Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
MSI GTX680 Twin Frozr III OC Review
STRANA 1 OD 2  
Bobi4ever MSI GTX680 Twin Frozr III OC Review 02.06.2012. 15:33 T46025

status: user
broj poruka: 4879
http://tinyurl.com/bm4q7hn

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladats @Bobi 02.06.2012. 16:41 #421607

broj poruka: 4537
Testirano na ASUS ploci,zato su rezovi 15% podbacili u odnosu na EvGA FTW Z77.
Razocaran sam.
Ipak je Wlada u pravu......

drum Re: MSI GTX680 Twin Frozr III OC Review 02.06.2012. 17:18 #421610

broj poruka: 1301

Šta si i ti sad pozeleneo?

:: http://tinyurl.com/bm4q7h
::
Zdebeli 02.06.2012. 17:30 #421611

broj poruka: 1383
Ma sta se lozite, sve bre to 580 clasified odere, jel zna se evga dobija iz sredine vafera!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladats @drum 02.06.2012. 17:42 #421612

Nisam ni zelen ni crven,samo se zezam....

drum Re: @drum 02.06.2012. 17:50 #421613

broj poruka: 1301
Za tebe znam da si nesvrstan,nego pit`o sam Džekia...

:: Nisam ni zelen ni crven,samo se zezam...
:: ________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/AS5c
Dejzan EVGA 02.06.2012. 18:08 #421615

broj poruka: 3730
Sta to moje oci vide u srbistanu se hvali EVGA a pljuje ASusS? Kad sam pre nekoliko meseci reko da su frme asus i gigabajt precenjeni a da je EVGA izmislila kvalitet bilo je ma kakvi asus 3 godine garancije ovo ono :) E moji saborci ...Dobro jos da prihvatite Leadetk Zotac Palit i SAphir XFX i bice vama mnogo bolje a garancija ? to pitajtet amere sto ne uzimaju asus i pre uzmu evga :) do duse evga sad daje malo jacu garanciju(bespotrebno ) uzdravlje braco EVGA FOR LIFE

AMD 965 X4 3.8 Ghz
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power
HD 6870 Sappiher
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470
LOGITECH G400

Snoopy- Re: MSI GTX680 Twin Frozr III OC Review 02.06.2012. 20:42 #421627

broj poruka: 6083
Sve to lepo, nego ne javi dal si zvao asus call centar? To ti minut i po posla

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: http://tinyurl.com/bm4q7h
mixer93 Re: 02.06.2012. 20:45 #421628

broj poruka: 4187
Pa sta ako je postavio temu u vezi NVIDIA? :P To ne znaci da je odmah zelen...

Classified ... 02.06.2012. 20:49 #421629

broj poruka: 728
Koja bre EVGA Z77 FTW ploce nema jos jel ste svesni toga, ne prodaje se jos.
Ti si govorio ljudima o EVGA a oni pricali o ASUS garanciju zato sto nisu hteli da izveste da je EVGA promenila na 3 god. Srbija nije iskrena zemlja. Zna se da je EVGA najbolja a ovde se redjaju gluposti, na kraju su mi rekli Sta hoces da kazes da je Classified bolje od same NVIDIA referentne karte. Pa Classified ima 1500 poena vise od nje na stock klokovima. Ljudi koji testiraju su zgrozeni bili.
Ali redjaju se ovde neistine razne sto velicaju ponudu a srozavaju pravi kvalitet jel onda pare uzimaju stranci. Prave patriote narod svoj varaju.
Kada bi vam Daum birao HW i kartu za 1300e mogli bi kada dodjete kuci da se ubijete samo kada bi videli sta ste mogli imati a sta je sakriveno i NIKADA POMENUTO OVDE.
Opravdanje ASUS bolji, ali ovo su vec apsurdi onda.

imarkovic Re: ... 02.06.2012. 20:54 #421631

broj poruka: 19012
mhm, svesni smo
http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=151-IB-E699-KR&family=Motherboard%20Family&sw=5

