koju bi ste mi graficku preporucili da uzmem za ovu moju staru plocu, da ima dobar TV out, nije mi bitna za igrice? Mislim na polovnu, jer ne verujem da ima vise novih za mene :) i vise volim nVidiu .)) i jos, AGP na ploci je 4X
kupio sam sapphire radeon9600pro 128MB... ali ne mogu da instaliram drajvere... ona radi(trenutno je koristim) , ali jako lose, i u displayu nema nista tamo gde treba da pise koja je graficka...ovako... ubacim CD, pokrenem instalaciju, krene instalcija, nadje drajere, pise 9600series, ali nece da ih `zapamti` ....!!! Sta da radim? chipset je ALI M1535D+(valjda je to oznaka :) )
e neso, neso ne znam kako si uopste uspeo da je uguras u agp slot.ta karta radi na 0.8V.uskoro ce biti gori vatra.trebao si da proveris na kom naponu ti radi agp.nadam se da gresim. pozdrav fetus
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.