Ne uspeva mi da instaliram CCC na Win 7 32bit. Treba mi CCC da bi tv koristio kao sekundarni monitor. Probao sam iz safe mode da obrishem driver cleanerom sve od Ati-ja, posle udjem u Win7, sve se instalira, drajver,..., CCC se pojavi kao instaliran ali nece da se pokrene. Probao vishe puta i ne znam kako dalje. Ima li neko od forumasha reshenje a da nije kupovina nVidia kartice?
:: Ne uspeva mi da instaliram CCC na Win 7 32bit. Treba mi CCC da bi tv koristio kao sekundarni monitor :: Probao sam iz safe mode da obrishem driver cleanerom sve od Ati-ja, posle udjem u Win7, sve se instalira, drajver,..., CCC se pojavi kao instaliran ali nece da se pokrene :: Probao vishe puta i ne znam kako dalje :: Ima li neko od forumasha reshenje a da nije kupovina nVidia kartice ::
A mene su lokalni crveni zaludjenici prozivali kako `ne znam da instaliram drivere pa mi zato ne rade` kad ono vidi čuda, opet problemi sa ATI driverima.
Ja sam morao da reinstaliram sistem zbog identičnog problema, nije bilo teorije da mi detektuje instalacija grafiku. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Ne uspeva mi da instaliram CCC na Win 7 32bit. Treba mi CCC da bi tv koristio kao sekundarni monitor :: Probao sam iz safe mode da obrishem driver cleanerom sve od Ati-ja, posle udjem u Win7, sve se instalira, drajver,..., CCC se pojavi kao instaliran ali nece da se pokrene :: Probao vishe puta i ne znam kako dalje :: Ima li neko od forumasha reshenje a da nije kupovina nVidia kartice ::
ali ja sam na primer instalirao i koristio svaku verziju Katalista koja se pojavila, čak i neke privju i čuvene A, B, C i D verzije i retko kada sam imao bilo kakvih problema. Možda se koji put i desilo da CCC neće da radi, ali to ne mogu da potvrdim pošto ga ne koristim, već za čačkanje mečki oko grafičke koristim ATT. CCC instaliram samo reda radi.
ja bih tu isao na najlaksu varijantu i instalirao xp, ma koliko on bio mator..
:: imarkovic - grafika je integrisana HD 3100 chip RS780 :: :: Danijelk - negde sam prochitao da microsoft client pravi probleme, kod mene je v.4 :: :: DmasteRNo1 - ATT, mislish na atitool ili shta je vec to? Moze li sa time da se podesi tv kao monitor :: :: :: :: ::
I ja bih, ali dugo koristim win 7 i ne bih se vracao na XP.
:: ja bih tu isao na najlaksu varijantu i instalirao xp, ma koliko on bio mator. :: :: :: :: imarkovic - grafika je integrisana HD 3100 chip RS780 :: :: :: :: Danijelk - negde sam prochitao da microsoft client pravi probleme, kod mene je v.4 :: :: :: :: DmasteRNo1 - ATT, mislish na atitool ili shta je vec to? Moze li sa time da se podesi tv kao monitor :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Jbg, isto sam tako i ja rešio problem, a kasnije sam se zaštitio od njega tako što sam prodao to crveno djubre. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Reinstalirao win 7 i instalirao sve shto ide uz catalyst suite. :: Problem reshen. : :: :: :: :: sta, i dalje imas problem :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.