cooler xigmatek gaia psu 500 -600 neko kvalitetnije ce da tera to LC,CM... memorija (ja bih licno )Mushkin neku ti izaberi,ali mislim da ce vecina reci kingston a sve to probaj da nadjes u prodavnici racunara posto u mesari nema sigurno!!!!!:)
P.S. sala za mesaru nema da se ljutis imas ovde na pc berzi odeljak sa komponentama,probaj na ITsvet.com ako ces polovno probaj po oglasima.Cini mi se da emmi ima dosta povoljne cene za nove komponente
CORSAIR CMZ8GX3M2A1866C9 ddr3 2x4gb 1866mhz AMD Phenom II X4 980 ili AMD Phenom II X6 1100t nema nigde da se kupi i ne mogu da odlucim sta je bolje x4 ili x6 x4 bojli za igrice x6 za sve ostalo video audio obrada itd...
Zasto si se fixirao na AMD? Zatosto imas vec Maticnu, ili?
Sta hoces primerno da radis na compu - igrati igrice, cist office ili mozda photoshop, ili nesto sasvim drugo? (molimte nameni...)
Ako je zamisljen za igrice, onda mi reci koj monitor koristis i koju resoluciu ima.
U glavnom bi preprocuio Intel za igrice (koj je tvoj maximalni budget?) evo odprilike kako bi trebala da izgleda konfiguracija:
CPU: Intel Core i3 ili i5 (mada bih mogo mozda jos malo da se strpis dok izadje Ivy-Bridge za paar dana) Maticna: H61(B3)-Chipset (sa USB 3.0 i 2xSATA 6Gb/s) GPU: HD6850/HD6870 (zavisi od budgeta i od resolucije tvojeg monitora) PSU: 350-450W (80plus) Kuciste: mATX ili ATX?
:: CORSAIR CMZ8GX3M2A1866C9 ddr3 2x4gb 1866mh :: AMD Phenom II X4 98 :: il :: AMD Phenom II X6 1100 :: nema nigde da se kup :: i ne mogu da odlucim sta je bolje x4 ili x6 :: x4 bojli za igric :: x6 za sve ostalo video audio obrada itd...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.