:: Koja bre EVGA Z77 FTW ploce nema jos jel ste svesni toga, ne prodaje se jos
:: Ti si govorio ljudima o EVGA a oni pricali o ASUS garanciju zato sto nisu hteli da izveste da je EVGA promenila na 3 god. Srbija nije iskrena zemlja. Zna se da je EVGA najbolja a ovde se redjaju gluposti, na kraju su mi rekli Sta hoces da kazes da je Classified bolje od same NVIDIA referentne karte. Pa Classified ima 1500 poena vise od nje na stock klokovima. Ljudi koji testiraju su zgrozeni bili
:: Ali redjaju se ovde neistine razne sto velicaju ponudu a srozavaju pravi kvalitet jel onda pare uzimaju stranci. Prave patriote narod svoj varaju
Daum Re: EVGA 02.06.2012. 21:06 #421635

broj poruka: 12796
Ne pratiš forum, ovo je bio kompletni sarkazam na račun jednog Klingonca koji se drogira.

Inače, nećemo da se lažemo, zna se koja ploča je bog i batina: http://goo.gl/y5fBv

Nema tu mesta za EVGA, slabija naponska, nekompletnije pakovanje, nepostojeća važeća garancija u svetu, itd...

:: Sta to moje oci vide u srbistanu se hvali EVGA a pljuje ASusS? Kad sam pre nekoliko meseci reko da su frme asus i gigabajt precenjeni a da je EVGA izmislila kvalitet bilo je ma kakvi asus 3 godine garancije ovo ono :) E moji saborci ...Dobro jos da prihvatite Leadetk Zotac Palit i SAphir XFX i bice vama mnogo bolje a garancija ? to pitajtet amere sto ne uzimaju asus i pre uzmu evga :) do duse evga sad daje malo jacu garanciju(bespotrebno ) uzdravlje braco EVGA FOR LIFE
:: AMD 965 X4 3.8 Gh
:: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
:: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe
:: HD 6870 Sappiher
:: LC Power Arkangel 850 W
:: Samsung SyncMaster P247
:: LOGITECH G40
DmasteRNo1 Ej, mojne vređate Klingonce 02.06.2012. 21:09 #421636

broj poruka: 6102
Wlada je Klionac, a to je potpuno druga vrsta vanZemunca.

http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jpg

Zdebeli Re: Re: ... 02.06.2012. 21:17 #421637

broj poruka: 1383
A jbg, nisu mu poslali mejl ovi iz evga, a lepo im je rekao da ga obaveste cim pocne prodaja!

:: mhm, svesni sm
:: http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=151-IB-E699-KR&family=Motherboard%20Family&sw=
:: :: Koja bre EVGA Z77 FTW ploce nema jos jel ste svesni toga, ne prodaje se jos
:: :: Ti si govorio ljudima o EVGA a oni pricali o ASUS garanciju zato sto nisu hteli da izveste da je EVGA promenila na 3 god. Srbija nije iskrena zemlja. Zna se da je EVGA najbolja a ovde se redjaju gluposti, na kraju su mi rekli Sta hoces da kazes da je Classified bolje od same NVIDIA referentne karte. Pa Classified ima 1500 poena vise od nje na stock klokovima. Ljudi koji testiraju su zgrozeni bili
:: :: Ali redjaju se ovde neistine razne sto velicaju ponudu a srozavaju pravi kvalitet jel onda pare uzimaju stranci. Prave patriote narod svoj varaju
:: ::
:: ::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Classified ... 02.06.2012. 21:18 #421638

imarkovicu jel mozes da mi objasnis sta znaci taj link pre nego ti po 10 put od juce dam objasnjenje na nesto i ispadne da sam ja u pravu a ti zacutis i dodjes sa drugom gluposti.
Da li ti to mislis da ta ploca se prodaje posto stoji cena???
To stoji tu vec mesec dana. Svi imamo pre-order da nas obavesti kada krece prodaja.
A sada malo utisaka sa foruma...

They planned all along to push the release date to june 5th...

...I happen to know this isn`t true and your statements are really based on nothing more than conjecture. Believe me when I say, the delay is nothing more than having the customers satisfaction in the FINISHED product in mind...

i tako dalje i tako dalje.

PLOCA JOS NIJE POCELA DA SE PRODAJE. VISE I NECU DA IDEM TAMO 3 PUTA DNEVNO DA CITAM POSTOVE BESNIH LJUDE KOJI STISKAJU PO F5 DUGME SA CREDITNIM KARTAMA U RUCI DA VIDE DA LI JE DAT SIGNAL KONACNO.

STO SE MENE TICE MOZE DA BUDE I 1 JULA IONAKO IVY NIJE NI IZASAO.
NEMA GA DOK NEMA PLOCA. PA DA KADA JE IZASAO IVY I Z77 FTW. JA NISAM CUO ZA TO. NITI PLOCA ZA IVY SE JOS NE PRODAJE. CIM BUDEM MOGAO DA KUPIM PLOCU ZA IVY KUPUJEM I NJEGA ALI PLOCE SE JOS NE PRODAJU. MISLI PRODAJU SE NEKE ZA KOJE JA NEMAM PARE JEDINO ZA OVU Z77 FTW SAM SKUPIO I OD NJE SE NE ODVAJAM.

Nije to mail nesrece to je automatski povratni kao kada ploca moze da se kupi.
U cenu buljimo svi vec mesec dana.
Daum ... 02.06.2012. 21:19 #421639

Bacite pogled na komentare: http://goo.gl/BRtEW

Klionac kaže da ova tastatura vam daje prednost ako vam je framerate manji za 5 FPSa.

Šta je tom klioncu u glavi...
Classified ... 02.06.2012. 21:22 #421640

JEBIGA NISU GA OBAVESTILI TJTJTJTJTJ IBAVESTTTTTLIIIIII

Sta primecujete na slici Taiwan tuljani.

http://i.imgur.com/6r9iU.jpg

Ali nemojte sada da cutite, neeee recite.
Tako sam trebao da pustim da se jos koja budala naredja i da ne proveri da ploca se ne prodaje pa onda ujutru da okacim.
Daum ... 02.06.2012. 21:23 #421641

Ne valja to ništa, silikon bez dobrih komponenti i nedovoljno dobrog retail paketa. Vrednost 0

Classified ... 02.06.2012. 21:25 #421642

Gde je korpica tuljani???
Ne obavestava EVGA nego automat kada se pojavi korpica, ljudi spavaju na ovoj strani sa kreditnom u rukama i tipkaju F5 da li se pojavila korpica.
Sa vama je dosadno polemisati to se uvek zavrsi skretaanjem teme na vredjanje posle gubitka argumenata ili budalastinama kao kada dete navija za duplo slabiji tim pa bez obzira na to prica da je bolji pa onda kada mu das argumente on se izgubi od besa.

Moja je prednost sto normalne civilizacije preziru Srbe i onda kada shvate da ja imam problem sa nekim brandovima ovde koji drze monopol onda posto imaju iskustva dosta jos mi i pricaju sta rade pojedini brandovi na takvim trzistima, ali vi toga niste svesni uopste. Kazem samo jadni ovi koga vi potapsete da je dobro izabrao.

Ajde da uradite korisno nesto pa cu vam dati da prvi vidite klip gde sam se isorao na CH4F i zapalio je. Taj video mora imati 100.000 gledanja to mi je cilj i objasnjenje ispod o mogucnosti bezcelofanskog branda. Da prvi stavite like.

Od sada dezuranje u smenama na EVGA sajtu kada se pojavi korpica. Prvi imarkovic, drugi daum, pa na smenu. U stvari imarkovic je vec prodaje u snovima. Vec je krenuo shipping video cenu ploce.
A kako bi postavio temu pre 3 nedelje cenu da nije stajala tu. Vrabac mi rekao.

Da ako ja spavam da znam kada krene prodaja da obavestim PIN i da cekam PIN ili Alternate.de zavisno kome vise trebaju pare.

imarkovic Re: ... 02.06.2012. 21:38 #421644

dal je moguce da pored ovog extreeme IV uopste i neko gleda eVGA.. ne kapiram.. koga bre zabole za eVGA i Classified pored ovog monstruma od ploce.. budi bar malo pametniji i uzmi asus a graficku eVGA kad ti je toliko zapelo covece boziji

:: JEBIGA NISU GA OBAVESTILI TJTJTJTJTJ IBAVESTTTTTLIIIII
:: Sta primecujete na slici Taiwan tuljani
:: http://i.imgur.com/6r9iU.jp
:: Ali nemojte sada da cutite, neeee recite
:: Tako sam trebao da pustim da se jos koja budala naredja i da ne proveri da ploca se ne prodaje pa onda ujutru da okacim.
Classified ... 02.06.2012. 21:42 #421647

EVGA-CORSAIR BUILD. DABOGDA MI MAJKA DOBILA RAK KOSTIJU AKO DAM 10E ASUSU.
JEL TO DOVOLJNO.

DABOGDA JA DOBIO RAK TESTISA AKO KUPIM ASUS PLOCU.
DABOGDA DOBIO RAK GRLA AKO KUPIM ASUS GRAFICKU.

DA LI STE SVESNI DA ZELIM 100.000 PREGLEDA KAKO PALIM CROSSHAIR 4 I KAKO 100.000 LJUDI CITA KOJE SU MOGUCNOSTI SA ASUS OTPAKOVANIM HW.
ZELIM DA U GLAVAM ZAMISLITE KAKO CE TO UTICATI NA NJIH, PAR HILJADA MANJE.
CISTO NEKE DECE KOJA SAMO TO PROCITAJU NECE NI DA KOMENTARISU NEGO CE DA ISPRICAJU NEKOME I DA KUPE EVGA JEL JE ONA ZAPAKOVANA.

Malo ste se prepracunali odavno sam naucio sta je maticna ploca i sta se gleda i sta se ceni. A ti od plastike ne mozes da kazes da je metal jel je lepo uradjena. Niti od obicnih kapacitora da su oni koje EVGA Z77 FTW ima oko CPUa, niti mogu da iskrivim odvratni konektor koji mi pravi sleeve polukrug kao vodoskok da me to izludjuje. Niti mogu da stavim 300% gold content u CPU, niti PLX bridge chip, niti 2x16 SLI.
I nosite se sa ponudama da to ne vidim. To deci mozete pricati uzmi a zasto pa eto zato zato sto mi Srbi mislimo tako.
vladats .... 02.06.2012. 21:47 #421650

Classified ... 02.06.2012. 21:51 #421651

NEMOJTE DA SE GROZITE NISTA OVDE SAM REKAO AKO I JA SVOJU MAJKU I SEBE VOLIM JEDNOSTAVNO NISAM MOGAO DRUGACIJE DA VAM OBJASNIM KOLIKO NEMA SANSE NE DA KUPIM NEGO DA POPUNIM NAGRADNU IGRU TIH PIZDI.
POSLE VIDEA ASUS NA TAIWANU CE VIDETI ONU SLIKU DIRECTCU II KAKVU SAM DOBIO TAKO DA CE ZNATI I GDE SAM I KOJA JE KANCELARIJA POSLALA TU GRAFICKU.
6 MESECI MI NISU OD 10 TOP GRAFICKIH U SRBIJI MOGLI NACI ISPRAVNU REFURBISHED ZOHARI BEZ KONTROLE KVALITETA. REKAO SAM KADA ZAVRSIM SA NJIMA ZAZALICE STO SAM KUPIO TU KARTU I AKO SU MI VRATILI PARE. TJ ZAZALICE KAKVU SU MI DALI ALI TAJ KOJI JE TO URADIO SJEBAO JE TOLIKO FINANSISKI ASUS DA STAN SVOJ PRODA NE BI TO MOGAO DA OTPLATI A TO CE ZNATI ASUS NA TAIWANU. DA NEKE NJEGOVE KANCELARIJE PRODAJU OTPAKOVANE TEST SAMPLOVE NE PREKO OGLASA NEGO U PRODAVNICI KAO NOVE.

POSLE SVIH PRICA SVEGA STO SAM CUO DA 100 DEO OD TOGA JE DOVOLJAN DA NE DAJEM PARE TAKVIM DJUBRADIMA KAO ASUS NEKO MI OCAJNICKI ONAKO KAO ZADNJIM POKUSAJEM DA GA NEKO MOLI DA MI KAZE DA KUPIM ASUS. NIKADA.
VIDELI BI STA BI BILO DA IMAM NOVU. KRSTILI BI SE STA BI GLEDALI.

DA PONOVIM AKO IKADA KUPIM ASUS, ASROCK, GIGABYTE, MSI SAPPHIRE DA BOGDA MI CELA FAMILIJA POMRLA.
NEMA RALOGA DA SE TO DESI JEL SU SANSE DA UZMEM TAKO NESTO RAVNE 0. KAO DA MI NEKO KAZE DA CU DA KUPIM KONTEJNER ISTO TAKO.

Mnogo je vama Srbima u glavama da li je moguce, da li je moguce da ceo svet misli da niste normalni. Moguce je jako je moguce. Da sve sto vidimo ovde od HW svu ovu ponudu Srbi bolje nisu zasluzili. U neku ruku kada pogledam zamislite da sada svi krenu da kupuju Z77 FTW, pa meni ne bi bilo zanimljivo tako. Ja vise volim vi ASUS ja EVGA.
Tako treba da bude.
imarkovic Re: ... 02.06.2012. 22:38 #421658

Wlado, ajde odgovori kada te neko pita, ne budi nekulturan, koje si nacionalnosti kada pricas o srbima u trecem licu???

:: NEMOJTE DA SE GROZITE NISTA OVDE SAM REKAO AKO I JA SVOJU MAJKU I SEBE VOLIM JEDNOSTAVNO NISAM MOGAO DRUGACIJE DA VAM OBJASNIM KOLIKO NEMA SANSE NE DA KUPIM NEGO DA POPUNIM NAGRADNU IGRU TIH PIZDI
:: POSLE VIDEA ASUS NA TAIWANU CE VIDETI OreceNU SLIKU DIRECTCU II KAKVU SAM DOBIO TAKO DA CE ZNATI I GDE SAM I KOJA JE KANCELARIJA POSLALA TU GRAFICKU
:: 6 MESECI MI NISU OD 10 TOP GRAFICKIH U SRBIJI MOGLI NACI ISPRAVNU REFURBISHED ZOHARI BEZ KONTROLE KVALITETA. REKAO SAM KADA ZAVRSIM SA NJIMA ZAZALICE STO SAM KUPIO TU KARTU I AKO SU MI VRATILI PARE. TJ ZAZALICE KAKVU SU MI DALI ALI TAJ KOJI JE TO URADIO SJEBAO JE TOLIKO FINANSISKI ASUS DA STAN SVOJ PRODA NE BI TO MOGAO DA OTPLATI A TO CE ZNATI ASUS NA TAIWANU. DA NEKE NJEGOVE KANCELARIJE PRODAJU OTPAKOVANE TEST SAMPLOVE NE PREKO OGLASA NEGO U PRODAVNICI KAO NOVE
:: POSLE SVIH PRICA SVEGA STO SAM CUO DA 100 DEO OD TOGA JE DOVOLJAN DA NE DAJEM PARE TAKVIM DJUBRADIMA KAO ASUS NEKO MI OCAJNICKI ONAKO KAO ZADNJIM POKUSAJEM DA GA NEKO MOLI DA MI KAZE DA KUPIM ASUS. NIKADA
:: VIDELI BI STA BI BILO DA IMAM NOVU. KRSTILI BI SE STA BI GLEDALI
:: DA PONOVIM AKO IKADA KUPIM ASUS, ASROCK, GIGABYTE, MSI SAPPHIRE DA BOGDA MI CELA FAMILIJA POMRLA.
:: NEMA RALOGA DA SE TO DESI JEL SU SANSE DA UZMEM TAKO NESTO RAVNE 0. KAO DA MI NEKO KAZE DA CU DA KUPIM KONTEJNER ISTO TAKO
:: Mnogo je vama Srbima u glavama da li je moguce, da li je moguce da ceo svet misli da niste normalni. Moguce je jako je moguce. Da sve sto vidimo ovde od HW svu ovu ponudu Srbi bolje nisu zasluzili. U neku ruku kada pogledam zamislite da sada svi krenu da kupuju Z77 FTW, pa meni ne bi bilo zanimljivo tako. Ja vise volim vi ASUS ja EVGA.
:: Tako treba da bude.
Blueberry nisam doktor, ali... 02.06.2012. 23:34 #421661

broj poruka: 1272
I meni smeta klima u kojoj se gotovo klerofasisticki velica ASUS u ovoj zemlji, ali imam prosto pitanje:

U cemu je EVGA pomenuta ploca bolja od konkretno pljuvanog ASUS-a?

Ne videh argumente nigde...

A pricati da ASUS ne pravi kvalitetne proizvode je u najmanju ruku neumesno.

Da ne idem offtopic, neko je pomenuo Zotac: svaka cast sto se neko setio da to pomene, jer, evo karte koja tuce TwinFrozerku ko Sinisa Mihajlovic caletovu kapiju:

http://www.zotac.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images-SRW.tpl-VGA-600&product_id=452&category_id=158&option=com_virtuemart&Itemid=100281&lang=en&vmcchk=1&Itemid=100281

Daum Re: ... 02.06.2012. 23:50 #421662

Eh, pališ Crosshair IV od 100 evra, da te vidim kako pališ NAJBOLJU PLOČU U UNIVERZUMU - ASUS RAMPAGE EXTREME IV

:: EVGA-CORSAIR BUILD. DABOGDA MI MAJKA DOBILA RAK KOSTIJU AKO DAM 10E ASUSU
:: JEL TO DOVOLJNO
:: DABOGDA JA DOBIO RAK TESTISA AKO KUPIM ASUS PLOCU
:: DABOGDA DOBIO RAK GRLA AKO KUPIM ASUS GRAFICKU
:: DA LI STE SVESNI DA ZELIM 100.000 PREGLEDA KAKO PALIM CROSSHAIR 4 I KAKO 100.000 LJUDI CITA KOJE SU MOGUCNOSTI SA ASUS OTPAKOVANIM HW.
:: ZELIM DA U GLAVAM ZAMISLITE KAKO CE TO UTICATI NA NJIH, PAR HILJADA MANJE
:: CISTO NEKE DECE KOJA SAMO TO PROCITAJU NECE NI DA KOMENTARISU NEGO CE DA ISPRICAJU NEKOME I DA KUPE EVGA JEL JE ONA ZAPAKOVANA
:: Malo ste se prepracunali odavno sam naucio sta je maticna ploca i sta se gleda i sta se ceni. A ti od plastike ne mozes da kazes da je metal jel je lepo uradjena. Niti od obicnih kapacitora da su oni koje EVGA Z77 FTW ima oko CPUa, niti mogu da iskrivim odvratni konektor koji mi pravi sleeve polukrug kao vodoskok da me to izludjuje. Niti mogu da stavim 300% gold content u CPU, niti PLX bridge chip, niti 2x16 SLI
:: I nosite se sa ponudama da to ne vidim. To deci mozete pricati uzmi a zasto pa eto zato zato sto mi Srbi mislimo tako.
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs