Dotična grafika ima dva 8-pinska konektora za dodatno napajanje. Hoće li raditi ako su ubace dva 6-pinska kabla na postojeće konektore pošto napajanje nema 8-pin kabl ili moram da nabavim adaptere?
Mozda ako ubacis jedan osmopinski i jedan sestopinski baci sliku, ali siguran sam da neces ni tada moci da se igras.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Dotična grafika ima dva 8-pinska konektora za dodatno napajanje. Hoće li raditi ako su ubace dva 6-pinska kabla na postojeće konektore pošto napajanje nema 8-pin kabl ili moram da nabavim adaptere ::
... vezano za napajanja: ako na napajanju nema priključaka koje grafulja traži (kao ovde tih 2×8) onda to napajanje i nije za tu grafičku. Naravno, ovo je veoma grubo ali često i prečesto tačno. Adapterima ćeš rešiti problem da ju pokreneš, ali ne i rizik da nešto rikne.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: ... vezano za napajanja: ako na napajanju nema priključaka koje grafulja traži (kao ovde tih 2×8) onda to napajanje i nije za tu grafičku :: Naravno, ovo je veoma grubo ali često i prečesto tačno. Adapterima ćeš rešiti problem da ju pokreneš, ali ne i rizik da nešto rikne :: :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
Neka napajnja koja su recimo oko 70e imaju samo jedan ili eventualno dva x6 konektora ali bez problema mogu da guraju grafike koje traze 2 x6 konektore.
ja sam terao gtx 470 na napajanju od 30e lc power 600w H, kao privremeno pa se oduzilo...
a realno napajanja od 50e je dovoljno za taj gtx 470
ja bih nabavio celo drugo napajanje, ne bih se zezao uopste sa adapterima, napravices Hiroshimu
:: Dotična grafika ima dva 8-pinska konektora za dodatno napajanje. Hoće li raditi ako su ubace dva 6-pinska kabla na postojeće konektore pošto napajanje nema 8-pin kabl ili moram da nabavim adaptere ::
Nije problem adapter, neka napajanja koja su solidno kvalitetna od recimo 70e do 100e, imaju npr. jedan x6 konektor ili jedan x8 a uz graficku dobijes standardno taj adapter x6 na x8 ili molex na x6 ili x8, bitno je koliku realnu snagu ima to napajanje.
A samo da ubada po dva x6 u x8 moze sranje da napravi, to se slazemo.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.