Zdravo ! Imam LEADTEK WinFast PalmTop DTV200H na Windows 7 ultimate 64bit i kad podignem svez sistem, on sam skine sa neta neke VGA drajvere i ja sa ASUS-ovog sajta pronadjem sta mi jos treba (ili sa proizvodjacevog sajta) - OSNOVNE stvari, tad instaliram i drajvere za TV katru i program sa njihovog sajta WinFast PVR2. To sve radi, slika je OK. Ondak instaliram i drajvere za grafu sa ATI AMD sajta i tu nastaje problem !!! Od slike imam samo dve vertikalne strafte sirine oko 3cm na kojima je slika isto OK, a sve ostalo je CRNO ! Zvuk u oba slucaja radi ! Deinstaliram sve ATI drajvere i te VGA sto sam Win skine, restart svaki put naravno, i opet instaliram samo sto Win nadje , te VGA drajvere i sve opet radi kako treba ! Na XP nema problema ! Ali nisam na XP - odavno sam presao naq Win7 !
Probao sam sa DSCaler 4.115, ChrisTV 5.64lite, i jos neke, ali neki nisu hteli ni da rade, a ovi sto jesu, rade par dana pa onda slika POKOCKASTI, koda je rezolucija 640x400 razvucena na ovaj moj 23` monitor, izgleda zalosno !
U proseku TV palim jednom mesecno, kad su dobre tekme Lige Sampiona ali voleo bih da tad i radi !
Sad sam video oglas za USB DVB-T2 karticu (100E bez garancije) ali joj je velika mana sto podrzava jos samo DVB-T a ne analogni i/ili DVB-C (ili jos bolje DVB-C2) ! SADA ne moze da uhvati ni jedan kanal (nisu odvrnuli odasiljace jos) a i cena mi je velika. Zadovoljan sam slikom i sa ovom (nije Bog zna sta ali radi posao) i voleo bih da je osposobim ! Uz vasu pomoc ! :-)
Phenom II & Antec H2O 620 M5A99X EVO 4x2GB 2000MHz GV-R685D5-1GD U2312HM HD103SJ CM 690 II Adv & SST-ST85F-P Creative Titanium SteelSeries 5Hv2 Lycosa Sphex
iskreno, i mene interesuje da li postoji resenje. imam identican problem sa Leadtek WinFast TV2000 Global, na Win7 x64 ultimate i ATi kartom... reinstal Win-a nije pomogao. zamenjena je karta, i nova se ponasa identicno. odneo sam je kod drugara, i kod njega na Win7 x86 ne daje sliku uopste, samo sum... nemam ideju kako to da resim. kod burazera Leadtek WinFast TV2000 XP expert radi savrseno, na Win7 x86 i ATi kartom... pokusao sam sa generickim drajverima, koje Win sam instalira, pa sa onim koje skinem sa Leadtek sajta, sa PVR 1 i PVR 2... uvek isto. razmisljam da li da idem da trazim novac nazad, ili da malko istrosim cekic na karticu... zivo me zanima ima li neko resenje.
Do Win7-ce je. Skinite normalnu cistu original iz maja 2011 godine i stavit prvo zastitu( NOD+MAlwarebytes), pa koristite DAZ LOader. updateujte Win7. Drajvere za Win7 64 bita koristite iz 2007 za vistu 64 bita za Global i radi sa PVR1 normalno. Koristite 12.3 za ATI karticu. POzdrav. Problem ima samo sa TUL-om ( Power Color iVertex Point of view).
Od formalnog obrazovanja plaćaćeš račune. Od samoobrazovanja ćeš se obogatiti, ali ne u Srbiji. :D
kad startuješ PVR2, ili desni klik pa isključi Video Stretch. Nema to veze sa drajverima za AMD-a. To je do PVR-a. Nekoliko poslednjih verzija ima taj problem, koji je veoma lako rešiv.
jedan je PVR 2 drugi su kodeci neki, slican problem imam, ali je prosto resiv, nzm kako niko nije pomenuo ovo, prebacite Renderer u PVR aplikaciju na nesto drugo, kod mene je VMR 9 i radi kako treba, na kablovskoj sam trenutno, problem nema veze nikakve sa driverima za AMD......
sinoc sma gledo tekmu i sad da proverim sliku za veceras, a ono sve onako kockasto, kao da je mala rezolucija TV slike, negldljivo !!! :( Verovatno cu morati ponovo instalirati rogram i drajvere...
Phenom II & Antec H2O 620 M5A99X EVO 4x2GB 2000MHz GV-R685D5-1GD U2312HM HD103SJ CM 690 II Adv & SST-ST85F-P Creative Titanium SteelSeries 5Hv2 Lycosa Sphex
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.