Skoro sam uzeo ovu kartu, imam plocu MSI K7N2 Delta L, HDD 160 Gb ata, Bartona 3200+ i napajanje LC Power LC6550GP verzija 2.0 i non stop mi izlazi neko upozorenje da zbog nedovoljne kolicine struje koju grafika dobija, mora da joj se smanji radni takt jezgra sa 450 na 350 Mhz.
Da li je moguce da ovo napajanje ne moze da podrzi ovu kartu na ovoj bednoj konfiguraciji?
Ne mogu bas da se setim precizno ali da taj Barton nije malo slab za tu kartu? On solidno gura 9600 Pro kartice ali neke jace nisu bas pozeljne.. 6800GS je brza karta od 6600GT ,cisto da znas da napravis paralelu..
Probaj ti tu kartu jos negde,i probaj na drugom napajanju mada mislim da nije do napajanja!
Ta poruka obicno izadje kad ne zakacis konektor za dodatno napajanje.. Mozda nemas dobar kontakt na karti..Ko zna mozda je i do karte a vala i matora je..
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Ne mogu bas da se setim precizno ali da taj Barton nije malo slab za tu kartu :: On solidno gura 9600 Pro kartice ali neke jace nisu bas pozeljne. :: 6800GS je brza karta od 6600GT ,cisto da znas da napravis paralelu. :: :: Probaj ti tu kartu jos negde,i probaj na drugom napajanju mada mislim da nije do napajanja ::
Dual core masini i isto se desava, opet ovaj nvidiin softver koji ide uz instalaciju drajvera, prijavljuje da grafika ne dobija dovoljno struje i automatski smanjuje takt jezgra na 350 MHz, Interesantno je da grakika radi na 450 MHz do dizanja welcome screena.Je i vetilator se cuje jace, a onda se utisa i dobijem onu poruku.
Koja ti je to karta, jel 6800GS, ili 6800GS Golden Sample? Ako je prva, i treba da radi na 350mnz, ako je druga onda na 450mhz. Cini mi se da je neko fleshovao 6800GS sa `Golden Sample` bios-om, video da ne prolaze klokovi, pa se otarasio karte...
:: Skoro sam uzeo ovu kartu, imam plocu MSI K7N2 Delta L, HDD 160 Gb ata, Bartona 3200+ i napajanje LC Power LC6550GP verzija 2.0 i non stop mi izlazi neko upozorenje da zbog nedovoljne kolicine struje koju grafika dobija, mora da joj se smanji radni takt jezgra sa 450 na 350 Mhz :: :: Da li je moguce da ovo napajanje ne moze da podrzi ovu kartu na ovoj bednoj konfiguraciji :: :: Hvala ::
Broj postavljenih tema: 60375. Broj poslatih odgovora: 647182. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.