Pa nije bas malo bolja od integruse ali naravno nista posebno,
kazi ti nama sta ti planiras da radis sa njom konkretno na kojem monitoru rezoluciji sa kojim procesorom, pa da probamo da predlozimo nesto optimalno a da se uglavi ako moze u budzet.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
a bre, rekoh da je BOLJA od integruse, ali ne dovoljno dobra da opravda razliku u ceni do krstene karte. dakle integrusa=0eur, 5550=35eur, nesto pristojno polovno= 50-60eur ___________________________________________________ http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg/
Cpu- amd 7850 Mb- msi K9N6PGM2-V2 ram 2 gb psu - 550w spire imam trenutno 9500 gt asus 512/128 ddr2 , za ono sto igram css, l4d2 ,fifu je ok al nove igre nema sanse. Treba mi nesto da moze da pokrene novije igre na 19 monitoru, a cena do 50evra. Mislim da od ove karte nema bolje u ovom cenovnom rangu?
Cpu- amd 7850 Mb- msi K9N6PGM2-V2 ram 2 gb psu - 550w spire imam trenutno 9500 gt asus 512/128 ddr2 , za ono sto igram css, l4d2 ,fifu je ok al nove igre nema sanse. Treba mi nesto da moze da pokrene novije igre na 19 monitoru, a cena do 50evra. Mislim da od ove karte nema bolje u ovom cenovnom rangu?
To je sasvim ok kartica, ukoliko se igra na 1280x1024 i nece da gura sve na high.
Bolja je mnogo, mnogo od integrisane.
U rangu sa 3850/9600gt.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: a bre, rekoh da je BOLJA od integruse, ali ne dovoljno dobra da opravda razliku u ceni do krstene karte. dakle integrusa=0eur, 5550=35eur, nesto pristojno polovno= 50-60eur :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: ::
Prvi utisak fenomenalan. Necujna, hladna i tera sve sto sam probao. Fps u Css-u sa 120-140 skocio na 250-299. Pokrenula Betmena AA, gta, cod nema trzanja i cimanja , seckanja. Wei kartice sa amd 7850 je 6.9 aero 6.9 gaming tako da za 3500 din sa 2 godine garancije definitivno best bay kartica. iskreno se nadam da ce iskoreniti prepecene 8800gt i slicne 5 godina stare kartice sa trzista.
A sto se zahebo? Uzeo covek odlicnu kartu sa DDR5 memorijom za jako mali novac, nova, garancija...Moze skoro sve pristojno da odigra s njom. Kao da nema milion odlicnih igara, ne mora da igra Crysis2 metro i sl. na max. Naravno da ima bolje ako se doda jos koja crvena, ali dodaj jednu, pa jos jednu za bolje...Neko se jedva skrpi i za toliko...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.