Pozdrav svim aktivnim ucesnicima foruma. Ne bi da ih imenujem, jer moze da se dogodi da nekog ispustim, sto bi bilo krajnje neprimereno, jer ste u odgovorima ugradili dugogodisnje iskustvo i praksu i mnogo ulozenog truda, sto je rezultat krajnje profesionalni odgovori. Verovatno broj posetilaca ovog foruma daje pravu sliku i vrednost ovog foruma.Direktno pitanje: Monitor Samsung SyncMaster 960bf. Koja su vasa iskustva, vasi komentari i misljenja vezana za ovaj model. Inace radi na konfiguraciji: MB Asus P5WD2, CPU: Intel P4 3,00Gh 2mb ram(p630 HT sa Prescot jezgrom), Ram: 2x1Gb Geill (667Mhz), Grafika: Asus 7600 GT, HDD: WD 2500KS-00MJB0(16 mb), Ciftek 450W. Konfiguracija sklapana (kraj maja 2006), tada je vazio za monitor vise klase i cena mu je bila 420 jevreja.
Neznam zasto te interesuje misljenje kada ga gledas vec godinu dana. Ali.ajde.da se malo pravis vazan....jadan od najboljih monitora u toj klasi....uostalom na netu imas detaljne info o njemu Beograd,
Interesovala su me iskustva drugih vezana za ovaj monitor, a da sam hteo `da se malo pravis vazan....`, pitao bih za samsung 214T i 215TW, ali zar je to uopste vazno. Ovo je ipak forum koji je visoko kotiran.
:: Neznam zasto te interesuje misljenje kada ga gledas vec godinu dana. Ali.ajde.da se malo pravis vazan....jadan od najboljih monitora u toj klasi....uostalom na netu imas detaljne info o njem :: Beograd :: ::
Boze me sacuvaj! Jel zna neko nesto 226BW-MM Imam ga na stolu vec 4-5 meseci i imam jadan problem. Ne znam kako da ga upalim.
Inace kofiguracija mi je C2D6300@3.8GHz na nekoj GA965P-S3 ploci, 2x1GB STT... Puko sam za konfiguraciju samo tada oko 1Ke i za monitor oko 0.5K...
BOZE ZGADIO SAM SE SAM SEBI :))))))))))))))
:: Neznam zasto te interesuje misljenje kada ga gledas vec godinu dana. Ali.ajde.da se malo pravis vazan....jadan od najboljih monitora u toj klasi....uostalom na netu imas detaljne info o njem :: Beograd :: ::
:: Interesovala su me iskustva drugih vezana za ovaj monitor, a da sam hteo `da se malo pravis vazan....`, pitao bih za samsung 214T i 215TW, ali zar je to uopste vazno. Ovo je ipak forum koji je visoko kotiran :: :: :: :: Neznam zasto te interesuje misljenje kada ga gledas vec godinu dana. Ali.ajde.da se malo pravis vazan....jadan od najboljih monitora u toj klasi....uostalom na netu imas detaljne info o njem :: :: Beograd :: :: :: ::
bez ljutnje ali stvarno svasta.
interesuje te necije misljenje o monitoru kojeg koristis vec godinu dana. zar nisi zakasnio sa pitanjem malo, trebao si valjda da pitas pre nedo sto si ga kupio.
za godinu dana nisi stekao nikakav utisak o njemu ili ga nikad nisi ni ukljucio kao sto VMARC rece ??????????
i kakve veze ima konfiguracija sa monitorom. mada donekle i ima, verovatno o monitoru steknes bolji utisak ako radi na nekoj masini od 1k evra nego ako radi na masini od 200 evra ( gde sve moras da teras u 640x480 sa minumom detalja )
Žao mi je što ovo moram da napišem, ali taj monitor je odraz lošeg ukusa onog ko ga kupi. Totalni je finansijski promašaj, a nove generacije monitora poznatih firmi (adi, benq, belinea, sampro, beko, dekko, ali i kamacrown) usled naglog pojeftinjenja panela, višestruko su ga nadmašile karakteristikama i veličinom dijagonale. Količina novčanica koja je za njega iskeširana sada deluje suludo, i jedini način da sprečiš blam kad ti neko upadne nenajavljen u kuću je: da ga se rešiš. Predlažem ti da mi ga pošalješ i još da mi doplatiš za troškove transporta oko 20â¬, ili, da ga pokloniš u Zvečansku ili Tiršovu, u tom slučaju ti ja dođem 20⬠za troškove transporta (taxi i slično) i reklamiram te na najpoznatijim forumima u Srbiji, tokom narednih mesec dana, kao i za čet`resnicu, pola godine i godinu nakon događaja. P.S. Neću nikome reći. Pionirska.
Vaspitanje je cudo. Dokle je Piško sa time stigao, verovatno samo do U ispred korisnickog imena.
:: Žao mi je što ovo moram da napišem, ali taj monitor je odraz lošeg ukusa onog ko ga kupi. Totalni je finansijski promašaj, a nove generacije monitora poznatih firmi (adi, benq, belinea, sampro, beko, dekko, ali i kamacrown) usled naglog pojeftinjenja panela, višestruko su ga nadmašile karakteristikama i veličinom dijagonale. Količina novčanica koja je za njega iskeširana sada deluje suludo, i jedini način da sprečiš blam kad ti neko upadne nenajavljen u kuću je: da ga se rešiš :: Predlažem ti da mi ga pošalješ i još da mi doplatiš za troškove transporta oko 20â¬, ili, da ga pokloniš u Zvečansku ili Tiršovu, u tom slučaju ti ja dođem 20⬠za troškove transporta (taxi i slično) i reklamiram te na najpoznatijim forumima u Srbiji, tokom narednih mesec dana, kao i za čet`resnicu, pola godine i godinu nakon događaja :: P.S. Neću nikome reći. Pionirska.
A šta si očekivao? Da se ponovo divimo godinu dana starom, a i dalje dobrom monitoru, kojem su za petama i premašuju ga novi i novi proizvodi sa sve manjom cenom i većom dijagonalom. Nekako, liči na temu, ali ne i na problem, osim ako mi nije nešto promaklo. Npr. da je to prikriveni oglas za prodaju, ili tako nešto, navlaka za preporuke pre prodaje...
Pogotovo kada se ponasas snobovski u zemlji cija je prosecna plata polovina koju si ti (suludo) iskesirao za monitor i jos druge pitas sta o tome misle. Druze ako nisi znao najdegutantnija i najnevaspitanija stvar na svetu je izjavljivati koliko si sta platio i bespotrebno uopste pricati (pogotovo o ogromnim) sumama novca, ciframa koje cu u nekim slucajevima dve necije plate... Misli o tome, a Pisku zaista ni najmanje ne fali ni jedno slovo u nicku. A sta tebi fali, vespitanje, daska ili whatever, necu ni da zalazim u to.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.