Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Novi DRIVER-i za nVidiu ....
STRANA 1 OD 1
filni Novi DRIVER-i za nVidiu .... 27.05.2007. 19:11 T4527

status: user
broj poruka: 1220
94.24_forceware_winxp_english_whql OVO JE IZASHLO SKORO...I ja sam skinuo..AL neshto mi se ne da josh da instaliram...Jel neko instalirao nove driver-e ...I kako rade? i koji je najnoviji Riva Tuner za Overclock......
Ja imam Gainward 7600GS GLH ...DDR3...... i instaliran driver 91.47... Koji sam dobio uz karticu...Pa da pitam dali ima potrebe da stavljam novi.>Ploca je ASUS M2N-E ..... Pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vaskev re driver 27.05.2007. 22:41 #20352

broj poruka: 1673
Ja sam instalirao ali ASUS-ovu verziju, tj. skinuta sa njihovog sajta, na 7900GT i nikakvih problema. Ja koristim coolbits za overklock iz samih drajvera jer ima i proveru stabilnosti rada a za neiskusne ima cak i opciju ispitivanja optimalnog overkloka koja ipak daje manje vrednosti od rucnog setovanja i provere.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
voodoons re: 10.06.2007. 20:54 #21432

broj poruka: 152

ja sam ih instalirao i rade ok... nisam vrteo 3d markove ali nemam nikakvih problema... riva tuner najnovija je 2.01..
nego, ja imam msi graficku i prvo skinem drajvere sa njihovog sajta a posle ako ima novija verzija sa nVidia sajta, instaliram prvo MSI i posle toga koje god drajvere da instaliram imam 2 (u najnovijoj verziji 3) nova jezicka od kojih je jedan za OC tako da ne koristim nista od dodatnjih programa za OC
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs