeli svi isti i da vecinu njih upravo pravi eVGA
:: Razdvajaju se po nalepnici i mozda po jos nekim elementima,zavisi kakav protokol prate.
:: Sve je dobro pa i Asus koji toliko ne volis dok je na njima nV chip. :
:: Tortojed ce ovo moje izlaganje potvrditi u potpunosti.
Classified ... 06.06.2012. 00:18 #422698

PIN je uvoznik sa njima sam dogovorio sve. I kazem ja verujem ljudima.
Ne moze da trazi video 300-320e za plocu, nema sanse. Pa pogledajte cenu EVGA X79 i na sajtu koliko je. Malo skuplje nego da se racuna koliko je u USA.
Imam pare za 3770k i plocu, za grafiku samo 300e mogu da racunam za sada.

update:
Jao pa ja sam zaboravio da ja imam CH4F I X4 da prodam a ako je za grafiku i 5870.
UUUUU pa to je da se pozajmi 200e za Classified 680.
Nemam opet fali mi ali imam da biram i da cekam da vidim njenu cenu i skupljam kes ili uzmem 580 Classified polovnu a mozda cak i novu, ali vise mi se polovna isplati.

Ali onda 3-4 meseca nista nemam da kupim, ni memorija ni SSD, ni H100, nista nista, to moram postepeno ali posle 3 meseca pauze. Imao bi vise memorije u grafici nego na ploci. SSD SATA II ali dovoljan za prvo vreme,
Sa time bi najglavnije prebrinuo za jedno 4 god a posle polako.
Pa ja igram na 1920 kada ce to oslabiti.

vladats Supalj si ko kokos..... 06.06.2012. 07:06 #422734

broj poruka: 4537
a hoces da napravis extra racunar.
Nema sanse.
Potrosices ti pare,a AMD ce zauvek da ti bude saputnik.....

P.S.

Sto ne pitas ujaka da te zaposli ???
Sa par voznji do Slovenije bi mogao da kupis sve EVGA.
Kakva bi to bila Cik-Cak voznja....

Bobi4ever Ovo se zove masina. 06.06.2012. 07:29 #422736

broj poruka: 4881
http://tinyurl.com/c7utf7a

Devetogodisnja devojcica namazala se kremom iz Oriflame-a, koja podmladjuje 10 godina i vratila se u p***u materinu...

Classified ... 06.06.2012. 08:03 #422740

Naravno da cu da trosim pare na druge stvari a ne na racunar ako ne bi bila EVGA U Evropi.
Pa fala bogu da bi pare trosio.
A stekovao u banci za put po novi EVGA HW.
Kada kupujes taj divni racunar jel i Bobi.
Zelim ti da te lepo sluzi i da nikada ne moras da pises na forumima probleme da bi dobavljaci hteli da ti zamene. Najveci uspeh koji je mogao da se desi Srpskoj IT industriji je ovakva prodaja kakvu imaju sada i stvari ce ici na gore.
Jednom u nedelju dana ce se pojaviti neko u Srbiji ko ce sklapati dobar komp.
Dotle ce njih 3 narucivati iz inostranstva. Divno smo udesili zemlju i uzece porez ali kitu od mene bar.
Uzece onaj ko prodaje EVGA, bio to Crnac, Siptar, Hrvat ko god da najpovoljnije.
A Srbin, e Srbin kada ucini nesto povodom izbora onoga sto ljude zanima ovde.
Ja se igram na kompu i nadam se da dok bi putovao za Novu godinu na proslavu da bi bar 15 igrica bilo za koji mi treba novi komp. Do tada samo EVGA i CORSAIR mogu uzeti pare a i tada jel bi tada morao da napravim upgrade ali bi rado ranije.
Mozda je resenje kao Skaj samo vam otvarati teme i prikazivati kada uzmes nesto a govoriti idem da kupim ASUS ROG a odjednom EVGA, ja se predomislio isput jbg.
Videcemo sta ce se desavati ali pare na sadasnju ponudu necemo trositi to je 100% sigurno.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

