Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
hladjenje palit nvidia 8600gt???
STRANA 1 OD 1
let4mi hladjenje palit nvidia 8600gt??? 15.04.2012. 18:37 T45247

status: user
broj poruka: 3

od skoro mi je palit-ona 8600gt postala nepodnosljivo bucna... vec sam naisao na gomilu foruma gde se ljudi zale na palitov ventilator doticne graficke... elem, mene zanima koji ventilator/cooler, (sta god drugo) mogu da stavim na graficku i ucinim je malo tisom.
zanima me model i dostupnost - tj. da li isti mmogu da kupim u bgd i gde?
video sam da postoje neki ventilatori koji se montiraju na slot ispod graficke karte (kao pci kartice) i duvaju u graficku, medjutim nisam saznao ni kako se to zove ni da li ima da se kupi negde u bgd?
bilo kakva pomoc bi znacila. tnx
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 15.04.2012. 18:53 #412582

broj poruka: 4054

dobra idea .. ti ventovi se zovu PCI cooler

Dragg re 15.04.2012. 19:14 #412586

broj poruka: 2270
Te palit kartice imaju onaj kružni hladnjak sa blower-om u sredini? AKo ne nađeš taj ventilator u slotu, možeš samo da skineš postojeći fen i prišrafiš neku šesticu, ili šta već može da stane - što veći to bolji, da duva u njega. Npr. ovaj revoltec:
http://www.itsvet.com/proizvod/revoltec-airguard-rl036/comp_comp_cooler/705/704

tortojed Ovde ima da se kupi, povoljno, hladnjak sa 2 venta, za graf karte. 15.04.2012. 19:26 #412591

broj poruka: 10999
http://goo.gl/T8C1j

064 20 31 500

(vlasnik se zove Darko - bavi se i servisiranjem, pa ce mozda pristati da skine stari hladnjak sa karte i zameni ga ovim)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647187.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs