Daj smejao bi ti se neko iz inostranstva da vidi ovo. Sta ASUS vs EVGA, sta ASUS vs EVGA, sta performanse grafike, dizajn, servis, celofan, performanse ploca, classified klasa, FTW klasa, 3d mark 11 rekordi, ploce za punu snagu 4X SLI, sta ASUS vs EVGA. Smesmo je pricati o tome sem ako pocinje Srpsko bulaznjenje ovde kome bi se smejao ceo svet. ASUS vs EVGA, Sta vodeni blokovi, garancija na klokovanje, garancija na menjanje vodenih blokova, 90 days upgrade kada kupis nesto aa za 3 mneseca izadje bolje ti vratis doplatis malo i dobijes novo. Ste up program sta kod koga je to. 5 godina garaancije, 10 godina garancije, najskuplji kapacitori, 300% more gold content u CPU socketu, vi nemate sta vise da pricate. ASUS su prodavci Second Hand HW sa ovom kancelarijom koja je bruka celog ASUSa. Stim se sto imam ROG, iskljucio sam ROG logo, skinuo sam ROG GPU-Z i ROG CPU-Z i sve programe koji lice na njih. Wallpaper se menjaju samo EVGA iCORSAIR.
Jel ste pricali i brujali prvo EVGA pa DFI pa ASUS. Evo vam najaca EVGA u Beogradu za koji dan, ploca na kojoj rade mesecima. Mislim ona je napravljena da bolje ne moze, ali snaga ploce zavisi od BIOSa ako su takvi delovi vec u njoj onda samo to da se podesi i ljudi iz EVGA kazu da ozbiljno rade na BIOSu da ova ploca bude jos bolja od X58 Classified 3. Tunira se BIOS vec dosta dugo da bi sve ispalo kako treba. Umesto da me pljujete bolje da se zahvalite sto takav brand cete moci da kupite u Beogradu. Imate vremena niste morali da zurite, skupljajte kes za malo manje od mesec dana ce ona biti ovde. Ako ste planirali malu ROG ustekajte jos 100e preko vredi, ovo je platforma za dug period nika ne znate da li ce uleteti druga grafika jeftino na oglasima bas kakvu vi imate sa Maximusom ste u K**** Hvale performanse i cede 1% opterecujuci i rizikujuci a 55 ce pojesti x8SLI, pa onda nemojte ni da klokujete ni nista, kada vam se pokvari x16 vi ne menjajte plocu nego stavite u x8 neka radi. Ali djavola... Ko je kupio Blue Trabant koi serpa plav za 80e manje Sorry. Ja bi je prodao i kupio EVGA Z77 FTW. Sem ako nisam ljubitelj plavog kompa. A ja nisam ja postujem boje mojih favorita, CRNO CORSAIR i CRNO CRVENO EVGA.
nisi nista odgovorio, jel moze to da se vidi ili sta? hocu da vidim bre to!
:: Daj smejao bi ti se neko iz inostranstva da vidi ovo. :: Sta ASUS vs EVGA, sta ASUS vs EVGA, sta performanse grafike, dizajn, servis, celofan, performanse ploca, classified klasa, FTW klasa, 3d mark 11 rekordi, ploce za punu snagu 4X SLI, sta ASUS vs EVGA :: Smesmo je pricati o tome sem ako pocinje Srpsko bulaznjenje ovde kome bi se smejao ceo svet :: ASUS vs EVGA, Sta vodeni blokovi, garancija na klokovanje, garancija na menjanje vodenih blokova, 90 days upgrade kada kupis nesto aa za 3 mneseca izadje bolje ti vratis doplatis malo i dobijes novo. Ste up program sta kod koga je to. :: 5 godina garaancije, 10 godina garancije, najskuplji kapacitori, 300% more gold content u CPU socketu, vi nemate sta vise da pricate. :: ASUS su prodavci Second Hand HW sa ovom kancelarijom koja je bruka celog ASUSa :: Stim se sto imam ROG, iskljucio sam ROG logo, skinuo sam ROG GPU-Z i ROG CPU-Z i sve programe koji lice na njih. Wallpaper se menjaju samo EVGA iCORSAIR :: :: Jel ste pricali i brujali prvo EVGA pa DFI pa ASUS. :: Evo vam najaca EVGA u Beogradu za koji dan, ploca na kojoj rade mesecima :: Mislim ona je napravljena da bolje ne moze, ali snaga ploce zavisi od BIOSa ako su takvi delovi vec u njoj onda samo to da se podesi i ljudi iz EVGA kazu da ozbiljno rade na BIOSu da ova ploca bude jos bolja od X58 Classified 3 :: Tunira se BIOS vec dosta dugo da bi sve ispalo kako treba. Umesto da me pljujete bolje da se zahvalite sto takav brand cete moci da kupite u Beogradu. Imate vremena niste morali da zurite, skupljajte kes za malo manje od mesec dana ce ona biti ovde :: Ako ste planirali malu ROG ustekajte jos 100e preko vredi, ovo je platforma za dug period nika ne znate da li ce uleteti druga grafika jeftino na oglasima bas kakvu vi imate sa Maximusom ste u K**** Hvale performanse i cede 1% opterecujuci i rizikujuci a 55 ce pojesti x8SLI, pa onda nemojte ni da klokujete ni nista, kada vam se pokvari x16 vi ne menjajte plocu nego stavite u x8 neka radi. Ali djavola.. :: Ko je kupio Blue Trabant koi serpa plav za 80e manje Sorry. :: Ja bi je prodao i kupio EVGA Z77 FTW. Sem ako nisam ljubitelj plavog kompa :: A ja nisam ja postujem boje mojih favorita, CRNO CORSAIR i CRNO CRVENO EVGA :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA :: ::
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@3.2 GHz Thermaltake MaxOrb II Kingston Hyper-x 2x2 GB@1600 Mhz MSI GTX560 Ti Twin Frozr II OC<
:: Daj smejao bi ti se neko iz inostranstva da vidi ovo. :: Sta ASUS vs EVGA, sta ASUS vs EVGA, sta performanse grafike, dizajn, servis, celofan, performanse ploca, classified klasa, FTW klasa, 3d mark 11 rekordi, ploce za punu snagu 4X SLI, sta ASUS vs EVGA :: Smesmo je pricati o tome sem ako pocinje Srpsko bulaznjenje ovde kome bi se smejao ceo svet :: ASUS vs EVGA, Sta vodeni blokovi, garancija na klokovanje, garancija na menjanje vodenih blokova, 90 days upgrade kada kupis nesto aa za 3 mneseca izadje bolje ti vratis doplatis malo i dobijes novo. Ste up program sta kod koga je to. :: 5 godina garaancije, 10 godina garancije, najskuplji kapacitori, 300% more gold content u CPU socketu, vi nemate sta vise da pricate. :: ASUS su prodavci Second Hand HW sa ovom kancelarijom koja je bruka celog ASUSa :: Stim se sto imam ROG, iskljucio sam ROG logo, skinuo sam ROG GPU-Z i ROG CPU-Z i sve programe koji lice na njih. Wallpaper se menjaju samo EVGA iCORSAIR :: :: Jel ste pricali i brujali prvo EVGA pa DFI pa ASUS. :: Evo vam najaca EVGA u Beogradu za koji dan, ploca na kojoj rade mesecima :: Mislim ona je napravljena da bolje ne moze, ali snaga ploce zavisi od BIOSa ako su takvi delovi vec u njoj onda samo to da se podesi i ljudi iz EVGA kazu da ozbiljno rade na BIOSu da ova ploca bude jos bolja od X58 Classified 3 :: Tunira se BIOS vec dosta dugo da bi sve ispalo kako treba. Umesto da me pljujete bolje da se zahvalite sto takav brand cete moci da kupite u Beogradu. Imate vremena niste morali da zurite, skupljajte kes za malo manje od mesec dana ce ona biti ovde :: Ako ste planirali malu ROG ustekajte jos 100e preko vredi, ovo je platforma za dug period nika ne znate da li ce uleteti druga grafika jeftino na oglasima bas kakvu vi imate sa Maximusom ste u K**** Hvale performanse i cede 1% opterecujuci i rizikujuci a 55 ce pojesti x8SLI, pa onda nemojte ni da klokujete ni nista, kada vam se pokvari x16 vi ne menjajte plocu nego stavite u x8 neka radi. Ali djavola.. :: Ko je kupio Blue Trabant koi serpa plav za 80e manje Sorry. :: Ja bi je prodao i kupio EVGA Z77 FTW. Sem ako nisam ljubitelj plavog kompa :: A ja nisam ja postujem boje mojih favorita, CRNO CORSAIR i CRNO CRVENO EVGA :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA :: ::
:: Sta si se primio matori? :: :: Pozdrav. :: :: Thermaltake Bach Vx :: PSU Chieftec 550W :: ASUS P7P55D :: Intel Core i5 750@3.2 GHz :: Thermaltake MaxOrb II :: Kingston Hyper-x 2x2 GB@1600 Mhz :: MSI GTX560 Ti Twin Frozr II OC :: :: :: Daj smejao bi ti se neko iz inostranstva da vidi ovo. :: :: Sta ASUS vs EVGA, sta ASUS vs EVGA, sta performanse grafike, dizajn, servis, celofan, performanse ploca, classified klasa, FTW klasa, 3d mark 11 rekordi, ploce za punu snagu 4X SLI, sta ASUS vs EVGA :: :: Smesmo je pricati o tome sem ako pocinje Srpsko bulaznjenje ovde kome bi se smejao ceo svet :: :: ASUS vs EVGA, Sta vodeni blokovi, garancija na klokovanje, garancija na menjanje vodenih blokova, 90 days upgrade kada kupis nesto aa za 3 mneseca izadje bolje ti vratis doplatis malo i dobijes novo. Ste up program sta kod koga je to. :: :: 5 godina garaancije, 10 godina garancije, najskuplji kapacitori, 300% more gold content u CPU socketu, vi nemate sta vise da pricate. :: :: ASUS su prodavci Second Hand HW sa ovom kancelarijom koja je bruka celog ASUSa :: :: Stim se sto imam ROG, iskljucio sam ROG logo, skinuo sam ROG GPU-Z i ROG CPU-Z i sve programe koji lice na njih. Wallpaper se menjaju samo EVGA iCORSAIR :: :: :: :: Jel ste pricali i brujali prvo EVGA pa DFI pa ASUS. :: :: Evo vam najaca EVGA u Beogradu za koji dan, ploca na kojoj rade mesecima :: :: Mislim ona je napravljena da bolje ne moze, ali snaga ploce zavisi od BIOSa ako su takvi delovi vec u njoj onda samo to da se podesi i ljudi iz EVGA kazu da ozbiljno rade na BIOSu da ova ploca bude jos bolja od X58 Classified 3 :: :: Tunira se BIOS vec dosta dugo da bi sve ispalo kako treba. Umesto da me pljujete bolje da se zahvalite sto takav brand cete moci da kupite u Beogradu. Imate vremena niste morali da zurite, skupljajte kes za malo manje od mesec dana ce ona biti ovde :: :: Ako ste planirali malu ROG ustekajte jos 100e preko vredi, ovo je platforma za dug period nika ne znate da li ce uleteti druga grafika jeftino na oglasima bas kakvu vi imate sa Maximusom ste u K**** Hvale performanse i cede 1% opterecujuci i rizikujuci a 55 ce pojesti x8SLI, pa onda nemojte ni da klokujete ni nista, kada vam se pokvari x16 vi ne menjajte plocu nego stavite u x8 neka radi. Ali djavola.. :: :: Ko je kupio Blue Trabant koi serpa plav za 80e manje Sorry. :: :: Ja bi je prodao i kupio EVGA Z77 FTW. Sem ako nisam ljubitelj plavog kompa :: :: A ja nisam ja postujem boje mojih favorita, CRNO CORSAIR i CRNO CRVENO EVGA :: :: :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA :: :: :: ::
Naravnoi da moze. Cim sklopim Z77 FTW I 3770k krecem da molim za EVGA GTX580 Classified. Stavljam oglas na EVGA Forum i saljem mail Kingpinu. SSD i H100 cemo kasnije, prvo grafika.
Pre kada se pricalo o Ivby svi su govorili EVGA,M EVGAS zna se ko pravi najbolji HW samo elitni i da najzagrizeniji na to idu, da vam je neko rekao Evo imacete u Beogradu EVGA Z77 FTW najace od EVGA Z77 Top na kojoj se nije stedelo ni na cemu rekli bi da sam lud ili bi vikali Super steklujem pare moj sledeci upgrade Ivy i EVGA ploca, sada ne valja ni EVGA, Lepo je rekao onaj hrvat pa vama Srbima ni besplatne nagradne igre ne valjaju. Valja samo nesto imaginarno u vazduhu zamisljeno sto nema veze sa kvalitetom u svetu. Mi smo ovde na poslednjem, na onome sto nece nestati, na onome sto se nastanca najvise, sto imaa svuda. Kakav kvalitet o cemu pricate. Trebate da cutite i da posecujete stranicu PINa svaki dan i da cekate prodaju ploce da dodjete do svog primerka.
Gde se gase te tvoje EVGA informacije? Idi pa zivi gde oces ako ti je ovo selo, osvesti se.
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@3.2 GHz Thermaltake MaxOrb II Kingston Hyper-x 2x2 GB@1600 Mhz MSI GTX560 Ti Twin Frozr II OC<
:: Naravnoi da moze. Cim sklopim Z77 FTW I 3770k krecem da molim za EVGA GTX580 Classified. Stavljam oglas na EVGA Forum i saljem mail Kingpinu :: SSD i H100 cemo kasnije, prvo grafika :: :: Pre kada se pricalo o Ivby svi su govorili EVGA,M EVGAS zna se ko pravi najbolji HW samo elitni i da najzagrizeniji na to idu, da vam je neko rekao Evo imacete u Beogradu EVGA Z77 FTW najace od EVGA Z77 Top na kojoj se nije stedelo ni na cemu rekli bi da sam lud ili bi vikali Super steklujem pare moj sledeci upgrade Ivy i EVGA ploca, sada ne valja ni EVGA, Lepo je rekao onaj hrvat pa vama Srbima ni besplatne nagradne igre ne valjaju :: Valja samo nesto imaginarno u vazduhu zamisljeno sto nema veze sa kvalitetom u svetu :: Mi smo ovde na poslednjem, na onome sto nece nestati, na onome sto se nastanca najvise, sto imaa svuda. Kakav kvalitet o cemu pricate. Trebate da cutite i da posecujete stranicu PINa svaki dan i da cekate prodaju ploce da dodjete do svog primerka :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA :: ::
Zivecu ovde i napravicemo ekipu koja samo EVGA HW ima dobavlja i klokuje, sastavljena od ljudi koji imaju para za to. Da ovoj deci osvestimo mozak. ASUSov gubitak mora biti 100.000e zbog mene. Mogli su da se isprave da su doneli EVGA GTX580 Classified. Da zaboravim na kriminalni cin koji su uradili. Kada je radnik uradnji rekao da karte nisu nabavljali nego im je ASUS poslao taj primerak. EJJJJJJJJ BREEEEEEE JBT koja zemlja. Katastrofa, kao drogu da kupujem ili pistolje, jos pisu garanciju ljudi, a porez na uvoz, a papiri za uvoz karte. Pa nema prodat besplatni test sample musteriji koja je trazila novo. ASUS Reality.
ja nemam para ali ocu da ucestvujem kao clan sa velikom podrskom.. u stvari mozda i budem imao kroz 6 meseci..
:: Zivecu ovde i napravicemo ekipu koja samo EVGA HW ima dobavlja i klokuje, sastavljena od ljudi koji imaju para za to. :: Da ovoj deci osvestimo mozak. :: ASUSov gubitak mora biti 100.000e zbog mene. :: Mogli su da se isprave da su doneli EVGA GTX580 Classified. Da zaboravim na kriminalni cin koji su uradili. Kada je radnik uradnji rekao da karte nisu nabavljali nego im je ASUS poslao taj primerak. EJJJJJJJJ BREEEEEEE JBT koja zemlja. Katastrofa, kao drogu da kupujem ili pistolje, jos pisu garanciju ljudi, a porez na uvoz, a papiri za uvoz karte :: Pa nema prodat besplatni test sample musteriji koja je trazila novo :: ASUS Reality. :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA :: ::
Pa imas rezervni panel da kupis posebno. Jel ste videli za koliko su nestali Obsidian 650D kod nas. Ja sam imao tada Case vec oko 4-5 meseci. Za 5 dana svi su prodati do zadnjeg.
ma gde da se mlatim to da porucujem, nema sanse, niti mi se isplati a ni ne interesuje me, ne volim providna kucista ni stranice i to je to.. znam kad su stigli prvi 800D, odmah u roku od nedelju dana su rezervisani svih 5! popizdeo sam.. i nisu ih vise uvozili ne znam iz kog razloga.. jedva sam se dokopao.. ali jako su trazeni ovde, neko moze da zaradi brdo para, cudi me da se nisu iscimali da poruce, valjda im neko diktira cene pa ne mogu, mislim lupam otkud znam
:: Pa imas rezervni panel da kupis posebno :: Jel ste videli za koliko su nestali Obsidian 650D kod nas :: Ja sam imao tada Case vec oko 4-5 meseci. Za 5 dana svi su prodati do zadnjeg :: :: :: :: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA :: ::
E sad kad si pomenuo primetio sam i ja da evga ima bolji celofan, a tu i tamo i stiropor, znaci asus-ov celofan ne moze ni da prismrdi evga, licno sam testirao cuvenom babinom shivacom iglom i kroz asus prolazi kao kroz sir, a za evga sam morao i naprstak da stavim jer to tako deflektuje da sam mogao i da poginem da ne bese naprstka. Tako da to za celofan ti je na mestu, priznajem!
Zaboravljate da EVGA stavlja kvalitetnije logoe na kartice što je čini boljom od konkurencije, i samim tim bržom i kvalitetnijom. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
da, protok vazduha kad protice pored fat-ova, odredjena koncentracija se zadrzava zahvaljujuci ispupcenim slovima sto pospesuje efikasnijem hladjenju..
:: Zaboravljate da EVGA stavlja kvalitetnije logoe na kartice što je čini boljom od konkurencije, i samim tim bržom i kvalitetnijom :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Od sada u svim evga pakovanjima se dobija i sledeci predmet radi zastite korisnika od povrede pri otvaranju kvalitetnih evga kutija i skidanje jos kvalitetnijeg celofana: http://i48.tinypic.com/34nr3me.jpg
Bio ovde jedan takav zalađeni, mislim da se zvao Vlada...
P.S. Pa mora go*no u deblji celofan da se ne oseti da...
WOT Nick: Vaske
:: Od sada u svim evga pakovanjima se dobija i sledeci predmet radi zastite korisnika od povrede pri otvaranju kvalitetnih evga kutija i skidanje jos kvalitetnijeg celofana: http://i48.tinypic.com/34nr3me.jp :: :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.