imarkovic Re: ... 06.06.2012. 09:17 #422748

rekao bih ti nesto, mozda te nece dotaci, u stvari nece sigurno, ali eto, cisto da ti predvidim neke stvari.. ja sam se isto tako zagrejao za vrhunski hardware, eVGA sam zeleo ali mrzelo me da se cimam da porucujem itd.. u stvari prvo sam snimio plocu pa onda graficku, Corsair dominator itd.. za plocu sam saznao da nije kvalitetnija od ASUS-a, tj. nije ni bolja ni gora, tako da se to u startu nije isplatilo, odlucio sam se za ROG. Graficku sam gledao i gledao i nisam nasao nacin da se dokopam, tako da je opet pao izbor za ASUS koji je takodje bio skup i kvalitetan(to jedino nisam uzeo nego sam ostao na 260 by nV jer su graficke nehumano skupe, nVidia). Corsair isto nije mogao da se nabavi, tako da sam oshacovao Geil koji je takodje vrh. Kad sam to sve stavio na papir.. 1000eu.. racunam onda ovako, umesto sto dajem 350eu za plocu, uporedjujem sa nekom od 200 i totalno ne vidim razliku i sto se tice OC-a, kapacitora i svega ostalog.. cak je i ova od 200 imala vise opcija, pci slotove itd.. memoriju nisam mogao da uzimam visoku zbog megahalemsa.. tako da da sam uzeo to sve pojeo bih jedno veliko g****. Umesto da me komp kosta 1keu, kostalo me sve negde oko 350eu zajedno sa i5 2500K, naravno zahvaljujuci cenjenim kolegama sa foruma. Komp mi u odnosu na prethodni koji je takodje bio zmaj LETI, isto leti kao kad bi leteo i za 1keu.. 1k eura.. 350eu.. gde je 1000 a gde 350.. da li bi mi ovaj za 1000eu zaradjivao pare, ili mozda bolje pruzao vece zadovoljstvo u odnosu na ovaj od 350.. mozda ali bih stalno mislio na onih 1000eu.. ovako nisam mnogo pukao a podjednako mi je sefte kako kazu.. stoji mi ona glupa izmisljena ocena 7.5 u windows sedmici(ponekad je ucitam po potrebi:)..
Hocu da ti kazem da pretpostavljam da neces uvek biti ovako alav, tj. nece te doveka povlaciti porok da uzmes najskuplji i `najbolji`[1] hardware koji ti mislis da postoji i za koji si u svojoj glavi `naucno` dokazao da je najbolji.

[1] subjektivno, jer tako se vodi u hipnotickom svetu prodaje.

:: Naravno da cu da trosim pare na druge stvari a ne na racunar ako ne bi bila EVGA U Evropi
:: Pa fala bogu da bi pare trosio
:: A stekovao u banci za put po novi EVGA HW
:: Kada kupujes taj divni racunar jel i Bobi
:: Zelim ti da te lepo sluzi i da nikada ne moras da pises na forumima probleme da bi dobavljaci hteli da ti zamene. Najveci uspeh koji je mogao da se desi Srpskoj IT industriji je ovakva prodaja kakvu imaju sada i stvari ce ici na gore
:: Jednom u nedelju dana ce se pojaviti neko u Srbiji ko ce sklapati dobar komp
:: Dotle ce njih 3 narucivati iz inostranstva. Divno smo udesili zemlju i uzece porez ali kitu od mene bar
:: Uzece onaj ko prodaje EVGA, bio to Crnac, Siptar, Hrvat ko god da najpovoljnije
:: A Srbin, e Srbin kada ucini nesto povodom izbora onoga sto ljude zanima ovde
:: Ja se igram na kompu i nadam se da dok bi putovao za Novu godinu na proslavu da bi bar 15 igrica bilo za koji mi treba novi komp. Do tada samo EVGA i CORSAIR mogu uzeti pare a i tada jel bi tada morao da napravim upgrade ali bi rado ranije
:: Mozda je resenje kao Skaj samo vam otvarati teme i prikazivati kada uzmes nesto a govoriti idem da kupim ASUS ROG a odjednom EVGA, ja se predomislio isput jbg
:: Videcemo sta ce se desavati ali pare na sadasnju ponudu necemo trositi to je 100% sigurno
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Dexter013 @imarkovic 06.06.2012. 09:38 #422755

broj poruka: 17093
Dzabe mu pricas, kad je on spreman da plati extra pa cak i duplo ako nesto ima celofan i slicno

A obe stvari rade apsolutno isto...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: @imarkovic 06.06.2012. 09:59 #422761

nema veze, neka plati, i treba da plati, to je neizbezno, ja samo navodim kako ce biti, to se svima desava, samo je pitanje vremena kada se prebaci klapna:)

:: Dzabe mu pricas, kad je on spreman da plati extra pa cak i duplo ako nesto ima celofan i slicn
:: A obe stvari rade apsolutno isto..
:: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh
:: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH
:: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1
:: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: Case:CoolerMasterElite43
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: CpuCooler:TitanVanes
:: Mis: Mx51
:: Dell 22
Classified ... 06.06.2012. 10:00 #422762

Rade djavola moj isto Dexter samo vama u Srbiji rade isto.
Ljudi beze od ASUSa eno ih na EVGA forumu kazu identicno smo to osetili kao ti samo jos davno. I od kada su sa EVGA ekstra im je.
Sta me briga sta vama koji ni nemate je isto. Ja sam probao i ovo mi se ne svidja.
Znam lepo sta mi se svidja. To je kao da me neko ubedjuje da je HAF kao i Obsidian. Pa u cemu jeste, kada onaj bi prodao a ovaj sam srecan sto imam.

Buduca je surova a ASUS je ruzan. Sta bi bilo ako uzmem polovan 5870 za 130e dodje neko i kaze evo ti na Maximus, x8 bato za 330e. Top klasa bez POSCAP kapacitora, 300% poboljsanje u socketu na strani EVGA. I onaj 24 pin sto sada ne gledam ovaj moj ja mislim da mi se gadi kada vidim onaj nakoseni na EVGA. Jedna najprakticnija stvar i ja volim takve firme koje se sete raznih zgoda za nas.
Kako ce uz nju ici crno-sivi sleeve, bruka. Pokazite je OCZu da menja one plave aligatore.
Jel ste videli kako se skida fan, ooop promenis pastu vratis i pici.

http://youtu.be/PzIN-O5GYCc

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs