Pozdrav, imam dilemu - Hocu da kupim tv karticu za laptop pa se dvoumim izmedju modela:
Leadtek Palm Top - 5.500 din Pinnacle - PCTV Hybrid Pro Card - 8.500
Imate li neku alternativnu preporuku. Znaci bitan mi je kvalitet slike, a ne bih bas ni 100 eur da dajem, jer verujem da i za 50-70 eur moze da se nadje dobar kvalitet i hocu USB varijantu.
Iskreno ja bih uzeo Leadtek, zato sto je neko moje misljenje da Pinnacle uzima malo pare na ime. Iskreno koristim Leadtek i sasvim sam zadovoljan, radi bez problema. Mozda je razlika ako dobijas nesto vise softwera uz Pinnacle, ali nisam siguran. Mislim da bi ti Leadtek bio sasvim dovoljan.
:: Iskreno ja bih uzeo Leadtek I ja, zbog razlike u ceni, a slicnog kvaliteta izrade.
zato sto je neko moje misljenje da Pinnacle uzima malo pare na ime. Ne na ime vec na prateci software, koji je znacajno razvijeniji, komforniji i kvalitetniji od Ledtekovog PVRa.
Iskreno koristim Leadtek i sasvim sam zadovoljan, radi bez problema. Mozda je razlika ako dobijas nesto vise softwera uz Pinnacle, ali nisam siguran. Mislim da bi ti Leadtek bio sasvim dovoljan.
I vise nego dovoljan jer Pinnacle jeste bolji ali nije bolji za 3000 din.
Pinacle je droga, nikad dosta. Tačno je da im je softver razvijeniji, ali ga nikad ne završe, ni jedna stvar nema konačnu brojku, već se malo ispravlja, pa onda opet, pa još malo i, taman kad misliš da će izaći stabilna verzija, ono izdaju novu verziju i, jovo na novo... sa ispravkama. Na kraju ti ostaje da se sa tim pomiriš uz neku verziju koja ti najmanje smeta. Pošto kod nas softver ima karakterističnu cenu, sasvim nepoznatu Pinnacle-u, onda uzmi Leadtek...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.