Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Standalone TV tjuner pitanje...
STRANA 1 OD 1
strela75 Standalone TV tjuner pitanje... 18.04.2012. 10:07 T45287

status: user
broj poruka: 1590
Imam Leadtek Global XP, koji radi kao sat (kuc, kuc) - doduse do sada sam samo radio slusao. Medjutim, prekombinacijom polozaja kompa, dolazim u situaciju da izbacujem tv iz sobe i da hocu da iskoristim 22` monitor (1680x1050) kao tv.

Prva opcija je postojeca kartica, ali onda kad god hocu da gledam tv, treba da plaim komp. Otpada.

Druga opcija - standalone tv juner tipa Leadtek TV Pro 1920 (http://bit.ly/HSkaVV), gde preko daljinskog definisem da li monitor prikazuje sliku sa racunara ili sa kablovske. Ne mora komp (nadam se) da bude upaljen, da bi tv tjuner i monitor davali program.

Moje pitanje je: da li imate iskustva sa standalone tjunerima, koji odabrati i na sta voditi racuna pri izboru?

Unapred hvala.

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bogdanovmv re 18.04.2012. 11:24 #413036

status: user
broj poruka: 46
Moj savet ti je da zadrzis postojecu tv karticu a pare koje bi dao za eksternu iskoristis za bezicnu tastaturu i mis i doplatis za veci monitor sa dvi ili hdmi ulazom,ako vec postrojeci nema to. Elem i ja sam isto izbacio tv. U pocetku sam imao problem sa treperenjem slike na monitoru zbog kablovske.Ali nestalo je kad sam monitor povezao preko HDMI. Meni su prednosti tv karte bile sto komp mogu da ukljucim/iskljucim preko daljinskog,kad me smori tv jedan klik i igram igrice ili sam na netu...
Razmisli o ovom http://www.itsvet.com/proizvod/lg-d2342p-pn/comp_comp_monitor/9/2778

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs